- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyosunuz ama ne bileyim yine de insan düşünüyor. Çat kapı gitmem gelse de bütük ihtimal yüzümü asarım. Duygularımı çok çabuk belli ederim çünkü.
Ben nerden biliyorum diyeyim, bizim eltiler de aman ne olacak sanki deyip birbirlerini seviyordu ama zamanla aşırı kıskançlık oldu aralarında, ikisinin de çocuğu oldu Ve kıskançlıklarından birbirlerinin çocuklarına zarar vermeye başladılar, daha neler neler o çok sıkı fıkı olan kardeşler de yıllardır birbirleriyle küs.Kotu dusunmeyin. Bu kadar yakinlikta tabii herhangi bisey istemek icin veya cay kahve icmek icin yarim saat gelinir. Tabii caliamiyorsaniz bunu buyutmemek lazim. Sizin de gideceginiz zamanlar olabilir. He cok sık yapilmaz ama yine de nadir bi sekilde olur. Daha hic bisey yokken gerilmeyin, kendinizi doldurmayin. Hem kendi esinize hem de karsi tarafa iyiki bi ev aldik rahat rahat oturtmadi bizi dedirtmeyin kendinize. Cok sık yasanan birsey olursa soylersiniz uygun bir dille.
Uyanık geçinen biri. Nabza göre şerbet verir. İşleri istediği gibi çevirir. He bana zararı oldumu hayır olmadı. Güven meselesi işte. Çok samimi olmak istememYa ben pek anlayamıyorum elti kavgasını..
Yani ne bilim neyin kavgası olur?
Benimde iki kaynım var, şuan elti adayı yok, ama sanki anlaşabilirim gibi geliyor
Oda gelin bende gelin neyi paylaşamayacağız ki...
Eltiniz nasıl biri, karakter önemli bence, menfaatsiz, saygılı, iyi niyetli biriyse sorun olmaz diye düşünüyorum.
Evi beğenerek aldıysanız hiç de satmayın derim.
Hayırlı olsun eviniz.
Ben nerden biliyorum diyeyim, bizim eltiler de aman ne olacak sanki deyip birbirlerini seviyordu ama zamanla aşırı kıskançlık oldu aralarında, ikisinin de çocuğu oldu Ve kıskançlıklarından birbirlerinin çocuklarına zarar vermeye başladılar, daha neler neler o çok sıkı fıkı olan kardeşler de yıllardır birbirleriyle küs.
Benim eşim hep der iyiki kimseye yakın değiliz diye. Yani bu işin sonu budur maalesef aksini görmedim, duymadım.
Eşinizin abisinin yaptığı saçma koskoca şehirde sizin karşı daireyi tutmak??? Ya size ne demeli hemen mecbur nuydunuz anlatmaya yok fiyatı uygun güzel resmen alması için davetiye çıkarmışsınızMerhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.
bir kayınvalide değil sonuçta aynı saftasınız takma bu kadar ne yapabilir ki belki iyi bile olursunuz belli olmaz.kayınvalide olsaydı kötü olurdu.elti herşeye karışamaz sonuçta,kvalide karışır üstünr bir seyde diyemezsinizMerhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.