Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde 4 bb kaliteydi ve oğlum şuan 6 aylık orta kalite bazen 5 aa tutmazken 3 bc tutuyor önemli olan kromozon dizilimleri onlar iyise rahim iyise allahın izniyle tutuyor cnm4BB kalitede olduğu söylenen 5. Gün embriyom var. Tek bir adet çıktı dondurduk ve transfer tarihimi bekliyorum. Sizin hangi kalitedeydi ve nasıl sonuçlandı ! Lütfen bilgilendirir misiniz kızlar![]()
Ay umut oldun bana resmen amin yaaaaMerhaba benimde 4 bb kaliteydi ve oğlum şuan 6 aylık orta kalite bazen 5 aa tutmazken 3 bc tutuyor önemli olan kromozon dizilimleri onlar iyise rahim iyise allahın izniyle tutuyor cnm
Sevindim cnm rabbim gönlüne göre versinAy umut oldun bana resmen amin yaaaa![]()
Yaaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah umut oluyorsunuz4bc. Sonuc pozitif bebegim suan 1 yasindadoktorumuz 4 bc icin iyi guzel kalite demisti gebelik vadeden bir kalite demisti
Her hastane ve her doktor farklı kategorize ediyormuş. Bazıları 4bb ye iyi derken diğerleri kötünün iyisi diyor mesela. Bende duyduğumda üzüldüm. Takılmadan edemiyorum şubat ayını iple çekiyorum Sizin transferiniz ne zaman ?Benim 5. gün 2bb ama doktorum iyi-orta arası gebelik beklenen bir kalite dedi. İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama artık heyecanla transferimi bekliyorum. Rakamlara harflere takılmamak gerek anladım, en iyi denilen kaliteler tutmuyor imkansızlar tutuyor kısmet birazda sonuçta :)
Evet benim doktorum 5bc son embriyom içim bundan bişey çıkmaz yeniden başla dedi ve ben çok kötü oldum ya bida tüp bebek düşmüyorum çünkü şuan transferin 3. Günündeyim koydurduk bakalım nasipHer hastane ve her doktor farklı kategorize ediyormuş. Bazıları 4bb ye iyi derken diğerleri kötünün iyisi diyor mesela. Bende duyduğumda üzüldüm. Takılmadan edemiyorum şubat ayını iple çekiyorum Sizin transferiniz ne zaman ?
Doktor olumlu konulunca bence artık takılmıyorum kısmet dedim. Ay sonu gibi olcak herşey yolunda giderse. Zaman çok hızlı geçiyor ne zaman ocak olcak derken baksana yarıladık ayıHer hastane ve her doktor farklı kategorize ediyormuş. Bazıları 4bb ye iyi derken diğerleri kötünün iyisi diyor mesela. Bende duyduğumda üzüldüm. Takılmadan edemiyorum şubat ayını iple çekiyorum Sizin transferiniz ne zaman ?
5aa dondurulmş yani en iyi kalite transfer oldum tuttu ama 1 ay sonra düştü kaliteye hiç takılma ben tecrübe ettim
Yaaaaa sağlıkla büyütün4bb embriyo ile bebişim şu anda 2 aylıkben tuttuğunu öğrenene kadar kalitesini sormadım etkilendim diye
![]()
Çok güzel sonuçlar alın inşallah çift çizgiyi görünDoktor olumlu konulunca bence artık takılmıyorum kısmet dedim. Ay sonu gibi olcak herşey yolunda giderse. Zaman çok hızlı geçiyor ne zaman ocak olcak derken baksana yarıladık ayıseninde bi bakmışsın şubat olmuş
Nasıl ya 5 ve 6 en iyileri millet 3-4 olunca üzülüyor doktor nasıl böyle konuşmuş hayret ettimDoktor olumlu konulunca bence artık takılmıyorum kısmet dedim. Ay sonu gibi olcak herşey yolunda giderse. Zaman çok hızlı geçiyor ne zaman ocak olcak derken baksana yarıladık ayıseninde bi bakmışsın şubat olmuş
Çift çizgiyi görürüz inşallah bu yolda yoldaşımBenimde 5cb dondurdular kalitesini bilmiyorum. Benimde tek embriyom var