Embriyo gelişimi duranlar

nida34

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
24
25
8
43
Arkadaşlar merhaba ben 42 yaşındayım 3. Kez tüp bebek denedim 10 yumurta toplandı 8 tanesine işlem yapıldı ve 7 embriyo elde edildi kaliteleri için iyi ve orta denildi ancak hiçbiri gelişimini tamamlayamadı ve tedavi sürecim sonlandı.. eşim sigara kullandığı için mikroçip de denedik ama sonuç olumsuz ve bİze olabiliyor böyle şeyler denildi aynı durumu yaşayan var mı aranızda bundan sonraki süreçte nasıl ilerlediniz?

Merhaba benimde 12 ocak ta transferim olacaktı 9 yumurta toplandı 6 sı dillendiren 1 tane 2 .gün devam etti 3. Gün transfer için gittiğimde gelişimi durdu dendi çok üzüldüm yaş 35 4 yıl önce tüp bebekle yine 9 yumurtadan tek embriyo 3. Gün transferle ilk deneme de kızım olmuştu ama nasip değilmiş demek ki 2 ay sonra nasipse yeniden başlayscağız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah zor süreçler çünkü ve birde bende olsa geliştirme yumurtalıklarım aşırı uyarılmış 1 hafta şiddetle sancıdsn sonra adet oldum rahatladım şuan iyiyim ilkin de bunları yaşamamıştım aynı yerde yaptırmama rağmen 😖😫

Arkadaşlar merhaba ben 42 yaşındayım 3. Kez tüp bebek denedim 10 yumurta toplandı 8 tanesine işlem yapıldı ve 7 embriyo elde edildi kaliteleri için iyi ve orta denildi ancak hiçbiri gelişimini tamamlayamadı ve tedavi sürecim sonlandı.. eşim sigara kullandığı için mikroçip de denedik ama sonuç olumsuz ve bİze olabiliyor böyle şeyler denildi aynı durumu yaşayan var mı aranızda bundan sonraki süreçte nasıl ilerlediniz?
Ben yaşadım malesef, burada da yazmıştım, ilk tüp bebek denenmedi, yaşım 34,folikül sayım zaten azdı yarısı boş çıktı, üç tanesi döllendi ba bb kaliteydi hiçbiri üçüncü güne gelemedi. Çok üzücüydü doğru düzgün bir açıklama net birşey de söylenemiyor tek tesellim bir kere kimyasal gebeliğim var en azından 9-10 gün yaşamış bir embriyom var deyip tüp bebekteki yaşadığım durumu unutmaya çalışıyorum, her ay yenileniyoruz umut hep var beslenmeme dikkat ediyorum kafamda da eskisi kadar bebek isteği takıntısı kalmadı hayırlısı olsun diyorum. Ama fiziksel olarak ve psikolojik olarak yeniden toparlanmak için değerlerime baktırdım tekrar takviye alıyorum daha çok enerjik olmak lazım aslında mitokondrilerimüzi güçlendirmemiz lazım egzersiz bol oksijen stres kontrolü bence çok önemli

Back
X