• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo Donasyon

Süperrrr bizede umut oluyor bu durum ❤️ bence ikiz tutmuş olabılır beta yuksek❤️ saglıkla gelsin
Kliniğede sordum muhtemel 2 embriyoda tutmuş gözüküyor ama gelişimi tamamlarmı tamamlamazmı bakalım dediler .1 olsun bizim olsun 2 olursada yapulacak bişey yok birbirlerine arkadaş olurlar. Bir birimize dua edelim arkadaşlarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kliniğede sordum muhtemel 2 embriyoda tutmuş gözüküyor ama gelişimi tamamlarmı tamamlamazmı bakalım dediler .1 olsun bizim olsun 2 olursada yapulacak bişey yok birbirlerine arkadaş olurlar. Bir birimize dua edelim arkadaşlarım🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bize tabi 3 ay rahat yok😅 1 olsun bizim olsun ama 2. De olursa cok daha guzel olur🙏 inşallah anne olalım cok yorulduk, inşallah bebişler sıkı sıkı tutunsun sizde dua edın bizler için🙏🙏🙏

Bize tabi 3 ay rahat yok😅 1 olsun bizim olsun ama 2. De olursa cok daha guzel olur🙏 inşallah anne olalım cok yorulduk, inşallah bebişler sıkı sıkı tutunsun sizde dua edın bizler için🙏🙏🙏
Riskli gebelik sayılıyor tabi. Çok dikkat etmek gerekiyor.transferden bu sana kahve yok. Sigara yok .bir anda herşeyi bıraktım çok şükür canımda çekmiyo

Evet bu gün testimi yaptırdım. Arkadaşlarım Sonuç pozitif. Son regli ile gebeliği başlangıç sayıyorlar. 29 günlük hamileyim. Beta hcg 414 çıktı. Allahım çok şükür hayırlısı ile tamamına ersin inşallah. Doktorum iki gün sonra tekrar test istedi
Çoğul gebelik olabilir beta hcg yüksek 🥰

Çok sevindim gözünüz aydın. Sağlıkla ve keyifle geçsin süreç. 🤲🤲🎉💕🧿Darısı başımıza... 💕Emeklerimizin karşılığını almak nasip olsun.

Çok sevindim gözünüz aydın. Sağlıkla ve keyifle geçsin süreç. 🤲🤲🎉💕🧿Darısı başımıza... 💕Emeklerimizin karşılığını almak nasip olsun.
İnşallah kuzum. Sizlerin güzel haberlerini takip ediyor olacağım. Benim için herşey tamam ve yolunda diyemiyorum çok yolun başındayım. Pozitif görmek yeterli değil devamına ihtiyaç var🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Herkese merhaba ben 43 yaşındayım ve 8 aralıkta donasyon işlemim yapıldı. Burda okuduğum bazı şeyler kafamı karıştırdı, benim rahim kalınlığım 6 mm üzerine çıkmadı ama DR um rahim görüntüsü iyi dedi kararı bana bıraktı git bir dahaki ay gel bence dedi ama rahim perdesi sorunum olduğu için risk aldım. Rahim kalınlığı 7 nin altında olup bu işlemi yaptıran var mı? Biliyormusunuz uyku bile tutmuyor artık 🥺
Merhaba bende 37 yaşındayım benim transferim yapılacağı zaman 6.5 mm idi doktorum iptal etmek istedi fakat her ay bir engel çıktığı için zaten aylarca beklemiştim çok ağladım doktor deneyelim o zaman dedi ve tutmuştu

Bugün ilk kez DR kontrolüne gittim ama DR ikna edemedim üstten ultrason ile görülemeyeceğini alttan bakmanızı istediler dedim ısrarla üstten bakıp bir kese gördü sonra kan istedi ve kan sonucu yine beklenenin iki katı çıktı 2400 olması gereken kan 4111 geldi hala çoğul gebelik olabilme ihtimali var dedi Kıbrıs ya bu merakımdan herşeyi hep erken yaptırdım. Sizlere tavsiyem sabredebiliyorsanız gününde yaptırın herşeyi arkadaşlar.

Düşünsenize 8 Aralık at işlem yapıldı. Ben 6. gün idrar testi yaptım 8. gün kan tahlili 14. gün ultrason şimdide üç yumurtadan daha çok tutmuş olmalı stresi yaşıyorum🙈

Bugün ilk kez DR kontrolüne gittim ama DR ikna edemedim üstten ultrason ile görülemeyeceğini alttan bakmanızı istediler dedim ısrarla üstten bakıp bir kese gördü sonra kan istedi ve kan sonucu yine beklenenin iki katı çıktı 2400 olması gereken kan 4111 geldi hala çoğul gebelik olabilme ihtimali var dedi Kıbrıs ya bu merakımdan herşeyi hep erken yaptırdım. Sizlere tavsiyem sabredebiliyorsanız gününde yaptırın herşeyi arkadaşlar.
Sizin 6 mm ken transferınız oldu sanrıım di mi?

Back
X