• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMBRİYO TRANSFER ANESTEZİ

Umutkalbimde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
89
47
3
31
arkadaşlar adetin 2.günü e2:97 yarın iğnelere bşlıyorum.
ben embrıyo transferı olurken uyumak istiyorum şekilde yaptıran var mı

Çok kolay bir işlem gerek yok ki anesteziye. Yazık vücuduna alma o kadar şeyi. Kolay çıkmıyor vücuttan sonuçta.

ya yaptralnlar var dıye duydum ondan sordum zatn e2 değerimdedüşük
Uyutularak yapilcak bisey deıl bence en keyifli kisim transfer. Yunurta toplama deseniz anlarım yani transfer en kolay kismi. Sıkısık olucaksiniz zorlayan kismi bu oda atlatılir düşünsenize artik sizinle sizden bir parça.

Transfer 5 dakikalık bir işlem. Nasıl şimdi alttan muayene ile bakıyorlar, aynen onun gibi bir alet yerleştiriyorlar, üstten ultrasonda bakarken alttan incecik bir kataterler rahime embriyoyu bırakıyorlar. Hiç acı hissetmiyorsunuz. Anesteziyle yapılmıyor sadece anatomik sorunlar varsa ve kataterle rahime ulaşmak zorsa yaparlarmış.

İnşallah hepimiz tutacak transferlerimize bir an önce geliriz :)

arkadaşlar adetin 2.günü e2:97 yarın iğnelere bşlıyorum.
ben embrıyo transferı olurken uyumak istiyorum şekilde yaptıran var mı
Hayırlı olsun tedaviniz. Serum taktirirken canınız daha çok acıyor o kadarını söyleyebilirim. Transferde ben hiçbir şey hissetmedim aşılama yaptırırken canım yanmıştı transferde de öyle olacak diye korkuyordum ama gerçekten hiçbir sey hissetmedim. Zaten acıtacak olsa bile sırf embriyoların rahme düştüğü anı görebilmek için uyumak istemezdim😊

ay gercekten mı bugun iğne verdı pazrtesı alttan bakacam dedı

Evet :) Hem böylece vajinismusunuzu da yenmiş olursunuz. Aynı o günkü muayeneniz gibi olacak transfer. Tek farkı transfer günü idrara sıkışık olacaksınız. Alttan bakmak zorunda çünkü karından görünmüyor kaç cm olduğu foliküllerin. Adetliyken de zaten mutlaka bir bakmıştır ilaçlara öyle başlamışsınızdır.

Evet :) Hem böylece vajinismusunuzu da yenmiş olursunuz. Aynı o günkü muayeneniz gibi olacak transfer. Tek farkı transfer günü idrara sıkışık olacaksınız. Alttan bakmak zorunda çünkü karından görünmüyor kaç cm olduğu foliküllerin. Adetliyken de zaten mutlaka bir bakmıştır ilaçlara öyle başlamışsınızdır.
ya bn dışgeblık geçrdm çok acılar çektim çatıda elim ayagım ttrıyo görünce çatı

Ben de dış gebelik ameliyatı geçirdim. İnşallah bir daha başımıza gelmez. Çatıdan korkmanız tamamen psikolojik biliyorsunuz. Korkularınızın üstüne gitmek de yenme yolu. Bu korkuların sizin hayatınızı kısıtlamasına izin vermeyin. Hiçbir şey beni bebeğimden, mutluluğumdan ayıramaz diye düşünün :) Zaten çok çok kolay bir şey. Hatta siz hiçbir şey yapmayacaksınız öyle oturmaktan başka.

Ben de dış gebelik ameliyatı geçirdim. İnşallah bir daha başımıza gelmez. Çatıdan korkmanız tamamen psikolojik biliyorsunuz. Korkularınızın üstüne gitmek de yenme yolu. Bu korkuların sizin hayatınızı kısıtlamasına izin vermeyin. Hiçbir şey beni bebeğimden, mutluluğumdan ayıramaz diye düşünün :) Zaten çok çok kolay bir şey. Hatta siz hiçbir şey yapmayacaksınız öyle oturmaktan başka.
çok teşekkür ederm

Back
X