• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiyle komşu

Mesafe korursun tabı
Ya annemle bızım gelın aynı bınada oturuyodu
Sankı baska yerde oturuo gıbı
Annem rahatsiz etmemek ıcın zırt pırt ınmez
O cano eserse gelır
Haftada bır falan
Herkesın evı kendıne
Mesafe onemlidır
Herdaım korunmalı

Kisiye göre değişir bu durum.Samimi olmayı, sohbet etmeyi,Cat kapı gidip gelmeyi,iç içe olmayı seven biri bayılır yakın oturmaya.
Ama dip dibe olmayı sevmeyen,sık sık gidip gelinmesinden hoşlanmayan,fazla samimiyet istemeyen biri için sıkıntı olur .
Ne kadarda soğuk davranirim, gitmem, mesafe koyarim desende normal komşu gibi olmayacağı kesin.
Akşam çay içmeye gelmeler, sizi cagirmalar,bi yere gezmeye gidecekken birlikte gitmek isteme talepleri,evinize ortak bi akraba geldiğinde mecburen eltiyi çağırma durumları olacaktır.Normal yedi yabancı komşu gibi olmaz yani...Bosunami karşılıklı daire aldilar bile bile,bunlar için işte...Şimdi eşine istediğin kadar gidebilirsin diyorsun ama zamanla canını sıkar bu durum,seninle zaman geçirebilecekken.Hem o gitmelerin birde karşı taraftan dönüşleri olacaktır.

Benim için bunun iyilikle kötülükle de alakası yok,isterse dünyanın en iyi insanı olsun ben mıç mıç dip dibe olmayı sevmiyorum mesela .Ben istemez tercih etmezdim böyle bir durumu.

Yani ben ne kadar düşünüyosam eltiminde o kadar düşünmesi gerekmiyormu. Sonuçta benim yaşadıklarımı o da yaşayacak. Gelio karşı dairemi almaya ne gerek var. Koskoca site. Boş daireler de var başka. Amaann
Onun da sizin gibi fikri alinmamis demek ki

Kisiye göre değişir bu durum.Samimi olmayı, sohbet etmeyi,Cat kapı gidip gelmeyi,iç içe olmayı seven biri bayılır yakın oturmaya.
Ama dip dibe olmayı sevmeyen,sık sık gidip gelinmesinden hoşlanmayan,fazla samimiyet istemeyen biri için sıkıntı olur .
Ne kadarda soğuk davranirim, gitmem, mesafe koyarim desende normal komşu gibi olmayacağı kesin.
Akşam çay içmeye gelmeler, sizi cagirmalar,bi yere gezmeye gidecekken birlikte gitmek isteme talepleri,evinize ortak bi akraba geldiğinde mecburen eltiyi çağırma durumları olacaktır.Normal yedi yabancı komşu gibi olmaz yani...Bosunami karşılıklı daire aldilar bile bile,bunlar için işte...Şimdi eşine istediğin kadar gidebilirsin diyorsun ama zamanla canını sıkar bu durum,seninle zaman geçirebilecekken.Hem o gitmelerin birde karşı taraftan dönüşleri olacaktır.
Bende sizin gibi sürekli beraber olmak istemem. Dediğiniz gibi normal komşuluk gibi olmaz şuan ne kadar görüşüyorsak o zaman daha çok görüşeceğimiz kesin. Yani bilmiyorum kafamız çok karışık. Satabilirizde evi. Ev aldığımıza sevinemedim hiç. Keşke aynı sitenin başka dairesini alsaydı o da rahat ederdi bende. Onunda dediğim gibi çok samimi sürekli gidip gelmek isteyeceğini sanmıyorum.

Back
X