Embriyo Donasyon

e_rock74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
291
379
33
50
Merhaba.kendi yumurta ve eşinin spermini kullanmayarak Embriyo donasyon yaptıran, yada evli olmayıp embriyo donasyon yaptıran varmı?

Merhaba.kendi yumurta ve eşinin spermini kullanmayarak Embriyo donasyon yaptıran, yada evli olmayıp embriyo donasyon yaptıran varmı?
Merhaba ben kıbrısta yumurta donasyonu yaptırdım hit de benim yumurta sorunum vardı ilk gidişimde hamile kaldım transferim 23 eylülde yapıldı 5 gün sonra kan testi verdim ve bthcg 32.5 cıktı tabi onlar bana 12 gün sonra test yap dedi ama ben dayanamadım ve sonra katlanarak yükseldi 1 tüp bebek transferim var tutmadı onu burda ni hastanede yaptım yumurtamda cıkmayınca son care hit dedim ve gittim ama cok teredütlerim vardı burda cok para dökmüştüm bide orda aynı şeye katlanabilirmiydim bilmiyordum ama şükür değdi doktor araştırıken iyimi kötümü diye gittim ama iyki gitmişim

Kıbrıs doğuş tüp bebek merkeziyle görüştüm bn.sperm donasyonuna karar verdık.çok güzel ılgılendıler sadece klasık testlerımı verdım.sonucuna göre ilaç reçete edecekler beklemedeyız.doğuş tabyaptıran varmı memnun mu yardımcı olurmusunuz

Transferim 22 kasıma ötelendi.14 ündeki muayenemde rahim kalınlığı 7.6 idi. Sanırım yaşımdan ötürü biraz daha kalınlaşması gerekiyor.

Kıbrıs doğuş tüp bebek merkeziyle görüştüm bn.sperm donasyonuna karar verdık.çok güzel ılgılendıler sadece klasık testlerımı verdım.sonucuna göre ilaç reçete edecekler beklemedeyız.doğuş tabyaptıran varmı memnun mu yardımcı olurmusunuz
Hayırlı olsun seçiminiz.

Transferim 22 kasıma ötelendi.14 ündeki muayenemde rahim kalınlığı 7.6 idi. Sanırım yaşımdan ötürü biraz daha kalınlaşması gerekiyor.
Kaç yaşındasınız.bn 28 Bana herşeyin iyi olduğunu söylediler ama hala olmazsa diye korkuyorum umarım hayırlı bı şekilde oluşur seninkinde benimki de.hastane ile yüzümüze henüz görüşmediğimiz işin tedirginim okadar para harcıyoruz insallah herşey çok güzel olur

Kaç yaşındasınız.bn 28 Bana herşeyin iyi olduğunu söylediler ama hala olmazsa diye korkuyorum umarım hayırlı bı şekilde oluşur seninkinde benimki de.hastane ile yüzümüze henüz görüşmediğimiz işin tedirginim okadar para harcıyoruz insallah herşey çok güzel olur
SiZ çok gençsiniz. Ben 48 yaşındayım. İnşallahhakkımızda en hayırlısı 🙏🏻

Siz hiç merkezle yüzyüze görüştünüz mü? Yoksa tüm işlemler şimdilik turkiyeden idare edildi de işlem günü mü gideceksiniz?

Ayın 14 ünde yaptırdığım progesteron testim 4,75 ve transfer iptal edildi.bir sonraki reglim ile yeniden tedavi sürecim başlayacak.

Back
X