- 21 Haziran 2015
- 25
- 3
- 38
- Konu Sahibi Merve_Ozkan
benim transferimin 4.günü be sizlerin neler yaşadığını merak ediyorum beni biraz aydınlatabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde transferimin 7.günü bugün. genellikle düşünmüyorum kendimi rahat bırakıyorum ama bir yandan da içimde ikiz bebek taşıyorum duygusu yaşıyorum. bazen kasıklarımda ağrı oluyor, bebeklerim varlıklarını hatırlatıyor falan diyorum kendimi avutuyorum. 2 gün kaldı gebelik testine, hem çok az kalmış hem de daha çok varmış gibi geliyor.benim transferimin 4.günü be sizlerin neler yaşadığını merak ediyorum beni biraz aydınlatabilirmisiniz
Benimde 5.günüm kasıklarımda ağrı oluyo bazen diyorum ki fındığım annesine tutunmaya çalışıyı çok heveslenmek istemiyorum ama bir andan da elimde değil bugün biraz fazla haraket ettim sanırım belim ağrıdı ama baktım olabiliyormuş inşallah fındığım bizimle kalır diyorum :) ama doktorum embiryoların iyi gelişti sen hamile kalırsın dedi bu sefer olmasa bile mahsul iyi dedi :)benimde transferimin 7.günü bugün. genellikle düşünmüyorum kendimi rahat bırakıyorum ama bir yandan da içimde ikiz bebek taşıyorum duygusu yaşıyorum. bazen kasıklarımda ağrı oluyor, bebeklerim varlıklarını hatırlatıyor falan diyorum kendimi avutuyorum. 2 gün kaldı gebelik testine, hem çok az kalmış hem de daha çok varmış gibi geliyor.
sen ne durumdasın merve?
Bende direk uzandm bıraktm herşeyi inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Senin ilk denemen mi?bazen fazla hareket ettiğimde ya da ayakta durduğumda benim de belim ağrıyor. bunu bir uyarı olarak kabul edip hemen dinlenmeye geçiyorum:) sen de otur belin ağrıyorsa zorlama kendini mecbur değilsen
evet ilk tüp denemem. daha önce bir başarısız gebeliğim oldu, sebebini tam bulamadılar. yarın sabah hayırlısıyla gidip öğreneceğim sonucu. dün itibariyle yani transferden 7 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı. yumurta gibi bazı şeyler de yoğun şekilde burnuma kokuyor şu an. bebekler doğru tutundu mu bilmiyorum da hormon dengemde bir değişiklik olduğu kesin.Bende direk uzandm bıraktm herşeyi inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Senin ilk denemen mi?
Bende göğüs ağrısı falan yok ilk denemem benimde ama işte kasık ağrıları var ben haftaya pazartesi test yaptırıcam ama çok merak ediyorum senin test bugün müevet ilk tüp denemem. daha önce bir başarısız gebeliğim oldu, sebebini tam bulamadılar. yarın sabah hayırlısıyla gidip öğreneceğim sonucu. dün itibariyle yani transferden 7 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı. yumurta gibi bazı şeyler de yoğun şekilde burnuma kokuyor şu an. bebekler doğru tutundu mu bilmiyorum da hormon dengemde bir değişiklik olduğu kesin.
sen ne durumdasın?
Bana doktor 12 gün sonra yaptırıcan dedi ben pazartesiyi bekliyorum o yüzden ayyy çok heycanlı inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Kan testini nerde yaptırdın birde ne kadara yaptırdın diye sorsam :)evet bu sabah kan verdim. henüz doktor aramadı ama online takip edebiliyorum laboratuar sonuçlarını, 23.59 çıkmış b-hcg testim. ne anlama geldiğini bilmiyorum, iyi ya da kötü bir şey söylemeleri için telefon bekliyorum. iki embriyo için düşükse eğer ilaçları bıraktıracaklar sanırım, normal bir değerse 2 gün sonra tekrar gidip kan vereceğim değerler yeterli yükseliyor mu diye bakacaklar; bunu biliyorum sadece.
tüp bebek merkezine gittim, tedavi paketinin içinde bu test kısımları hala o yüzden para ödemedim. başka yerde yaptırırsanız hatalı negatif çıkabilir o yüzden kan testi için bize gelin demişlerdi zaten. sen transfer yaptırdığın yere gitmeyecek misin ya da nerede yaptıracaksın?Bana doktor 12 gün sonra yaptırıcan dedi ben pazartesiyi bekliyorum o yüzden ayyy çok heycanlı inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Kan testini nerde yaptırdın birde ne kadara yaptırdın diye sorsam :)
Ben aile hekimimde yaptırırım diye düşünmüştüm bana belli biyer söylemediler çünkü ben doktorumun muayenehanesine gidip işlemler için tüp bebek merkezini kullandık ama herhangi bişey demediler doktorum sadece 12 gün sonra test yaptırıcan deditüp bebek merkezine gittim, tedavi paketinin içinde bu test kısımları hala o yüzden para ödemedim. başka yerde yaptırırsanız hatalı negatif çıkabilir o yüzden kan testi için bize gelin demişlerdi zaten. sen transfer yaptırdığın yere gitmeyecek misin ya da nerede yaptıracaksın?
ben geçen pazartesi transfer yaptırmıştım, haftaya çarşamba gel demişti. 2 gün sonra tekrar kan verene kadar hayat durdu sanırım benim için. ilk gebeliğimde de böyle olmuştu, değerler düşüktü, 2 gün arayla nerdeyse 2 hafta sürekli kan verdim. hep yükseliyordu ama yeterli yükselmiyordu, sonunda kese büyüyor ama bebeğin gelişimi devam etmiyor dediler çok üzülmüştüm. yine öyle olacakmış gibi bir korku duyuyorum şu an. inşallah senin güzel haberlerini alırız.
Ama bu sefer kontrollü bir hamilelik olduğu için sorun olmaz belkitüp bebek merkezine gittim, tedavi paketinin içinde bu test kısımları hala o yüzden para ödemedim. başka yerde yaptırırsanız hatalı negatif çıkabilir o yüzden kan testi için bize gelin demişlerdi zaten. sen transfer yaptırdığın yere gitmeyecek misin ya da nerede yaptıracaksın?
ben geçen pazartesi transfer yaptırmıştım, haftaya çarşamba gel demişti. 2 gün sonra tekrar kan verene kadar hayat durdu sanırım benim için. ilk gebeliğimde de böyle olmuştu, değerler düşüktü, 2 gün arayla nerdeyse 2 hafta sürekli kan verdim. hep yükseliyordu ama yeterli yükselmiyordu, sonunda kese büyüyor ama bebeğin gelişimi devam etmiyor dediler çok üzülmüştüm. yine öyle olacakmış gibi bir korku duyuyorum şu an. inşallah senin güzel haberlerini alırız.
Merhaba M Merve_Ozkan ,Ama bu sefer kontrollü bir hamilelik olduğu için sorun olmaz belki
Ama bu sefer kontrollü bir hamilelik olduğu için sorun olmaz belki
Merhaba ,Merhaba M Merve_Ozkan ,
Ben de ekim kasim ayi gibi Ulun ulug da tup bebek yaptirmayi dusunuyorum. Ama ulun ulug ile ilgili cok guncel yorumlar bulamadigim icin uzulmustum ve seni gordugume cok sevindim :) Ben de yeni uye oldum siteye ama simdiye kadar malum sebeplerden dolayi basucu sitemdi ve iyi bir okuyucuydum :))
Oncelikle umarim hersey yolunda gider ve bu heyecanli bekleyisin meyvesini alirsin. Bunu tum kalbimle diliyorum. Ayni seyleri yasiyor olmak insanlarla cok daha fazla empati kurmani sagliyor.
Benim aklimda ulun beyin doktorlugundan yana hicbir suphem yok gercekten cok basarili ve son gelismeleri de takip eden akademik bir doktor. Aklimda soyle bir soru isareti var sadece; Ulun beyin anlasmali hastanelerin laboratuarini kullanmasi sana gore bir sorun teskil ediyor mu? Bununla ilgili bu sorun yasadin mi ya da gercekten iyi laboratuarlar mi? En cok suphe duydugum konu bu.
Ben bir senedir cocuk sahibi olmaya calisiyorum. Doktorlarin dedigine gore esimde ve bende bir problem yok. Bir kez asilama oldum ve sonuc negatif. 36 yasindayim gec evlendim. Simdi ilk tup bebek denemesini yapicaz ve gidecegim yerden tamamen emin olmak istiyorum kucuk meblaglar vermiyoruz sonucta.
Senin hikayen nedir sakincasi yoksa yasin, sorunun ne oldugu vs...
Ilk mesaj icin biraz uzun oldu zannedersem kusurabakma. Cevabini ve sonucunu dort gozle bekliyorum :))
Merhaba ,
Ben 29 yaşındayım iki yıllık evliyim ilk denememiz biz tedaviye başladıktan sonra ara vermek zorunda kaldık benim yumurtalarımın sayısı az çıktığı için bir sonraki ay tekrar devam ettik ve sonuçta 10 adet yumurta toplanıp 6 tane embiryomuz oldu 1 tanesi transfer edildi 5 tanesi donduruldu şimdi heycanla sonucu bekliyoruz :)
Ulun bey'in anlaşmalı eczanesini ve onun uygun gördüğü tüp bebek merkezini ve kan testi için anlaşmalı labaratuvarını kullandık ama meme ultrasonu için onların anlaşmalı merkezni kullanmadık. Zaten asistanı demet hanım size daha uygun tanıdığınız bir yer varsa orda da yapabilirsiniz diyor. Eczanesi piyasaya göre ilaçlarda %20 indirim yapıyorlar. kesinlikle maddiyattan önce senin sağlığını düşünüyor. İçin rahat olsun ekibide kendisi de çok profesyonel biz eşimle çok memnun kaldık inşallah bundan sonra muayene için gideriz ama bakalım. Allah'tan hayırlısı :)
Benimkiler Kalamış Tüp Bebek Merkesiznde yapıldı oranında hemşireleri çok tatlı şimdi oraya emanet 5 tane daha embiryomuz var. Ulun bey embiryoların iyi gelişti bu sefer olmasa bile ki bu kelimelerle kurmadı cümleyi hamile kalırsın dedi . İnşallah :)Bunu duyduguma cok sevindim M Merve_Ozkan :)
Insallah hamilesindir de ben de tedavime senin sonucunun moraliyle baslarim.
Ben ilk muayenemi oldum ekimde gel demisti bana ama daha sonra istanbul tup bebek merkezinden emre karatekelioglu ile ulug bey arasinda kaldim. Tedavi olacagin doktor ve laboratuarin icine sinmesi cok onemli.
Anlasilan o ki hic bi sikinti yasamamissin.
Peki yumurta toplama ve transfer islemleri hangi tup bebek merkezinde yapildi ?
Benimkiler Kalamış Tüp Bebek Merkesiznde yapıldı oranında hemşireleri çok tatlı şimdi oraya emanet 5 tane daha embiryomuz var. Ulun bey embiryoların iyi gelişti bu sefer olmasa bile ki bu kelimelerle kurmadı cümleyi hamile kalırsın dedi . İnşallah :)
Saol canm teşekkür ederim senin içinde çok güzel olucak. Herşeyin bir zamanı ve Allahın hepimiz için bir planı var biz elimizden geleni yapıyoruz taktir AllahtanMasallah diyelim iyi baksinlar kucuk insanciklara :) Insallah en kisa zamanda guzel haberlerini alalim diyelim o zaman :) Ben de senin kadar sabirsiz olucam galiba :) Dualarim seninleee ve kafani bosalt ve pazartesiyi bekle
Saol canm teşekkür ederim senin içinde çok güzel olucak. Herşeyin bir zamanı ve Allahın hepimiz için bir planı var biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahtan
Yaptırdım ama yarın sonuç çıkıcak ben aile hekimimde yağtırdım :) rüyalarıma girdi bakalım canm hayırlısı inşallah :)Mervecim
Bugun buyuk gun degil mi ? :))
Haberler cok guzeldir insallah.
Ne yaptin testi yaptirdin mi ?