• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elveda Rumeli - Atv

dimitri inşallah ölmüştür.....ayy gözyaşlarıma hakim olamadım valla izlerken...yerlerini yurtlarını terkettiler ve köyleri yandı kül oldu..allahım ne ka acıı

of ya birkez daha uykuya dalip bu bölümü kacirdigima inanamiyor ve üzülüyorum
o dimitri 9canli ya gebermez kolay kolay töbe töbe

inşallah gebermiştir dimitri
bikaç da kurşun sıksın mustafa garantiye alsın
adam ölmek bilmedi ya

Yaa bi özet geçen yok mu, en son Dimitriyi boğuyordu Mustafa, uyumuş kalmışım... püfffff.....

dizi gelecek sezon da devam edeceğine göre dimitri ölmemiştir bence

dimitri ölsün isteseler mustafa direkt birkaç el ateş ederdi zaten o öfkeyle ve yaralı haliyle bir de kavgaya falan tutuşmazdı
öldü zannedip bırakıp gidecek bence mustafa ve o dimitri denilen pislik yine hortlayacak:(

Artık bu diziyi kaldıramıyorum.Her bölümünü ağlayarak izliyorum.Halimize şükretmemiz lazım.O yıllar insanlar ne zorluklarla yaşamışlar..

bence dimitri ölmedi numara yapıyoooo..bayıldı o nesfessizlikten bence..o ölmez zaten..ama üzülüyorum cok cünkü artık makedonyada cekmiycekler diziyi istanbulda cekicekler yaaa:(:( o güzelim manzaraları artık göremiyicekmiyizzzz...evleniyim balayına pürsiçana götürücem zorla eşimiii....

eeee istanbulda çekilecekse bu vahide niye ayrıldıki ozaman zaten istanbula geleceklermiş:1closedeyes:

bu dizi başladığından beri seyrediyorum..çok güzel ve anlamlı bir dizi .çok seviyorum...oyuncularda süper..vahidenin diziden ayrılmasına çok üzüldüm...keşke ayrılmasaydı ..o olmayınca bir tadı kalmayacak ki...

ya elveda rumelide vahidenin ölmesi resmen benim hayata bakısımı etkiledi.yani diziden büyük bir parca büyük bir hikaye koptu resmen.geri gelecegini zannetmiyorum ama eminm nejatla berrak ilişkisi cok uzun sürmez.nejat işler kadın ve alkol olmadan yasayamam diyen bir adam yani! insan iyi düsünüp karar vermeli bence ki berrak tüzünatac diziyle beraber kazandıgı bütün sempatiyi bir cırpıda kaybetti.nasıl bir diziye baslarsa baslasın kesnlkle antipati kazandığı için tutunamayacaktır.dizide mustafa rolü cıkmaza girdi.bence yeni bir aşk şart ama şöyle olmalı.sanırım yeni sezonda zaman atlaması olacakmıs.yani kızancıklarla kızceler büyüyecek.ee böylelikle cok hikaye cıkar bence düşünsenze kızceler genckz olmus kızancıklar delikanlı cok malzeme cıkar o zaman ,) mustafa ysa işte aradasn gecen onca zaman sonra yeni bir ask bulabilirler.bi sitede okudum sedef avcı (menekse ile hall)
girebilrmiş kadroya ama kesin degilmiş.bence onun yerine saadet ışıl aksoy veya aslı tandoğan gibi fiziksel acıdan tolgahana yakısacak birileri girmeli kadroya ,) nebileyim yoksa cıkmazda gibi

vahide,başka bir dizi için ayrıldım demiş
ne olursa olsun yaptığı saygısızlıktı ve ayıp etti

hele bir erkek içinse zaten çok saçmalık yaptı

dizi vahideye bağlı değil,elbette yürür ve yeni senaryolar yazılır

Bugünde ağladımm dizi başladı ben başladım dizi bitti ben hala ağlıyorum
Gerçek hikayelerden oluşması daha çok yakıyor canımı
Tarih anlatan film ve dizileri çok seviyorum ama her zamnada söylediğim gibi Elveda Rumeli benim için bambaşkaaa
Akşama kadar müzik cd si evimde çalar pazartesiyi iple çekiyorumm

Göçler başladı ben toplu bir göç olmasını bekliyordum açıkcası
Mustafnın bavulunu toplayışı çok koydu bana
Tek tek vedalaşmasıı
Anlayamadımğım neden Fatma ana ve Ramiz efendi Mustafaya mesafeli duruyor
2 hafta önce izleyememiştim kaçırdığım şeyler olsa gerek bilenler yazın nolurrr...
Kızçenin arkasından seslenmesii Mustafa ya Vahidenin sözünü hatırlatması
çok ağladım çokkkk
Eğer Mustafada onları bırakırsa nasıl olacak bilmiyorum...
Zamanında Osmanlıda nasıl böylesi yanlış kararlar alınmış hala şaşkınım:1shok:

Vahidenin diziye ne şekilde geri döneceğini açıkcası bilemiyorum
Hatta döneceğinide sanmıyorum çünkü çok saçma olur...
Yeni sezonda zaman atlamasıda yaşanmasa keşke gazetede okudum bende
Herşeyin yavaş ilerlemesi hoşuma gidiyordu...
Am bu dizi bana çok dokunuyor beni çok ağlatıyorrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok seviyorum onlarııı çoooookkkkŞenizŞenizŞenizŞeniz

gerçekten güzel bir diziopuyorumnanaktan,benim eşim futbol maçi bile izlemez,bu diziyi izlerzemuszemus,çok seviyor,ben dün ahmedin mustafa kemali çağırdında donup kaldımdelikafadulden,ya bu genç nekadar benziyor mustafa kemal atatürke:hooray:,ben şimdi gelecek sezonun nasıl m.k.anlatıcakları bekliyorumCADIARZU,ah ah paha biçilmez insandıturkbayragi,keşke şimdi de onun gibi birisi olsa da türkiyeye sahip çıksada...turkbayragi

Kaç bölümdür ağlamaktan gözlerimiz çıkmıştı.
Neyse ki giderayak gülümsettiler biraz... Ispanak Namıkın ahaliye konuşma yaptığı sahnede yarıldım.
Hele Ramizin rüyada ak sakallı dede görürsen yaşını küçük sülicen demesi kopardı beni :roflol:

gerçekten güzel bir diziopuyorumnanaktan,benim eşim futbol maçi bile izlemez,bu diziyi izlerzemuszemus,çok seviyor,ben dün ahmedin mustafa kemali çağırdında donup kaldımdelikafadulden,ya bu genç nekadar benziyor mustafa kemal atatürke:hooray:,ben şimdi gelecek sezonun nasıl m.k.anlatıcakları bekliyorumCADIARZU,ah ah paha biçilmez insandıturkbayragi,keşke şimdi de onun gibi birisi olsa da türkiyeye sahip çıksada...turkbayragi

katılıyorum sana..tüylerim diken diken oldu :1ninca:

dizide gülmeye o kadarçok alışmıştık ki vahidenin ölümünden beri izlemek istemiorum nerdese -tatlicadiarzu- ama yeni sezonu iple çekiyorum :gitme:

Kaç bölümdür ağlamaktan gözlerimiz çıkmıştı.
Neyse ki giderayak gülümsettiler biraz... Ispanak Namıkın ahaliye konuşma yaptığı sahnede yarıldım.
Hele Ramizin rüyada ak sakallı dede görürsen yaşını küçük sülicen demesi kopardı beni :roflol:

süperdi gerçekten :roflol:

çocuklar büyüyüp yetişkin oldular kadroyada birsürüryetişkin dahil olacak

yeni sezonda; Mustafa Kemal, Enver Paşa, Rezneli Niyazi, Ziya Gökalp, Mehmet Akif Ersoy, İbrahim Tema, Yusuf İzzettin Paşa, Talat Paşa ve İkinci Abdülhamid gibi tarihi kişilikler de boy gösterecek
dizizde yeni sezonda türkiyede değil makedonyada geçecek

tatile girdiler:a015::a015: ben yine çok ama çooookkk ağladımm

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

gelecek sezonu iple çekiyorum
bu arada vahidenin yokluğuna hala alışamadım ben
ve hala ağlıyorum Ramiz amca gidip mezarının başında anlatıyor yaa:gitme::gitme:

Back
X