- 7 Kasım 2023
- 268
- 335
- 23
- 41
- Konu Sahibi LEYLA_3434
-
Merhaba bugun benim tedavi gördüğüm hastane 350 dolar olduğunu söyledi. Her hastanede aynı mı bende merak ediyorım açıkcası,Merhaba arkadaşlar,
Güncel Embriyo genetik test fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
Ankara Gürgan Klinik, her hastanede aynı mı acabaEvet bende merak ediyorum. Nerede tedavi oluyorsunuz hangi şehir?
benim üç başarısız tüp bebek denemem var bu yüzden doktor bundan sonraki embriyolara yapmamızı söyledi size de mi doktor önerdiBende istanbulda ama daha sormadım ama öncen bilgi sahibi olmak istiyorum açıkcası
Canım selamlar biz Eylül ayında genetik test yaptırdık embriyo başına 325 euro ödedik. Memorial genetik merkezi yapmıştı.Merhaba arkadaşlar,
Güncel Embriyo genetik test fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
Mrb. Benimde gebeligim tutmadi ilk beta degerim 11 sonra 7 sonra 4 de düştü. Umarim sizde hersey yolunda gider.bende genetik test düşünüyorum.10 bine yaptirdi arkadasim.Yok ben süregelen bir gebeliğin başındayım ama beta değerim az artıyo ilk denemem benim. Eğer başarısız olursam yaptıracağım.
Sizde pgt süreci ne kadar sürdü ya bizim bugün gönderilecek 1 ayı bulabilir dediler de daha erken biter mi acaba ? Bir de sonrasında kromozom analizi de yaptırdınız mı embriyolaraAnkara intergende yaptırdık bütün testlerimizi dolar hesabı olarak değilde TL olarak fiyat soylenildi. Mayıs ayında 3 embriyoya 10bin kusuratli bi fiyat ödedik
Bana doktorum kromozom testin sıkıntılı çıkarsa yeniden yumurta toplayacağız pgt ye göndereceğiz dedi dondurulmuşlar artık kullanılmaz o durumda sağlıklı olmayabilirler dediMerhaba . Dondurulmuş embriyolarım var acaba biliyor musunuz onlara pgt yapılıyor mu ?
Bir ay sürdü sonuçlar geldi krozom analizi isteyip istemediğimiz soruldu acil sonuç istiyoruz tedavim başlayacak dediğimiz için 10 gün kadar sonrada o sonucumuz çıktıSizde pgt süreci ne kadar sürdü ya bizim bugün gönderilecek 1 ayı bulabilir dediler de daha erken biter mi acaba ? Bir de sonrasında kromozom analizi de yaptırdınız mı embriyolara
Embriyo başına 350 dolar İstanbul ‘da fiyatlar genelde bu civardaMerhaba arkadaşlar,
Dondurulmus embriyoya onerilmiyor maalesef. Embriyoyu cozdurup numune alip tekrar dondurmak buyuk strese sokuyormus. Teste giden numune sorunsuz olsa da geri de kalan embriyo bu sebeplerden hasar gorebiliyormus. Benim 11 adet donmus embriyom var ama genetik test icin en bastan baslayacagiz taze embriyolara test yaptiracagiz.Merhaba . Dondurulmuş embriyolarım var acaba biliyor musunuz onlara pgt yapılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?