• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs ayında taze transfer yaptıracaklar buyurunuzzz

kubii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
58
36
3
35
Merhaba 🌸 Tüp bebek tedavisini 2022 yılında yumurta toplama ve 2023 yılı içinde toplamda 4 adet beşinci gün embriyosu için gördüm.
İkiz embriyonun birisi tuttu fakat kalp atışını duyamadan düşük yaptım
Bedenen ve zihnen yorucu olan bu süreçten sonra 2 buçuk sene ara verdik ve ardından tüp bebek serüvenine yine başladık, tedavinin 10.günündeyim foliküller büyüyor
Sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kistleri mevcut.
Pazartesi günü sabahtan yumurta toplama işlemi yapılacak ve bu yumurtalardan biri 5.
gün taze embriyosu olarak 31 Mayıs ta bana transfer edilecek.
Aranızda bu ay içerisinde taze embriyo transferi uygulanacak olan var mı
Duygularınızı merak ediyorum açıkçası bu süreç hem duygusal hem bedenen yorucu bir süreç
Herkes için hayırlısı neyse o olsun...

Son düzenleme:
Bugün OPU işlemi yapıldı 7 olgun yumurta var inşallah 5.güne ulaşırlar kaliteli olur embriyolar

Merhaba öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Transferiniz nasıl geçti. İyi misiniz?
Bende dün opu oldum ve bugün döllenme oldu diye bilgi verdiler. Tabi kalitesi vs hiç konuşmadık. Yarın hem kalitesini hemde transfer tarihini öğreneceğim. İnşallah yorulmadan alırız kucaklarımıza. Trasferde merak ettiğim benden iki yumuırta aldılar ve döllendi dedi ikiside döllendimi bilmiyorum. Yerleştirirken ikisinide mi transfer edecekler acaba? Yoksa bana mı kalmış tercih. Tabi ikside iyi durumdaysa.

Merhaba öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Transferiniz nasıl geçti. İyi misiniz?
Bende dün opu oldum ve bugün döllenme oldu diye bilgi verdiler. Tabi kalitesi vs hiç konuşmadık. Yarın hem kalitesini hemde transfer tarihini öğreneceğim. İnşallah yorulmadan alırız kucaklarımıza. Trasferde merak ettiğim benden iki yumuırta aldılar ve döllendi dedi ikiside döllendimi bilmiyorum. Yerleştirirken ikisinide mi transfer edecekler acaba? Yoksa bana mı kalmış tercih. Tabi ikside iyi durumdaysa.
Teşekkür ederim inşallah size de süreç hayırlı olsun 🤲🏻🥰 inşallah tutunur güzelce yavrularımız..
Döllendi dediklerinde göre ikisi de döllenmiş olmalı, sizi gün gün hastaneden arayıp embriyolog bilgi verecektir.
Embriyolarınız 3.gün veya 5.gün embriyosu olarak mı ilerleyecek vs bilgi isteyebilirsiniz aslında arandığınızda..
Size taze transfer mi düşünüyor doktorunuz
Bir de iki embriyonun aynı anda transferine doktor karar veriyor ama siz de fikrinizi elbette belirtirsiniz
Örneğin benim başarısız 3 transferim olduğu için hoca iki taneyi aynı anda uygun görmüştü
Transferim de iyi geçti şükür dinleniyorum hayırlı sonuçlar alalaım inşallah 🥰🥹

Teşekkür ederim inşallah size de süreç hayırlı olsun 🤲🏻🥰 inşallah tutunur güzelce yavrularımız..
Döllendi dediklerinde göre ikisi de döllenmiş olmalı, sizi gün gün hastaneden arayıp embriyolog bilgi verecektir.
Embriyolarınız 3.gün veya 5.gün embriyosu olarak mı ilerleyecek vs bilgi isteyebilirsiniz aslında arandığınızda..
Size taze transfer mi düşünüyor doktorunuz
Bir de iki embriyonun aynı anda transferine doktor karar veriyor ama siz de fikrinizi elbette belirtirsiniz
Örneğin benim başarısız 3 transferim olduğu için hoca iki taneyi aynı anda uygun görmüştü
Transferim de iyi geçti şükür dinleniyorum hayırlı sonuçlar alalaım inşallah 🥰🥹
Ayy çok sevindşm sizin adınıza. İnş Allah kucağınıza almayıda nasip eder. Evet zaman kaybetmeyelim taze yapalım dedi. Ya nasip diyip girdik bu işe bakalım.

Ayy çok sevindşm sizin adınıza. İnş Allah kucağınıza almayıda nasip eder. Evet zaman kaybetmeyelim taze yapalım dedi. Ya nasip diyip girdik bu işe bakalım.
Amiiiin inşallah teşekkür ederim.. Rabbim hayr eylesin 🥹 güzel haberler almayı nasip etsin size de. Zor ama bu yolda zorluklar olmadan güzellik de gelmiyor

Merhaba nasılsınız durumlar nasıl aradılar mı hastaneden sizi

Merhaba nasılsınız durumlar nasıl aradılar mı hastaneden sizi
Selamlar, evet yumurtalarımdan biri boşmuş ama diğeri döllenmiş. Tek yumurta olunca tehlikeye atmamak için 5. Gün beklemeden 3. Gün yani dün transfer ettiler. Annede tutunmaya çalışsın diye. Az yumurta olunca böyle yapıyorlarmış. Kalitesi iyimiş. Kendini yorma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Şimdilik iyim. 12 gün sonra test inş🙏

Selamlar, evet yumurtalarımdan biri boşmuş ama diğeri döllenmiş. Tek yumurta olunca tehlikeye atmamak için 5. Gün beklemeden 3. Gün yani dün transfer ettiler. Annede tutunmaya çalışsın diye. Az yumurta olunca böyle yapıyorlarmış. Kalitesi iyimiş. Kendini yorma ama sakın hareketsiz kalma dediler. Şimdilik iyim. 12 gün sonra test inş🙏
Allah kolaylık versin hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲🏻🌸

Nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz? Bende hafif karın ağrısı, birazcık ishal ve göğüs ağrısı var. Düşünmemek elde değil. Bu zahmetlerin karşılığını alalım inşallah tez zamanda.

Nasılsınız? Nasıl hissediyorsunuz? Bende hafif karın ağrısı, birazcık ishal ve göğüs ağrısı var. Düşünmemek elde değil. Bu zahmetlerin karşılığını alalım inşallah tez zamanda.
Merhaba iyiyim şükür, dayanamayıp test yaptım 7 ve 8. Günde pozitifi gördüm
Kasıkta ağrılar belde ağrı oluyor ara ara.
Siz nasılsınız hiç test vs yaptınız mı

Merhaba iyiyim şükür, dayanamayıp test yaptım 7 ve 8. Günde pozitifi gördüm
Kasıkta ağrılar belde ağrı oluyor ara ara.
Siz nasılsınız hiç test vs yaptınız mı
Ah çok güzel haber.Allah tamamına erdirsin. Kucağınızada alın inşallh. Benim daha erken. 16 sı test günüm. 4. De transfer oldum, Dayanamayıp yapacağım bende ama ne zaman yapmalıyım bilmiyorum:)

Ah çok güzel haber.Allah tamamına erdirsin. Kucağınızada alın inşallh. Benim daha erken. 16 sı test günüm. 4. De transfer oldum, Dayanamayıp yapacağım bende ama ne zaman yapmalıyım bilmiyorum:)
Teşekkür ederim amiiin inşallah 🤲🏻🌸 sizde hayırlı güzel haberler alın inşallah.
Bu öyle değişik bir süreç ki transfer sonrası tam bir iniş çıkış. Şöyle yapacağım dayanacağım diyorsun dayanamıyorsun.. pozitif çıksa ayrı düşünceler, negatif çıksa ayrı ihtimaller.. olaydan olaya değişiyor matematiği yok gerçekten 🥹

Teşekkür ederim amiiin inşallah 🤲🏻🌸 sizde hayırlı güzel haberler alın inşallah.
Bu öyle değişik bir süreç ki transfer sonrası tam bir iniş çıkış. Şöyle yapacağım dayanacağım diyorsun dayanamıyorsun.. pozitif çıksa ayrı düşünceler, negatif çıksa ayrı ihtimaller.. olaydan olaya değişiyor matematiği yok gerçekten 🥹
Maşallah size. Hep güzel düşünün güzel şeyler olsun. Bizler güçlüyüz Allahın izni ile her şeyin üstesinden geliriz.🪬🧿💕

Back
X