- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi elbetbirgun9998
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok ince bi çizgi görünüyor gibi geliyor bana başka gören var mı kafayı yiycem yoksaInsallah vardir canim allahim hepimize versin insallah
Bende gördüm gibi inşallah tutunmuştur kan verin ordan bakınİnşallah canım çok ince bi çizgi görünüyor gibi geliyor bana başka gören var mı kafayı yiycem yoksa
Ya bakıcam da çok erken geliyor her gün test yapıp koyulşmayı inceleyeceğim sanırım kan için 12.günü bekleyeceğim.Bende gördüm gibi inşallah tutunmuştur kan verin ordan bakın
Benim 8.günü değerim 336 gelmişti ben önce kan verdim öğrendim evde test vardı ama erken gebelik değildi kaset testti merak ettim yaptım aynı bu şekilde silik çıkmıştı ancak ışığın altına tutunca görünüyorduİnşallah canım çok ince bi çizgi görünüyor gibi geliyor bana başka gören var mı kafayı yiycem yoksa
Maşallah ne güzel artış olmuş. Umarım benim de pozitiftir. Bugün adet ağrısı gibi ufak ağrılar yaşamaya başladım sizde olmuş muydu ?Benim 8.günü değerim 336 gelmişti ben önce kan verdim öğrendim evde test vardı ama erken gebelik değildi kaset testti merak ettim yaptım aynı bu şekilde silik çıkmıştı ancak ışığın altına tutunca görünüyordu
Benim sonucu öğrendikten sonraki gün oldu 9.gündü kasıklarım ve özellikle belim çok ağrıdı birebir adet ağrısı gibiydi baktım 1 2 damla çok açık kahve rengi lekelenmem olmuş sordum hemen doktoruma çok normal dedi tüp bebekte olurmuş ertesi gün kan verdim değerim 609 geldi güzel artmış dedi oluyor yani öyle korkmayın rahat olun yerleşiyorlarMaşallah ne güzel artış olmuş. Umarım benim de pozitiftir. Bugün adet ağrısı gibi ufak ağrılar yaşamaya başladım sizde olmuş muydu ?
İçime su serptiniz inşallah öyledirBenim sonucu öğrendikten sonraki gün oldu 9.gündü kasıklarım ve özellikle belim çok ağrıdı birebir adet ağrısı gibiydi baktım 1 2 damla çok açık kahve rengi lekelenmem olmuş sordum hemen doktoruma çok normal dedi tüp bebekte olurmuş ertesi gün kan verdim değerim 609 geldi güzel artmış dedi oluyor yani öyle korkmayın rahat olun yerleşiyorlar
Hiç korkmayın normalİçime su serptiniz inşallah öyledir![]()
Hayırlı olsunnn darısı banaKızlar Merhaba 31 ocak saat 3’te 5.gün tek embriyo transferim oldu.Bugün transferimin 8.günü sabah ilk idrarla 5-7 dk içinde bu sonuç çıktı sizce gebelik var mıdır ? Bu şekilde çıkan,gebe kalan var mı ?
Sonucunuz ne oldu acabaKızlar Merhaba 31 ocak saat 3’te 5.gün tek embriyo transferim oldu.Bugün transferimin 8.günü sabah ilk idrarla 5-7 dk içinde bu sonuç çıktı sizce gebelik var mıdır ? Bu şekilde çıkan,gebe kalan var mı ?
Sonucunuz ne olduKızlar Merhaba 31 ocak saat 3’te 5.gün tek embriyo transferim oldu.Bugün transferimin 8.günü sabah ilk idrarla 5-7 dk içinde bu sonuç çıktı sizce gebelik var mıdır ? Bu şekilde çıkan,gebe kalan var mı ?
Sonucunun nedir acabaKızlar Merhaba 31 ocak saat 3’te 5.gün tek embriyo transferim oldu.Bugün transferimin 8.günü sabah ilk idrarla 5-7 dk içinde bu sonuç çıktı sizce gebelik var mıdır ? Bu şekilde çıkan,gebe kalan var mı ?
Sonuç ne olduKızlar Merhaba 31 ocak saat 3’te 5.gün tek embriyo transferim oldu.Bugün transferimin 8.günü sabah ilk idrarla 5-7 dk içinde bu sonuç çıktı sizce gebelik var mıdır ? Bu şekilde çıkan,gebe kalan var mı ?
Bak ben iki kere tüp bebek yaptırdım birinde çatladım 6-7 günde kanda 56 çıktı diğerinde idrarda senin gibi böyle silik çıktı ilki de böyle silikdi diye hatırlıyorum ama git kan ver iki saate çıksın sonuç neyi bekliyorsun ki olmayacak üzüleceğim diye düşünüyorsan olmayacak olunca da üzüleceksin en azında strese koyma kendiniKızlar Merhaba 31 ocak saat 3’te 5.gün tek embriyo transferim oldu.Bugün transferimin 8.günü sabah ilk idrarla 5-7 dk içinde bu sonuç çıktı sizce gebelik var mıdır ? Bu şekilde çıkan,gebe kalan var mı ?