• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim

Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Yuzsuzlugun bukadari.
Bu adam evlenince bunun bin misli olur
İyi düşünün.

Aklıma bir arkadaş geldi.
Kadın evleniyor Hollanda'da yerleşiyor
Kadın birde burada memurdu mesleğini bırakıp yerlesecekti neyseki arkadaşları ücretsiz izne cik sakin birakma dediler dünyanın binbir türlü hali var diye.
Neyse kadın gidiyor orada eş ailesi kadının bekarken aldığı arabayı izinsiz alıyormuş
Kadın arabama hasret kaldım demiş.
Kaynana kaynata herşeyine karışmış
Kadın paçayı zor kurtarmış
Şuan Türkiye'de boşandı çocuğuyla yaşıyor
Şuan ne kadar huzurlu ve mutlu .
O yüzden iyi düşünün.

Nasil babasına kadar verebiliyor arabayı size sormadan nasıl bi sevgili bu kendi malı gibi görüyor sizin arabanızı. Ben böyle biriyle birlikte olmam ilerde benim arabamı 'nasilsa kapıda var bi araba, babama lazım onda dursun seninki' deme yüzsüzlüğünü gösterebilir diye. Deli mi ne adama bak

Araba emanet verilmez ya.
Bilemiyorum kimseye vermek istemem arabamı ben. Babam zamanında aracını bir arkadaşına vermiş,sevgilisiyle kaza yaptılar ikisi de öldü maalesef. Bu olaydan sonra ben vermiyorum kimseye araba vs.
Taksi,uber ,toplu taşıma,araç kiralama vs bunca seçenek varken dogru bulmuyorum. Istesin götürüp bir yerlere bırakabilirim arkadaşlarimı ama arabayı vermem.
Ayrıca sevgilinizin babası ne rahat adammış dememiş mi kimin arabası bu oğlum diye?
Alın arabanızı,toplu tasimaya binmek istemediğinizi söyleyin mesela yada aileme lazım diyin.

Back
X