Embriyo transferi 6.gün kan testinde çıkar mı?

Hakkında hayırlısı olsun

6.88 cıktı sonucumm :) çok şükür inşallah hep böyşe güzel ilerler
Hcg yeni salgilanmaya başlamış demekki tam onu yakalamışsin başta Belliki bebiş tutunuyor artmış, ikiyede katlamış masallah

Hcg yeni salgilanmaya başlamış demekki tam onu yakalamışsin başta Belliki bebiş tutunuyor artmış, ikiyede katlamış masallah
Bugün de tekrar test verdim ilk iki kanımı özelde vermiştim 2.52-6.88 cıkmıştı. Bu akşam gidip şehir hastanesinde verdim 9.64 çıktı neden böyle anlayamadım acaba hastaneden mi farketti tam 2 katı olmamış ya o yüzden

Aslında iki katı olmasına gerek yok. Yüzde 50-60 katlanmasıda yeterli. 9.64 hamilelik demek ama devamı önemli. İns sağlıkli olsun

Aslında iki katı olmasına gerek yok. Yüzde 50-60 katlanmasıda yeterli. 9.64 hamilelik demek ama devamı önemli. İns sağlıkli olsun
Ben bugün tekrar kan verdim 10.15 çıkmış sonucum herhalde sorun yok ya. Sizde çok sağolun Allah razı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…