• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elveda Rumeli - Atv

sağol canım hosbulduk a.s. :1hug: :1hug: artık bende burdayım ;-)

bu gece saat 22de elveda rumelının tekrarı var hihoyyyt hihoyyyt (TR saatıyle ama )
bakmak istersen haberın olsun kaydirigubbakcemile5

ben kesinlikle seyredicem o zaman :lepi:
pzt konser vardı evin önünde tam anlayamadım sesten bazı yerleri
bu akşam bi daha seyredeyim alkisalkisalkis

sağol canım hosbulduk a.s. :1hug: :1hug: artık bende burdayım ;-)

bu gece saat 22de elveda rumelının tekrarı var hihoyyyt hihoyyyt (TR saatıyle ama )
bakmak istersen haberın olsun kaydirigubbakcemile5
oldugu gün geceside oldu.2.kez seyretmistim.agliyorum canim yaa,dayanamiyorum.cok acikli cünkü.hele ramizde,bittim yani...

ben kesinlikle seyredicem o zaman :lepi:
pzt konser vardı evin önünde tam anlayamadım sesten bazı yerleri
bu akşam bi daha seyredeyim alkisalkisalkis
oo yasadın hadii else ;-) bu tekrar sana gelsın ozaman :D
yaa bende dıyorum dızım var kımse gelmesın bakayım rahatca,pat misafir gelır biz gideris acil bişi olur mutlaka ,oyuzden bu tekrarları sevıyorum delikafadulden
oldugu gün geceside oldu.2.kez seyretmistim.agliyorum canim yaa,dayanamiyorum.cok acikli cünkü.hele ramizde,bittim yani...

ayy kuzum haklısın yaa.. yanı en katı kalpli biri izlesin oda aglar dayanamaz yani.. :teselli: :teselli:

pardon canim yaaa,aman mustafaya birsey olmasin,dimitri yi demek istemistim,yanlislikla yazmisim..............

a.s.a.s.

Iyide kizlar vahide yani berrak tüzünatac`in sevgilisi zaten dizideki Mustafa degilmi gercek hayatdada?

Yok canım gerçekde sevgilisi Nejat İşlermiş
Şu meşhur alkolik
Canlı yayınlarda bile ayyaş olarak insan karşısına çıkmaya utanmayan kişiii
Ayyy ben çok kızıyorum o adama hiç sevmiyorum çünkü çok saygısız kaybetti saygısınıkötükedihüso:oklava:

Bu arada ben tekrar izlemeye dayanamam galiba hala sabahları kalkınca içimde bir boşluk oluyor:a015:senağlama
Lostuda izliyorum aynı gün:1closedeyes:
Bu bölümde Look vuruldu aklım oradaaaaa
Vahide de ölünce bi tuhaf oldum yaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayyy pazartesi akşamı ağlamaktan bi hal oldum gözlerim şişti psikolojim bozuldu resmen

offf ama varya berrak tüzünataça çok tepki yağıyo zaten şurda sezon bitiyo az daha sıksaydı ya dişini

netten okuduğum kadarıyla mustafayı canlandıran tolgahan sayışman da üzülmüş bu duruma setten 2

gün izin alıp istanbula gelmiş, dizinin eski tadı olurmu bilmiyorum ama bundan sonraki bölümlerde dimitri

kaçar, mustafa kovalar muhtemelen. Umarım bu bölüm sadece rüyadır, vahidenin gördüğü ve diziye

geri dönmüştür.

Çok hüzünlü bir bölümdü, ama beni kızdıran bir şey var. Berrak Tüzünataç'ın diziden ayrılması...
Bizi diziye bağlıyorlar, reytingleri kırıyorlar, bölüm başına muazzam para alıyorlar sonra hopp ben diziden ayrılıyorum, böyle olmaz ki! Seyrci o diziye zamanını, yeri geliyor yüreğini veriyor... Bu seyirciye büyük saygısızlık bana göre... Ki yanlış anlaşılmasın, ben birçok dizide bir yerelere gelip o proje üzerinden bir şeyler kazanıp çekip giden tüm oyunculara kızıyorum.

Çok hüzünlü bir bölümdü, ama beni kızdıran bir şey var. Berrak Tüzünataç'ın diziden ayrılması...
Bizi diziye bağlıyorlar, reytingleri kırıyorlar, bölüm başına muazzam para alıyorlar sonra hopp ben diziden ayrılıyorum, böyle olmaz ki! Seyrci o diziye zamanını, yeri geliyor yüreğini veriyor... Bu seyirciye büyük saygısızlık bana göre... Ki yanlış anlaşılmasın, ben birçok dizide bir yerelere gelip o proje üzerinden bir şeyler kazanıp çekip giden tüm oyunculara kızıyorum.

Bana kalırsa o daha başını çoook taşlara vuracak.
Sevgilisi uğruna ayrıldı diziden ama hiçbir yerde burada edindiği kadar tecrübe edinemezdi.
Bu kadar tecrübeli oyuncuyla bi arada olma şansını herkes yakalayamaz.
Oyunculuğu açısından tam bir okuldu onun için.
Kariyerine kendi eliyle bi çizik atmış oldu.
Haa ama ben her şeyi öğrendim, yaladım yuttum diyorsa kendi bilir tabe... :delphin:

izleyip görücez bakalim canim.ama su dimitri bir geberse,valla adami bogasim geliyor

ölürdürmeyi bende düşünüyorumda dimitri ölürse dizi anında biter sanırım
acaba bundan sonra mustafa ne yapacak ev halkı ne yapacak
heyecan dorukta o zaman
göç başlayacak gibi durulmaz artık dimitrinin oldugu yerde
bizim türklerede kızıyom sessiz duruyorlar ya
silahlanın ya köy halkı olarak hep ahmet ekrem paşa mustafamı kollayacak bu köylüleri:oklava:

Bana kalırsa o daha başını çoook taşlara vuracak.
Sevgilisi uğruna ayrıldı diziden ama hiçbir yerde burada edindiği kadar tecrübe edinemezdi.
Bu kadar tecrübeli oyuncuyla bi arada olma şansını herkes yakalayamaz.
Oyunculuğu açısından tam bir okuldu onun için.
Kariyerine kendi eliyle bi çizik atmış oldu.
Haa ama ben her şeyi öğrendim, yaladım yuttum diyorsa kendi bilir tabe... :delphin:

evet bende kızdım vahideye hele nejat işlere
o zaman nejat beyede bi rol verselerdi dizide ayrılmamış olurlardı
nejatta mustafanın kız kardeşiyle yuva kurardı dizide:roflol:

seneye berrak devam edecekmiş sözüm ona bunlar bi hayalmiş bi rüya imişşş:sm_confused:fanlarının yalancısıyımşakkıdı

seneye berrak devam edecekmiş sözüm ona bunlar bi hayalmiş bi rüya imişşş:sm_confused:fanlarının yalancısıyımşakkıdı

nereye devam edecekmiş diziyemi ne olarak karşımıza çıkacak
vahideye benzeyen bir kadın tiplemesi olarakmıCADIARZU

Kendini öldürüp Bodrum'a koştu!
21 Mayıs 2009 Perşembe 12:31
Radikal bir karar aldı, kendini öldürttü. Gözyaşları içinde arkadaşlarından ayrıldı ama hemen sevgilisine koştu. Şimdi Bodrum'da!
Oyuncu sevgilisi Nejat ışler ile daha fazla vakit geçirebilmek için ’Vahide’ karekterini canlandırdığı ’Elveda Rumeli’ isimli diziden ayrılan Berrak Tüzünataç amacına ulaştı.

Dizinin final bölümünü çektikten sonra soluğu sevgilisi Nejat ışler ile birlikte Bodrum Gümüşlük’de aldı. Gözlerden uzak tatil yapan çift zamanlarının büyük çoğunluğunu tavla oynayıp, güneşlenerek geçiriyor. Yakın dostlarının eşlik ettiği Tüzünataç ve ışler objektiflere yakalandı.
1.20090521123237..jpg

mustafa eşinin katrili dimitrinin peşine düşsün o bodrumda tavla oynasın :roflol::roflol:

ya di mi adam yaralı yaralı kendini yollara vurdu, vahide de gelmiş sevgilisyle tatil yapıyo bodrumda :roflol:
boşuna mı ağladık o kadar :roflol: :roflol:

evet ya içimiz parcalandı be yawwwwwwwww:roflol:yazık değilmi bize :roflol:

Back
X