- 4 Ocak 2021
- 89
- 47
- 3
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Uyutularak yapilcak bisey deıl bence en keyifli kisim transfer. Yunurta toplama deseniz anlarım yani transfer en kolay kismi. Sıkısık olucaksiniz zorlayan kismi bu oda atlatılir düşünsenize artik sizinle sizden bir parça.ya yaptralnlar var dıye duydum ondan sordum zatn e2 değerimdedüşük
ya bn çatıya dahı cıkamıyorum vajınums sorunu vrdı
Hayırlı olsun tedaviniz. Serum taktirirken canınız daha çok acıyor o kadarını söyleyebilirim. Transferde ben hiçbir şey hissetmedim aşılama yaptırırken canım yanmıştı transferde de öyle olacak diye korkuyordum ama gerçekten hiçbir sey hissetmedim. Zaten acıtacak olsa bile sırf embriyoların rahme düştüğü anı görebilmek için uyumak istemezdimarkadaşlar adetin 2.günü e2:97 yarın iğnelere bşlıyorum.
ben embrıyo transferı olurken uyumak istiyorum şekilde yaptıran var mı
ay gercekten mı bugun iğne verdı pazrtesı alttan bakacam dedıMerak etmeyin tüp bebek tedavisinden hep alttan çatalda muayene olacaksınız zaten, alışırsınız o zamana kadar. 3-4 muayene oluyor transferden önce en az.
ay gercekten mı bugun iğne verdı pazrtesı alttan bakacam dedı
ya bn dışgeblık geçrdm çok acılar çektim çatıda elim ayagım ttrıyo görünce çatıEvet :) Hem böylece vajinismusunuzu da yenmiş olursunuz. Aynı o günkü muayeneniz gibi olacak transfer. Tek farkı transfer günü idrara sıkışık olacaksınız. Alttan bakmak zorunda çünkü karından görünmüyor kaç cm olduğu foliküllerin. Adetliyken de zaten mutlaka bir bakmıştır ilaçlara öyle başlamışsınızdır.
çok teşekkür edermBen de dış gebelik ameliyatı geçirdim. İnşallah bir daha başımıza gelmez. Çatıdan korkmanız tamamen psikolojik biliyorsunuz. Korkularınızın üstüne gitmek de yenme yolu. Bu korkuların sizin hayatınızı kısıtlamasına izin vermeyin. Hiçbir şey beni bebeğimden, mutluluğumdan ayıramaz diye düşünün :) Zaten çok çok kolay bir şey. Hatta siz hiçbir şey yapmayacaksınız öyle oturmaktan başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?