Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaliteye takılma canım 5.gun embriyosu 2BC-2CC ile iki kese gördük bugünKızlar 3. Transferim bu sefer iki embriyo transfer edildi 1 Ekim de . Bu kalitede olup pozitif sonıç alan var mı ?
Ahhhh çokkkk sevindimmmKaliteye takılma canım 5.gun embriyosu 2BC-2CC ile iki kese gördük bugün![]()
Tebrik ederim massaallah rabbim.saglikla büyütsün benimde 5.gun 2bc embriyom transfer olucak bu ayKaliteye takılma canım 5.gun embriyosu 2BC-2CC ile iki kese gördük bugün![]()
İnşallah hayırla sonuçlansınTebrik ederim massaallah rabbim.saglikla büyütsün benimde 5.gun 2bc embriyom transfer olucak bu ay![]()
Amin iki can ihtimali elimden kalan .. İlk transferim 4Aa idi umutluydum aslinda ama biryandanda çok stresliydim. Bu sefer tevekkeltualallah diyorum nasipte öte yol yokİnşallah hayırla sonuçlansın![]()
Kaliteye takılma canım sormadım bile be kaliteleri ne diye bazen çok bilmek bile strese sokuyorKızlar 3. Transferim bu sefer iki embriyo transfer edildi 1 Ekim de . Bu kalitede olup pozitif sonıç alan var mı ?
Embriyonuz çözülürken kalitesi düşerse transfer olamazsın gibi şeyler dendi mi acabaKaliteye takılma canım 5.gun embriyosu 2BC-2CC ile iki kese gördük bugün![]()
Genelde çözülürken büyür derler amaEmbriyonuz çözülürken kalitesi düşerse transfer olamazsın gibi şeyler dendi mi acaba
Yok canım denilmemistiEmbriyonuz çözülürken kalitesi düşerse transfer olamazsın gibi şeyler dendi mi acaba
Ya Bana embriyolog çözülürken ölü olursa transferin iptal dedi insan üzülüyorGenelde çözülürken büyür derler ama
İnan ilk defa duyuyorum ama inşAllah daha da gelişmiş olur da tutunurYa Bana embriyolog çözülürken ölü olursa transferin iptal dedi insan üzülüyor
Allah razı olsun çoook teşekkür ederim cümlemizin dilerim sağlıkla nasip olsunİnan ilk defa duyuyorum ama inşAllah daha da gelişmiş olur da tutunur