• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiyle komşu

Ben 2 yıl karşılıklı oturdum eltimle toplamda 3 kere gitmemisimdir evine ben gitmeyince oda gelmiyordu haliyle biz sorun yaşamadık ama benimde çok soğuk buluyor o yüzden

Doğru söylüyosunuz ama ne bileyim yine de insan düşünüyor. Çat kapı gitmem gelse de bütük ihtimal yüzümü asarım. Duygularımı çok çabuk belli ederim çünkü.

Kotu dusunmeyin. Bu kadar yakinlikta tabii herhangi bisey istemek icin veya cay kahve icmek icin yarim saat gelinir. Tabii caliamiyorsaniz bunu buyutmemek lazim. Sizin de gideceginiz zamanlar olabilir. He cok sık yapilmaz ama yine de nadir bi sekilde olur. Daha hic bisey yokken gerilmeyin, kendinizi doldurmayin. Hem kendi esinize hem de karsi tarafa iyiki bi ev aldik rahat rahat oturtmadi bizi dedirtmeyin kendinize. Cok sık yasanan birsey olursa soylersiniz uygun bir dille.

Yol maesafesi onemli degil, onemli olan sizin mesafeniz:) Kapatirsin kapini, sen sag onlar selamet. Onlar aldi diye sen begendigin evden niye vazgecesin ki bosver varsin karsida otursunlar.

Benim için sorun olmazdı eltimle komşu olmak
Sizin aranızda ilerde sorun olabilecek bı gerginlik varsa tekrar düşünün bence

Kotu dusunmeyin. Bu kadar yakinlikta tabii herhangi bisey istemek icin veya cay kahve icmek icin yarim saat gelinir. Tabii caliamiyorsaniz bunu buyutmemek lazim. Sizin de gideceginiz zamanlar olabilir. He cok sık yapilmaz ama yine de nadir bi sekilde olur. Daha hic bisey yokken gerilmeyin, kendinizi doldurmayin. Hem kendi esinize hem de karsi tarafa iyiki bi ev aldik rahat rahat oturtmadi bizi dedirtmeyin kendinize. Cok sık yasanan birsey olursa soylersiniz uygun bir dille.
Ben nerden biliyorum diyeyim, bizim eltiler de aman ne olacak sanki deyip birbirlerini seviyordu ama zamanla aşırı kıskançlık oldu aralarında, ikisinin de çocuğu oldu Ve kıskançlıklarından birbirlerinin çocuklarına zarar vermeye başladılar, daha neler neler o çok sıkı fıkı olan kardeşler de yıllardır birbirleriyle küs.
Benim eşim hep der iyiki kimseye yakın değiliz diye. Yani bu işin sonu budur maalesef aksini görmedim, duymadım.

Yorumlarınız biraz olsun rahatlattı beni. Sağolun. Ben şuan nasılsam komşu olduğumdada öyle olurum. Tabi sonuçta karşı komşum olacak daha fazla görürüz birbirimizi ama mesafe hep olacak. Eltimle kötü değiliz. Yeri geldiğinde güzel sohbet ederiz ama güvenemem kendisine.

Ayy bacim ben asla istemezdim mesafeli dursan da cikip cikip gelicek cat kapi yemekler beraber yenmeye baslanicak gereksiz samimiyetsizlikler ve ardindan gelen kiskancliklar tartismalar.. Ben kv ana kiz gibiyim bugune kadar en ufak bir soz tartisma olmadi ama yine oyleyken ayni apartmandaki daireden vazgecmistim. Boyle daha iyi keske esin dokuz köye duyurmasaymis. İnsallah huzursuzluk olmaz ben fazla yuz goz olmayi sevmiyorum bu tarz iliskilerde komsuluklarda azicik yabani yönlerim vardir. Ama mesafenizi koruyun basta nasil davranirsaniz oyle gider fazla yuz vermezseniz alismaz.

Ya ben pek anlayamıyorum elti kavgasını..
Yani ne bilim neyin kavgası olur?
Benimde iki kaynım var, şuan elti adayı yok, ama sanki anlaşabilirim gibi geliyor :KK51:
Oda gelin bende gelin neyi paylaşamayacağız ki...
Eltiniz nasıl biri, karakter önemli bence, menfaatsiz, saygılı, iyi niyetli biriyse sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evi beğenerek aldıysanız hiç de satmayın derim.
Hayırlı olsun eviniz.

Ya ben pek anlayamıyorum elti kavgasını..
Yani ne bilim neyin kavgası olur?
Benimde iki kaynım var, şuan elti adayı yok, ama sanki anlaşabilirim gibi geliyor :KK51:
Oda gelin bende gelin neyi paylaşamayacağız ki...
Eltiniz nasıl biri, karakter önemli bence, menfaatsiz, saygılı, iyi niyetli biriyse sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evi beğenerek aldıysanız hiç de satmayın derim.
Hayırlı olsun eviniz.
Uyanık geçinen biri. Nabza göre şerbet verir. İşleri istediği gibi çevirir. He bana zararı oldumu hayır olmadı. Güven meselesi işte. Çok samimi olmak istemem

ilk evlendigimde kv ayri sehirlerdeydik.esimin tayini kv ilcesine cikti mecbur gittik.hayatimin en buyuk hatasini yaptim ve eltimle ayni siteye tasindim.onu tatilde geldigimiz zamanlar yani 2 ayda bir bi gun falan gorurdum.iyi biri diye dusunurdum ama hic oyle degilmis.neyse tasindik hic abartmiyorum ilk bi ay hergun ama hergun habersiz bi sekilde pat diye gelirlerdi.iki cocugu varki evlerden irak.eltimle aramizda hem yas hem kultur farki var.yani gelince ortak konusacagimiz hic birsey yoktu.bu durumdan cok sikildim ve araya mesafe olsun diye uzun sure gitmedim oda bi sure sonra pes etti.tabi gittigi her yerde arkamdan demedigini birakmamis sonradan duydum.o yuzden imkaniniz varsa o evi almaktan vazgecin.ben evimi baska sehirden aldim ki sirf uzak olayim diye.o yuzden dikkatli olun bence

Ben nerden biliyorum diyeyim, bizim eltiler de aman ne olacak sanki deyip birbirlerini seviyordu ama zamanla aşırı kıskançlık oldu aralarında, ikisinin de çocuğu oldu Ve kıskançlıklarından birbirlerinin çocuklarına zarar vermeye başladılar, daha neler neler o çok sıkı fıkı olan kardeşler de yıllardır birbirleriyle küs.
Benim eşim hep der iyiki kimseye yakın değiliz diye. Yani bu işin sonu budur maalesef aksini görmedim, duymadım.

Tabii ki de bu durumlar da var, yakinen gorduklerim de var. Ama istisnalari da hicc yok degil. Belki kotu olacak aralari ama belki de bir sorun yasanmayacak ikisi de mesafeli olacak. Hersey tecrubeyle sabit, kendisinin tecrube etmesi lazim. Baskasina kiyasla kendi hayatini sekillendiremez ki. Kotu tecrubeleri burada ust uste okuyunca kendini fazlasiyla doldurmus oluyor, eger bi sorun yasanacaksa da bu konu sahibi tarafindan yasanmasin, sakinligini korusun ilk once. Esiyle de konusmus bu durumu, herhangi bir sorun da esi de konu sahibini destekler umarim.

Merhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.
Eşinizin abisinin yaptığı saçma koskoca şehirde sizin karşı daireyi tutmak??? Ya size ne demeli hemen mecbur nuydunuz anlatmaya yok fiyatı uygun güzel resmen alması için davetiye çıkarmışsınız

A ayya10 siz ne kadar mesafeliyseniz oda o kadar mesafelimi acaba bn bi apartmanda eltimle oturma taraftari degilim bnm eltimle aram 10 dkklik yol ben mesafeliyim ama onlar hicde bn onlara sıki fıki gitmem ama onlar cocluk cocuk her hafta iki gun bendeler keşke esiniz hemn gidip söylemeseydi

Merhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.
bir kayınvalide değil sonuçta aynı saftasınız takma bu kadar ne yapabilir ki belki iyi bile olursunuz belli olmaz.kayınvalide olsaydı kötü olurdu.elti herşeye karışamaz sonuçta,kvalide karışır üstünr bir seyde diyemezsiniz

İlla ki gece gündüz görüşeceksiniz diye bir şey yok.
Zaten mesafeli bir ilişkiniz varmış, çok abartılacak bir durum yok bence.
Hem keşke iyi anlaşmış olsaydınız, ne güzel arkadaş olurdu size.

Ama her şey sizde bitiyor tabi, nasıl isterseniz öyle bir ilişkiniz olur, endişe etmeyin.
Hayırlı olsun eviniz huzurla oturun :)

Şimdi akıl yürütelim... En basitinden bir tartışsanız ses duyulabilir. Kendinize sorun her yaptığınızı ettiğinizi aşağı yukarı bilicek. Evde misin değil misin? Kaçta girdiniz çıktınız? Sonra bunun çocuklar boyutu var. Onlar kuzenler sonuçta haliyle karşı komşu da olunca ister istemez samimiyet oluşacak her dk beraber olmak isteyecek çocuk nihayetinde. Sizle ilgili edindiği bilgileri kocanızın ailesine iletmesi muhtemel. Hiç yoktan can sıkıcı şeylere sebebiyet verebilir hadi laf taşıyan bir tip değil desem(ki nadir olur bu) en kötü ihtimalle kocanla ilişkinden haberdar olacaklar ki bu yeteri kadar can sıkıcı. Ha bir de bu tip biraz rahatsa (ki düşünmeden karşı daireyi aldıklarına göre öyle görünüyor) o zaman hayatınızla ilgili fikir yürütme ve yap yapma tarzı komuşmaları duymanız çok olası. Ben yazarken darlandım. Buraya bunu yazıp kararsız kalman bile çok şaşırtıcı. Seninde dediğin gibi koca sitede ev mi kalmadı? En uzak binayı bulun mümkünse... Kolay gelsin

Eğer satma gibi bir imkaniniz varsa satin derim.
Az, az şirin, şirin:) fazla yakinlik aranizi açabilir.
Sorurlarsada daha iyi bir ev bulduk yada iyi bir fiyat geldi diyebilirsnz.

Back
X