Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abdül'ün yeni nesil tecavüzcü coşkun olduğunu gösteren dizi... o nasıl feride'ye göz süzmektir, "siz kimlerdensiniz?" falan demektir? yolda görsem kaçarım ben bu adamdan... dizi çekimleri bitince de evde kız götürüyormuş gibi bir his yarattı bende... hehehehehe
onun da hakkı yok mudur mutlu olsun??
dedi fatma, ramiz'e, zarife'yi kastederek..
- zarife öldi.. dedi ramiz..
içim ezildi..
fatma'nın tümm bölüm boyunca gözlerindeki hüznü izledim-
mustafa'nın izninin uzatılmasına bile sevinemedi..
acı çekmesinler artık ama..
beni mutlu ediyor bu dizi. o kadar mutlu oluyorum ki sadece izlemek yetmiyor, dizinin içinde olmak istiyorum. yönetmeninden rica ediyorum, nolur beni elveda rumeli'de oynatın nooluuur*, ramiz'in yeğeni oluyum mesela, ben de öyle kocaman mantolar giyip dağ bayır geziyim, kızlara nevreste'ye falan kızkardaşım diyim, yer sofrasında yemek yiyelim beraber, kasabaya inip alışveriş yapalım, gaz lambasını alıp oturmaya gidelim komşulara...
ha bir de, namık karakterinin kendi dizisi olsun istiyorum, buffy'nin angel'ı, friends'in joey'si gibi.. "namık"
Kısçeler süyleyin bakam te nasıl buldunuz bu bölümü:))İyi düşünın öyle cevap verin :)))Mamık benimde favorim birtanem ne harika değilmi :)
Bende düşındım düşındım içimden geldi sevem:))Ama sen şimdı dersin bana "Söyle içina bir daha gelmesin":)
Ama şu da var Ramiz kaç kez Zarifeyi ikna etmeye çalıştı o her seferinde Aleksin yanındabu ramiz de zarifeye çok sert ya