Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaaaa sağlıkla büyütün bende sormadım şak diye söyledi bende araştırmaya başladım bu sebeple transferden sonra kaçıncı günde gebelik testi yapmıştınız
Çok güzel sonuçlar alın inşallah çift çizgiyi görün ben bahçecide tedavi oluyorum rahim dinlendirme yapıyorlar 2. Adeti bekliyorum biraz zaman uzadığı için streste artıyor Siz hangi hastanede yaptırıyordunuz
İnşallah hepimizin yüzü güler :) bizde şişli memorialdeyiz. ilk transferimiz olcak bende 2 adet bekledim doğal siklus yapalım istiyor doktorum bu ay sonu gibi transfer olcam sanırım insan hayal kurmadan yapamıyor ya bendede ufaktan heyecan başladı.
Ben hayret etmedim. Böyle konuştuğuna göre vardır bir nedeni diye düşündüm türkiye ortalamasına göre iyi bir merkezde tedavi gördüğümü düşünüyorum doktoruma güveniyorum bu konuda.