Elveda...

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
Gitti evden .. üzgün .. ciğerimi yaktı da gitti...

O benim aşkımdi,kocacim diye kayitliydi telefonumda.. herseyim ömrüm... Bitti kızlar bugün son akşamdı. Yarın sabah bizi bırakacak havaalanına sonra da gidip başvuru yapacak kurs için özel hareketa... Burda anlayamayacağım bazı durumlar oldu. Kız kardeşimi aradım ona anlattım dayanamadım .. o da üzüldü sesi titredi.. benim.yanimda inşallah anam babam olacak onun kimsesi olmayacak..

Bana kizanlar olacak elbette. Hak veriyorum ama benim esim çok farklıydı. Artık tek korkum onu 15 saniyelik sehit haberlerinde görmek .. herşey dusundugumden çok daha farklı .. piskolojik olarak tamamen bitmiş durumda. Çocukluğuna dayanıyor benim oğlum benim gibi olmasın sen ona çok güzel annelik yapacaksın biliyorum dedi .. vedalasirken oglumuzu öperken çektiği acıyı ben hissettim.. böyle ayrılık mı olur böyle bir kader..

Onu çok.seviyorum ömrüm boyunca da sevicem bu imtihan çok ağır ama Rabbim bunu uygun gördü .. buna da şükür ölüm den başka herşeye çare var .. içimi dökmeliydim.

Yarın annemleri karşımda görünce ağlamaktan çok korkuyorum ... Onu böyle bu halde bırakıp gidiyorum .. Rabbime emanet olsun

Son düzenleme:
Her seyde bir hayir vardir,kendinizi üzmemeye calisin,insallah yolun sonunda sizin ve oglunuz icin en hayirlisi olur..Allah yardimciniz olsun

Sürekli aklimdaydiniz. Üzülme demek çare değil. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer. Inşallah daha güçlü olursunuz, herşey daha güzel olur.

Nerden cikmis bu ozel harekat isi cocugunu niye babasindan mahrum birakiyor :(

Allah yardimciniz olsun Allah korusun onuda diger askerlerimizide

Izel harekat durumunu cok bilmiyorum sabit durmuyirlar mi bi sehirde siz gitmeyecekmisiniz

Adam özel harekat bile olmamış kursu başarıyla geçip geçmeyeceği bile belli değil siz niye sanki tayini belli olmuş adam cepheye gitmiş şehit olmuş gibi bir ruh ve halviyet içine girdiniz ?
Evet artık bana da çok ağdalı gelmeye başladı bu durum. Hayatın akışına ters. Y da benim kafamdaki sağlıklı, sorumlu ebeveyn profiline uymayıp, pembe dizi kıvamına döndü.

Brnde basligi gorunce biri olmus sandim.allah kavustursun asker esisiniz sanirim sizinle ayni durunda vir cok kisi var kuzenim sirnakta subay esi ve bebegi bura da.allah esirgesin hepsini

Benim eşim de asker. Özel harekata 100 kişi girer 3-5 kişi kursu bitirir. Kimi hastanelik olur, kimi yarıda bırakır vücudu dayanmaz. Özel harekatçılar seçkin, entelektüel, sportmen, bedenen ve PSİKOLOJİK OLARAK DA DAYANIKLI vs vs bir sürü özelliği barındıran sayılı insanlardır. Ne yalan söyleyeyim ben eşinizden o ışığı alamadım. Böyle pembe dizilere konu olamayacak kadar hassas bir konudur bu der ve çekilirim. Biliyorum topa tutulacağım az sonra ama yaprak dökümüne döndü hadise. Acı da biraz hakkaniyetli, vakur yaşanmalı.

Ayrılık sebebi o özel harekattayken şehit olma ihtimali ve sizin böyle daha mutlu olacağını sanması mı?

Konu sahibinin esi bosanmak istiyor o yuzden aglamiyor mu?

Ben mi yanlis hatirliyorum ortada sorun yokken ben bosanmak istiyorum demisti. Free takilmak istoyorum demisti hatta.

Yani konu sahibi ozel harekat kursuna katildi diye aglamiyor. Esi bosanmak istiyor ondan agliyor.

Eski konusunda var.

Ne diyecegimi bilmiyorum zor bir durum.

Allah yardimciniz olsun. En kisa zamanda atlatirsiniz insAllah.

İlk konunuzu okuduğum da eşinizin hayatında biri olduğu yada evlilik bağından sıkıldığını düşünmüştüm. Bu konunuzda eşinizin özel harekat eğitimi almaya gideceğini çok üzgün olduğunu söylüyorsunuz. Eşiniz silah zoruyla gitmiyor eğitime tamamen kendi tercihi, ülkede savaş da çıkmadı mecbur askere de alınmıyor.

Artık sizi önemsemeyen biri için bu kadar üzülmeyin, belli ki o tercihini yapmış sizde kabul edip yolunuza devam edin.

Yine içimi açayım dedim ama yanlış yaptım. Kusuruma bakmayın. Ben bile ne olduğunu anlayamıyorum.. sadece çok üzgünüm .. yarın 10.15 uçağıyla İzmir e gidiyoruz . Bir daha da buraya girmeyi düşünmüyorum lutfen özel mesaj da atmayın. Ben yalan söyleyecek kadar adî bı insan değilim. Bu yasananlar gerçek evet belki kabul edilmeyecek kursa ama çok az bir ihtimal olacak biliyorum. Orayâ gitmek için bizi bırakmıyor . Bitmiş tükenmiş başka şeyler de var yazamıyorum kendi içinde ailesiyle durumları .. ben bittim artık sizi de kendimle mutsuzluğa suremem dedi o yüzden. Keşke kabul etse yanında olmamızı.ama etmiyor iste .. gitmeyi seçiyor vatan için gidiyorum diyor.

Uzun bir süre olmayacağım . Dua edin bize... Allah a emanet olun

Back
X