Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım ama kan tahlili 2.52 cıkmış anlayamadım bişey ya5. Günse çıkar sanırım.
Canım iki gün sonra yine tekrarla şimdilik negatif ama ümidini kaybetmeYaptım ama kan tahlili 2.52 cıkmış anlayamadım bişey ya
Sağolun inşallah pozitiftir ne diyeyim yani diyecek bişey bulamıyorumCanım iki gün sonra yine tekrarla şimdilik negatif ama ümidini kaybetme
Bence erken yapmışsın cikmayada biliyor benim 11.gun değerim 24 çıkmıştı senin sanki artış olacak gibi inşallah öyle olurYaptım ama kan tahlili 2.52 cıkmış anlayamadım bişey ya
Ay yüreğime su serptin Allah da senin yüreğine su serpsin inşallah yaBence erken yapmışsın cikmayada biliyor benim 11.gun değerim 24 çıkmıştı senin sanki artış olacak gibi inşallah öyle olur
Yeni yükseliyor olabilir. Negatif olunca 0,2 falan oluyor hcg. Ben erkenden kan verilmesine karşıyım. En az 8-9 gün beklenmeli. Hemen nasıl çıkacak kiYaptım ama kan tahlili 2.52 cıkmış anlayamadım bişey ya
Doğru söylüyorsun bende hep öyle diyordum ama insan stres oluyor beklerken bide eşimin işi dolayısıylada çok fazla yalnız kaldım o yüzden kafam hep orda hiç başka bişeyle meşgul edemedim yaniYeni yükseliyor olabilir. Negatif olunca 0,2 falan oluyor hcg. Ben erkenden kan verilmesine karşıyım. En az 8-9 gün beklenmeli. Hemen nasıl çıkacak ki
Amin cnm inşallah bende 3. Tedaviye baslayacagim inşallah çok dua etAy yüreğime su serptin Allah da senin yüreğine su serpsin inşallah ya
Bütün gün hepimiz için dua ediyorum Allah inşallah yardımcın olsun Allah güzel haberler almanı nasip etsin inşallahAmin cnm inşallah bende 3. Tedaviye baslayacagim inşallah çok dua et
Ben bugün idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı ama inşallah vardır halaCanım iki gün sonra yine tekrarla şimdilik negatif ama ümidini kaybetme
bir kaç gün daha bekle iyice kesinleşsinBen bugün idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı ama inşallah vardır hala
MerhabaBence erken yapmışsın cikmayada biliyor benim 11.gun değerim 24 çıkmıştı senin sanki artış olacak gibi inşallah öyle olur
2 gün önce 2.52 iydi kan testi. Az önce yine kan verdim inşallah sonuç güzel gelirbir kaç gün daha bekle iyice kesinleşsin
İnşallah ama bu şeklide stres içine sokmayın kendiniziMerhaba
2 gün önce 2.52 iydi kan testi. Az önce yine kan verdim inşallah sonuç güzel gelir
6.88 cıktı sonucumm :) çok şükür inşallah hep böyşe güzel ilerlerİnşallah ama bu şeklide stres içine sokmayın kendinizi
Artış olmuş 6.gün 2.52 ydi bugün 8.gün 6.88Bence erken yapmışsın cikmayada biliyor benim 11.gun değerim 24 çıkmıştı senin sanki artış olacak gibi inşallah öyle olur
Sabırla bekle canım hayırlı olsun hayırla devam etsinArtış olmuş 6.gün 2.52 ydi bugün 8.gün 6.88
İnşallah çok teşekkürlerSabırla bekle canım hayırlı olsun hayırla devam etsin
Maşallah cnm çok sevindim inşallah kucağına da almak nasip olur saglicaklaArtış olmuş 6.gün 2.52 ydi bugün 8.gün 6.88