- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
????Yani önceki konuda o kadar savundum ama yönetici ile telefon konuşması yapmış olmasanız inanılır gibi değil.
Kiminle konuştu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
????Yani önceki konuda o kadar savundum ama yönetici ile telefon konuşması yapmış olmasanız inanılır gibi değil.
Yine içimi açayım dedim ama yanlış yaptım. Kusuruma bakmayın. Ben bile ne olduğunu anlayamıyorum.. sadece çok üzgünüm .. yarın 10.15 uçağıyla İzmir e gidiyoruz . Bir daha da buraya girmeyi düşünmüyorum lutfen özel mesaj da atmayın. Ben yalan söyleyecek kadar adî bı insan değilim. Bu yasananlar gerçek evet belki kabul edilmeyecek kursa ama çok az bir ihtimal olacak biliyorum. Orayâ gitmek için bizi bırakmıyor . Bitmiş tükenmiş başka şeyler de var yazamıyorum kendi içinde ailesiyle durumları .. ben bittim artık sizi de kendimle mutsuzluğa suremem dedi o yüzden. Keşke kabul etse yanında olmamızı.ama etmiyor iste .. gitmeyi seçiyor vatan için gidiyorum diyor.
Uzun bir süre olmayacağım . Dua edin bize... Allah a emanet olun
Biz de anlamaya çalışıyoruz canım. Artık yapacak birşey yok senin için en hayırlısı olsun. İzmir deyim bende belki biryerlerde karşılaşırız. Oğlunla mutlu haberlerini verirsin.Yine içimi açayım dedim ama yanlış yaptım. Kusuruma bakmayın. Ben bile ne olduğunu anlayamıyorum.. sadece çok üzgünüm .. yarın 10.15 uçağıyla İzmir e gidiyoruz . Bir daha da buraya girmeyi düşünmüyorum lutfen özel mesaj da atmayın. Ben yalan söyleyecek kadar adî bı insan değilim. Bu yasananlar gerçek evet belki kabul edilmeyecek kursa ama çok az bir ihtimal olacak biliyorum. Orayâ gitmek için bizi bırakmıyor . Bitmiş tükenmiş başka şeyler de var yazamıyorum kendi içinde ailesiyle durumları .. ben bittim artık sizi de kendimle mutsuzluğa suremem dedi o yüzden. Keşke kabul etse yanında olmamızı.ama etmiyor iste .. gitmeyi seçiyor vatan için gidiyorum diyor.
Uzun bir süre olmayacağım . Dua edin bize... Allah a emanet olun
Kazen ile????
Kiminle konuştu?
Üye bir kadın, ismi soyadı yaşadığı yer bizce biliniyor, sadece içini dökmek istedi, kendi de eşinin bu yaptığını anlamakta zorluk çekiyor üstelik, az evvel bana özel mesaj attı, içimde çözmeye çalışacağım diyor, konusunun kapatılmasını istedi.Bu konu icin neden fake yakıştırması yapılıyor anlayamıyorum, cok extrem bir konu değil ki, esi boşanmak istemiş burda dalavere ya da farkli birşey yok ki hep bir fake havasi, şuanda psikolojisi normal mi evliliği bitmis, cocuguyla ailesinin yanina gidecek bir kadin var üstüne esinide seviyor yani adam biraksada , gitsede seviyor ne yapsın şoku atamadi hemen bıçak gibi kesecek degil yapamiyor belkide,
Kadin esim kursa gidiyor diye ağlamıyor cok acik ayrılıyor , esi gidiyor ve seviyor...
Anlamadım gitti cok buyuk entrikada yok konu fakesin fake nidalari eksik olmuyor..