Merhaba,kaç embyonuz oldu kaçıncı gündüler ,bende başkente yaptırdım 2 tane 3 gün 1 tane 5.gün embryom var ama kaliteleryle ilgili bana bilgi vermediler , sadece dondurcaz dediler onu sonradanmı söylüyolar?Canım kaliteye takılmayın takılıp da birbirinizi strese sokmayın. Benm orta düşük kaliteydi şimdi 12 haftalık hamileyim. Allah hepinizin kucagını doldursun
Benm 4 embriyo oldu 1 tane 5. Güne geldi sadce kaliteyi donduracak ları zaman söylüyorlar en son analizde. Yada demekki normal kaliteydi o yüzden söyleme gereği duymadılar bnm ki düşüktü diye dondurmak istiyor msnz yada tekrar yumurta toplama mı yapacaksnz diye sordularMerhaba,kaç embyonuz oldu kaçıncı gündüler ,bende başkente yaptırdım 2 tane 3 gün 1 tane 5.gün embryom var ama kaliteleryle ilgili bana bilgi vermediler , sadece dondurcaz dediler onu sonradanmı söylüyolar?
Anladım benim de 7 yumurtam toplandı zaten 4 ü olgunmuş,onlar işleme alınmış, 4 ü de döllenmişti ,2 tanesini 3.gün dondurdular 2 sini 5.güne götürcez dediler ,5.gün aradılar 1 ini dondurcaz, digerinin gelişimi iyi degl dedi.söylemediler bana hiç bişe ,ona sinir oldum biraz.Benm 4 embriyo oldu 1 tane 5. Güne geldi sadce kaliteyi donduracak ları zaman söylüyorlar en son analizde. Yada demekki normal kaliteydi o yüzden söyleme gereği duymadılar bnm ki düşüktü diye dondurmak istiyor msnz yada tekrar yumurta toplama mı yapacaksnz diye sordular
Onuda anlatayım transfer günü sabah aradılar biz embriyo'yu çözdürdük Ama henüz bir hareketlenme görmedik iki saat daha takip edeceğiz hareketlenme görmezsek imha edeceğiz dediler Tabii dünya başıma yıkıldı benim nasıl yani çözüldükten sonra ölüyor mu dedim bazı durumlarda daha da zayıflayabiliyor dediler . Ağladım ağladım ama ne çare tabii oturdum dua ettim Hatta vurdum kafayı yattım telefon gelene kadar çok şükür telefon geldi hareketlenme oldu yani arayıp da gelişim yok takip etmeye devam edeceğiz derlerse Bu da bir umuttur Çünkü bazen çözdürdükleri an gelişim göstermiyor iki saat sonra toparlanmaya başlıyor embryo.Birde transfer günü çözdürülürken bozulurmu acaba ,bu ihtimalden korkuyorum K kahvesizasla91
İşte malesef napalım biraz onlara güvenmeniz gerekiyor. Gelişim iyi değil dediyse demekki dondurulacak düzeyde değil. En az ndn elinde 3 embryo var şükret bakAnladım benim de 7 yumurtam toplandı zaten 4 ü olgunmuş,onlar işleme alınmış, 4 ü de döllenmişti ,2 tanesini 3.gün dondurdular 2 sini 5.güne götürcez dediler ,5.gün aradılar 1 ini dondurcaz, digerinin gelişimi iyi degl dedi.söylemediler bana hiç bişe ,ona sinir oldum biraz.
Gerçekten mucize yaşamışsınOnuda anlatayım transfer günü sabah aradılar biz embriyo'yu çözdürdük Ama henüz bir hareketlenme görmedik iki saat daha takip edeceğiz hareketlenme görmezsek imha edeceğiz dediler Tabii dünya başıma yıkıldı benim nasıl yani çözüldükten sonra ölüyor mu dedim bazı durumlarda daha da zayıflayabiliyor dediler . Ağladım ağladım ama ne çare tabii oturdum dua ettim Hatta vurdum kafayı yattım telefon gelene kadar çok şükür telefon geldi hareketlenme oldu yani arayıp da gelişim yok takip etmeye devam edeceğiz derlerse Bu da bir umuttur Çünkü bazen çözdürdükleri an gelişim göstermiyor iki saat sonra toparlanmaya başlıyor embryo.
Evet şükrediyorum ama diger 2.si 3 gün embryosu oldgu için cok korkuyorumİşte malesef napalım biraz onlara güvenmeniz gerekiyor. Gelişim iyi değil dediyse demekki dondurulacak düzeyde değil. En az ndn elinde 3 embryo var şükret bak
Evet inan ki benim sürecim çok skntılydı sadce 4 tane topplandı 1 tane kaldı oda düşük kalite ve çözüldüğünde hemen gelişim göstermedi. Şimdi tüm bınları düşününce bnm tüp bebek tedavimm hep korkuyla gecti. Ama dedim denedim en azından olmazsa da napaşım kader. Demekki Allah önce ağlatıp sonra güldürecek miş kıymeti olsın diye. Şimdi inanamıyorum 13. Hafta olduk çok şükür. Gerçekten mucize bebek ❤Gerçekten mucize yaşamışsın
Yok 3. Gün olunca test günü 2 gün daha uzuyor. 5. Günde 10. Gün test istiyorlar 3. Günde 12. Gün teststiyorlar. Herşey rayın oturuyor. Tutunacak bebek 2. Gün de tutunuyor bınu unutma hep bnm örnegi mi hatırlaEvet şükrediyorum ama diger 2.si 3 gün embryosu oldgu için cok korkuyorum
İnşallah saglıkla kucagina Alırsın canım teşekkür ederim tayfun bey benim doktorm,ama labrotuvar aynı sonuçta demiEvet inan ki benim sürecim çok skntılydı sadce 4 tane topplandı 1 tane kaldı oda düşük kalite ve çözüldüğünde hemen gelişim göstermedi. Şimdi tüm bınları düşününce bnm tüp bebek tedavimm hep korkuyla gecti. Ama dedim denedim en azından olmazsa da napaşım kader. Demekki Allah önce ağlatıp sonra güldürecek miş kıymeti olsın diye. Şimdi inanamıyorum 13. Hafta olduk çok şükür. Gerçekten mucize bebek ❤
Cinsiyetini merak ta etmiyorum blyo msn aşağı vermiş ya sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Şimdi dualarım seninle inşallah bu güzEl günleri sende görürsün.
Gerçekten yüreğime su serptin Allah ne muradın varsa versinYok 3. Gün olunca test günü 2 gün daha uzuyor. 5. Günde 10. Gün test istiyorlar 3. Günde 12. Gün teststiyorlar. Herşey rayın oturuyor. Tutunacak bebek 2. Gün de tutunuyor bınu unutma hep bnm örnegi mi hatırla
Amin canım seninde Allah içinde bırakmasın kucağımıza alalım inşallah sabret nasibimizi yaşiyoruz bunu unutmaGerçekten yüreğime su serptin Allah ne muradın varsa versin
Tabikii tüm işlemler aynı embriyolog tarafından yürütülüyor. Çok ta ilgili bir ekip merak etme.İnşallah saglıkla kucagina Alırsın canım teşekkür ederim tayfun bey benim doktorm,ama labrotuvar aynı sonuçta demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?