Arkadaşlar biz özelde tüp bebek tedavisi görmeye başlayacağız yalnız merak ettiğim bi konu var normalde devlet hastanelerinde tek embriyo sınırı var ya peki özel hastanelerde de tek embriyo sınırı var yoksa sınırsız mı ?
Canım tamamen özeldeki doktorun insiyatifine kalmış,aslında devlet ya da özel ilk iki denemede 35 yaş altındakilere tek embiryo transfer etmek zorundalar. Ben iki denememide özelde yaptırdım kendi isteğimle olduğuna dair kağıt imzalatıp iki tane transfer ettiler.
Arkadaşlar biz özelde tüp bebek tedavisi görmeye başlayacağız yalnız merak ettiğim bi konu var normalde devlet hastanelerinde tek embriyo sınırı var ya peki özel hastanelerde de tek embriyo sınırı var yoksa sınırsız mı ?
Önemli olan embriyo sayısı değil canım Rabbim nasip ettikten sonra 1 taneden bile ediyor,bizede doktorumuz imza atarsınız 2 tane transfer yaparız dedi ama benim 1 tane yumurtam olgunlaştı döllendi aynı dönemde tedavi gördüğümüz başka bir arkadaşa 2 tane transfer ettiler benimki tuttu tek embriyo ile 8 haftalık hamileyim şu anda fakat arkadaşımınkilerin ikiside tutunamadı ( kısmet böyle şeylere sakın takılma moralini yüksek tut kısmetse zzaten 1 taneden de olur...
Canım tamamen özeldeki doktorun insiyatifine kalmış,aslında devlet ya da özel ilk iki denemede 35 yaş altındakilere tek embiryo transfer etmek zorundalar. Ben iki denememide özelde yaptırdım kendi isteğimle olduğuna dair kağıt imzalatıp iki tane transfer ettiler.
slm. ben yarın transfere gideceğim. özel bir hastanede yaptırıyorum bende. doktorumla konuşmayı düşünüyordum bende iki embriyo için. inşallah kabul eder benim doktorumda.