Düşüncesiz,bencil,şımarık,kaba ve hafiften bayan maganda modundaki Vahide karakterini hiç sevemesem de,bir ailenin evladını kaybetmesi çok acı.Ama Berrak Tüzünataç'ın diziden ayrılmasına çok sevindim açıkçası.Zaten Rumeli'yi güllük gülistanlık terk etmek zorunda kalmadık.Bunun anlaşılabilmesi için daha çok kayıplar olacak kanımca.Vahide sadece bir başlangıç oldu.Berrak' hanımın diziden aşk için değil,rolü azalacağı için ayrıldığını açıkladı dizi yapımcıları.Bu çok anti-profesyonel bir tutum.Dizi sektörü,yeteneğine,eğitimine ve tecrübesine bakmadan,salt güzel(tartışılır!) ve magazinel diye birilerini tepesine çıkarırsa olacağı budur işte..Önümüzdeki sezon doğaldır ki;Mustafa,Alex ve Zarife'nin de rolleri nispeten azalacaktır.Onlar niye ayrılmıyor?!Yeterince şımarmamışlar demek!!!
Neyse,yeni sezonda umarım Emine-Hacı Ali aşkı başlar ve sağlam oyuncular seçilir de;Elveda Rumeli;2 manken oyuncu öne çekilecek diye;gayet kısır bir öyküyken metazori abartılan Mustafa-Vahide aşkı uğruna harcanan Hasan-Hatice,Alex-Zarife,Meryem-Dilaver aşklarının yerine geçebilecek,bu sayede de yeniden kaybettiği popülerliği diziye geri kazandırabilecek çarpıcı bir çift kazanır.Bunun için oyuncular;gerçek oyuncu,hikaye de gerçekçi ve yaşayan bir hikaye olur umuyorum.
Neyse,yeni sezonda umarım Emine-Hacı Ali aşkı başlar ve sağlam oyuncular seçilir de;Elveda Rumeli;2 manken oyuncu öne çekilecek diye;gayet kısır bir öyküyken metazori abartılan Mustafa-Vahide aşkı uğruna harcanan Hasan-Hatice,Alex-Zarife,Meryem-Dilaver aşklarının yerine geçebilecek,bu sayede de yeniden kaybettiği popülerliği diziye geri kazandırabilecek çarpıcı bir çift kazanır.Bunun için oyuncular;gerçek oyuncu,hikaye de gerçekçi ve yaşayan bir hikaye olur umuyorum.