S Seray3535 Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2019 146 17 13 42 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seray3535 #1 Merhaba arkadaşlar, benim donmuş embriyolarım var başka merkeze taşımak istiyorum sizce zarar görür mü? İzmirde yaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar, benim donmuş embriyolarım var başka merkeze taşımak istiyorum sizce zarar görür mü? İzmirde yaşıyorum.
Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.458 83 20 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Seray3535 #2 Seray3535 .!.: Merhaba arkadaşlar, benim donmuş embriyolarım var başka merkeze taşımak istiyorum sizce zarar görür mü? İzmirde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ozel korunakli kutularda veriyorlardir. Zarar gorme ihtimalini en aza indirirler illaki. Hatta oyle bi ihtimal olsa bence tasima islemine izin verilemez. Gittigim merkezde denk gelmistin tasimak icin gelen cift vardi evrak islerini hallediyorlardi.
Seray3535 .!.: Merhaba arkadaşlar, benim donmuş embriyolarım var başka merkeze taşımak istiyorum sizce zarar görür mü? İzmirde yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Ozel korunakli kutularda veriyorlardir. Zarar gorme ihtimalini en aza indirirler illaki. Hatta oyle bi ihtimal olsa bence tasima islemine izin verilemez. Gittigim merkezde denk gelmistin tasimak icin gelen cift vardi evrak islerini hallediyorlardi.