Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim arkadaşımKıbrıs tüp bebek basliklarinda görmüştüm ben bı üye.Ama adını hatırlayamadım şuan.Bi de o başlıklara yazın isterseniz![]()
Merhaba.kendi yumurta ve eşinin spermini kullanmayarak Embriyo donasyon yaptıran, yada evli olmayıp embriyo donasyon yaptıran varmı?
Merhaba ben kıbrısta yumurta donasyonu yaptırdım hit de benim yumurta sorunum vardı ilk gidişimde hamile kaldım transferim 23 eylülde yapıldı 5 gün sonra kan testi verdim ve bthcg 32.5 cıktı tabi onlar bana 12 gün sonra test yap dedi ama ben dayanamadım ve sonra katlanarak yükseldi 1 tüp bebek transferim var tutmadı onu burda ni hastanede yaptım yumurtamda cıkmayınca son care hit dedim ve gittim ama cok teredütlerim vardı burda cok para dökmüştüm bide orda aynı şeye katlanabilirmiydim bilmiyordum ama şükür değdi doktor araştırıken iyimi kötümü diye gittim ama iyki gitmişimMerhaba.kendi yumurta ve eşinin spermini kullanmayarak Embriyo donasyon yaptıran, yada evli olmayıp embriyo donasyon yaptıran varmı?
Ben düşünüyorum artıkMerhaba.kendi yumurta ve eşinin spermini kullanmayarak Embriyo donasyon yaptıran, yada evli olmayıp embriyo donasyon yaptıran varmı?
Hayırlısı olsun. Ne aşamadasınızBen düşünüyorum artık
Görüşme asamasindayim.ikimizin de spermi yumurtası şahane değil. Son bir kez kendi yumurtami kullanıp olmazsa British ivf üzerinde düşünüyorum bakalım. Siz ne yaptınız?Hayırlısı olsun. Ne aşamadasınız
Ben ilaçlara başladım. Bir sorun olmaz ise 18 inde kıbrıstayım. 19 u transfer.Görüşme asamasindayim.ikimizin de spermi yumurtası şahane değil. Son bir kez kendi yumurtami kullanıp olmazsa British ivf üzerinde düşünüyorum bakalım. Siz ne yaptınız?
Hayırlısı olsun inşallah.Ben ilaçlara başladım. Bir sorun olmaz ise 18 inde kıbrıstayım. 19 u transfer.
Öncesinde yüzyüze görüştünüz mü?Ben ilaçlara başladım. Bir sorun olmaz ise 18 inde kıbrıstayım. 19 u transfer.
Hayırlı olsun seçiminiz.Kıbrıs doğuş tüp bebek merkeziyle görüştüm bn.sperm donasyonuna karar verdık.çok güzel ılgılendıler sadece klasık testlerımı verdım.sonucuna göre ilaç reçete edecekler beklemedeyız.doğuş tabyaptıran varmı memnun mu yardımcı olurmusunuz
Kaç yaşındasınız.bn 28 Bana herşeyin iyi olduğunu söylediler ama hala olmazsa diye korkuyorum umarım hayırlı bı şekilde oluşur seninkinde benimki de.hastane ile yüzümüze henüz görüşmediğimiz işin tedirginim okadar para harcıyoruz insallah herşey çok güzel olurTransferim 22 kasıma ötelendi.14 ündeki muayenemde rahim kalınlığı 7.6 idi. Sanırım yaşımdan ötürü biraz daha kalınlaşması gerekiyor.
SiZ çok gençsiniz. Ben 48 yaşındayım. İnşallahhakkımızda en hayırlısıKaç yaşındasınız.bn 28 Bana herşeyin iyi olduğunu söylediler ama hala olmazsa diye korkuyorum umarım hayırlı bı şekilde oluşur seninkinde benimki de.hastane ile yüzümüze henüz görüşmediğimiz işin tedirginim okadar para harcıyoruz insallah herşey çok güzel olur
Siz hiç merkezle yüzyüze görüştünüz mü? Yoksa tüm işlemler şimdilik turkiyeden idare edildi de işlem günü mü gideceksiniz?Transferim 22 kasıma ötelendi.14 ündeki muayenemde rahim kalınlığı 7.6 idi. Sanırım yaşımdan ötürü biraz daha kalınlaşması gerekiyor.
Yüz yüze görüşmedim. İstanbuldaki doktorum tavsiye etti. İşlem gününden 1 gün önce gideceğimSiz hiç merkezle yüzyüze görüştünüz mü? Yoksa tüm işlemler şimdilik turkiyeden idare edildi de işlem günü mü gideceksiniz?
AminSiZ çok gençsiniz. Ben 48 yaşındayım. İnşallahhakkımızda en hayırlısı![]()
İnan bende merakla bekliyorum. Bir sonraki aya kaldı o kadar hormon ilacına nasıl yumurtlama oldu bilemedim.Amingelişmelerinizi merakla bekliyorum