• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo Kalitesi

İzmir Özel sağlık ben iki defa transfer oldum daha önce ikiside 3. Gundu tutmadı doktorum 3. Gün embiryolarinin tutunma olasılığı yüzde 25 30 dedi beşinci gün blas olanların 50 60 dedi zaten bana asla 3. Gün transfer etmeyeceğini bana yaramadığını söyledi bunlar da Allah a emanet
Benim de ilk tüp bebek 3.gün embriyosuydu tutmadı şuan elimizde 4bb 5. Gün dondurulmuş var bakalım kısmet 🥹 sizin kalitesi nasıl peki?

Benim 5aa 5bb ikisi de tuttu bence nasip gelişimi devam gostermisse anne rahminde sağlikla ilerleyip tutunabiliyor sonucta.
Yaa hayırlı olsun ne güzel 😍 Rabbim bizlere de nasip etsin. Hangi hastanede tedavi gördünüz?

S
Merhaba hanımlar. Bu ay transfer olacağım rahim dinlendirme sürecindeyim. 13 yumurtam toplandı ve 5. güne sadece 1 adet 4bb kalitede embriyo donduruldu. açıkçası biraz tedirginim 2 embriyom olsaydı doktorum 2 embriyo koyacaktım dedi ama nasip böyleymiş.. 4bb kalite ile gebe kalan ya da bu kalite işlerinden anlayan var mı aramızda?:110:
Sizin embriyo kaliteniz gayet güzel benim 4 tane ikisi 5. Gün blas2 embiryo iki tanesi 6. Gün 3bb ve 3bc kalite

Merhaba hanımlar. Bu ay transfer olacağım rahim dinlendirme sürecindeyim. 13 yumurtam toplandı ve 5. güne sadece 1 adet 4bb kalitede embriyo donduruldu. açıkçası biraz tedirginim 2 embriyom olsaydı doktorum 2 embriyo koyacaktım dedi ama nasip böyleymiş.. 4bb kalite ile gebe kalan ya da bu kalite işlerinden anlayan var mı aramızda?:110:
Alacak nefes yazılmışsa bebeğiniz sizinle olacaktır. Sımsıkı tutunsun annesine ve sağlıkla kucağınıza alın. Çok kalite ile ilgisi yok ben transferden sonra öğrenmiştim kaliteleri hatta benimkiler de 5bb, keşke o gün de söylemeselerdi dedim. Çok şükür tuttu devam ediyoruz.

Alacak nefes yazılmışsa bebeğiniz sizinle olacaktır. Sımsıkı tutunsun annesine ve sağlıkla kucağınıza alın. Çok kalite ile ilgisi yok ben transferden sonra öğrenmiştim kaliteleri hatta benimkiler de 5bb, keşke o gün de söylemeselerdi dedim. Çok şükür tuttu devam ediyoruz.
Ya o kadar güzel yazmışsınız ki doğru söylüyosunuz. Sizi tebrik ederim darısı ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olsun. Acaba tedavinizi nerede görmüştünüz🥰

Ya o kadar güzel yazmışsınız ki doğru söylüyosunuz. Sizi tebrik ederim darısı ben ve benim gibi isteyen herkese nasip olsun. Acaba tedavinizi nerede görmüştünüz🥰
Amin amin her gün dua ediyorum, Rabbim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kubilay Vicdan (Ank) idi benim doktorum🤲🏻💐

Benimle aynı neredeyse hikayeniz benim de aralık da transferim yapılacak 13 yumurta toplandı tek embriyom var. Rabbim kucağımızı doldursun kimseyi evlatsızlıkla sınamasın

Back
X