• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transfer süreci ve fiyatı: 2026 Ankara

beta-hcg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Herkese merhaba,
Ankara'da tüp bebek tedavi sürecindeyiz ve 1 tek dondurulmuş, 1 çift dondurulmuş toplam 3 embriyomuz var.
Dolayısıyla tekrar yumurta toplama gibi işlemler yapılmayacak.
Hem donmuş emriyo transfer ücreti hem de süreç ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkürler herkese :KK200:

Herkese merhaba,
Ankara'da tüp bebek tedavi sürecindeyiz ve 1 tek dondurulmuş, 1 çift dondurulmuş toplam 3 embriyomuz var.
Hem donmuş emriyo transfer ücreti hem de süreç ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Benim rahim dinlendirmeyle transfer 35 bin ilaçlar hariç şimdiden hayırlı sonuçlar alırız inşallah ☺️

Herkese merhaba,
Kocaeli universitesi hastanesindeyim ben dondurulmus transfer olacagim 17 bin lira raporluyum. Bu ay lucrin igne yapildi ona da rapor cikarttim

Ben Ankara da transfer oldum toplamda 230 bini buldu
Herkese merhaba,
230 bini buldu arkadaşlar 2 embriyo toplandı 1i transfer biri döndürüldü hakkımızda hayirlisi

Hangi merkezde yaptırdınız cnm
İlaçlarla beraber genel toplam yoksa 90 bin dondurulmuş embriyo 50 bin 12 bin falan kusuratlar novaard mehtap Polat yanlış anlaşılmasın çünkü biz Ankara da misafir de kaldık oyuzden tüp Bebek surecim masraflı oldu

Ben Ankara da transfer oldum toplamda 230 bini buldu

230 bini buldu arkadaşlar 2 embriyo toplandı 1i transfer biri döndürüldü hakkımızda hayirlisi
Merhaba tedavinizi nerede hangi hocada yürüttünüz. Surecten memnuniyetiniz nedir. Ben de Ankara icin araştırma yapıyorum yakin zamanda değerlendirecegim insallah.

Back
X