bana transfer edilen embriyoların sayısı 90 ın üzeride (tahmini tek tek sayılamıyor çok hücerili) olan çok şahane doktor öyle dedi 2 embriyo transfer edildi.6. gün transferi yapıldı ama sonuç boş gebelik.doktora hani çok şahaneydi neden sağlıklı olmadı dediğimde dış görünüşüne göre öyle dedik dedi benim kafam karıştı.genetik tanı yapılmadan bence bişey söylenemez.canını sıkmadım umarım
merhaba canım,arkadaşıma ilk denemesinde 1.kalitede 3 embriyo transferi yapılmıştı tutmadı.
2.denemede orta kalitede 8 hücreli 4 embriyo transfer edildi şimdi 1 yaşında ikizleri var.Birazda şans işi bu.Canını sıkma için rahat olsun inşallah Allahın izniyle bebeklerin sana gelir.
carsamba transferim yapildi ve embriyologumla konustum. dediki eger stressli olur ve surekli kaygılanırsan en iyi kalitede embriyo bile tutmaz ama rahat sakin huzurlu gecirirsen ve en kotu emb. bile yerleştirsek tutar dedi. yani is ne kalitede ne hucre sayısında... sen sakin huzurlu rahat ol. elimizden geleni yaptik bundan sonra allaha kalmıs canım. ol derse olacak.