Embriyo kalitesi nasıl anlaşılıyor

Tanem001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
173
276
53
44
Merhabalar arkadaşlar aranızda soruma cevap verebilecekler mutlaka vardır. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Embriyo kalitesinden bahsedenler var örneğin 3aa 4ab 5cc... vs. gibi. Hamile kalanlar hangi kalitede hamileliğiniz gerçekleşti. Bir de kaliteyi öğrenmek için sizler mi sordunuz yoksa embriyoloğlar mı size rakamsal değerleri verdiler.

Merhabalar arkadaşlar aranızda soruma cevap verebilecekler mutlaka vardır. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Embriyo kalitesinden bahsedenler var örneğin 3aa 4ab 5cc... vs. gibi. Hamile kalanlar hangi kalitede hamileliğiniz gerçekleşti. Bir de kaliteyi öğrenmek için sizler mi sordunuz yoksa embriyoloğlar mı size rakamsal değerleri verdiler.
5aa 5. Gün embriyosu en kaliteli olan sanirim canım
Transfer için genelde 5. Güne gelmesi bekleniyor
Benim ilk transferim 5. Gün 5aa idi ama tutmadı
2. Transferim de aynı 5. Gün 5aa idi tuttu şükür
Biraz da nasip işi anlayacagin
Transfer günü sana embriyo kağıdı veriyorlar transfer edilen embriyonun bilgileri yazıyor orda canm benim öyle olmuştu kağıdın kosesinde de embriyonun ufak bir fotosu oluyor 🤗

5aa 5. Gün embriyosu en kaliteli olan sanirim canım
Transfer için genelde 5. Güne gelmesi bekleniyor
Benim ilk transferim 5. Gün 5aa idi ama tutmadı
2. Transferim de aynı 5. Gün 5aa idi tuttu şükür
Biraz da nasip işi anlayacagin
Transfer günü sana embriyo kağıdı veriyorlar transfer edilen embriyonun bilgileri yazıyor orda canm benim öyle olmuştu kağıdın kosesinde de embriyonun ufak bir fotosu oluyor 🤗ba

Bana kalite konusunda bir şey söylemediler 5 taneden 2 tane kaldi doktor yüzde 44 şans demiş bu ne demek oluyor

Back
X