merhaba tabta inşallah herşey çok güzel geçer canım
transfer öncesi sıkışıklık benide çok strese sokuyordu çünkü ben 1 bardak su içsem 2 kere idrara çıkarım ilk transferde çok 1.5 litre falan su içmiştim transfer öncesi ve sonrası kabus gibiydi transferden sonra yarım saat idrar yapmadım sonra yaptım ikinci transferde 1 litre su içtim çok sıkışmıştım hemşireler biraz idrarını yapabilirsin dedi ben iki kere idrarımı biraz boşalttım sonra biraz su içtim transferde aşırı sıkışık değildim rahat oldu transferim sonrasında yarım saat bekledim ama bunaltmadı beni sonucum pozitifti ama sonra kaybettim ama anladımki aşırı sıkışık olmanın faydası yok biraz sıkışık olmak yetiyor sende öyle yapablirsin çok sıkışma eğer çok sıkışırsan biraz boşalt daha rahat olursun
merhaba eylül08 bend e senin gibiyim aynen.resmen stresli olduğumda 2 de bir tuvalete giderim :) bende burada okuduğum deneyimlerden sonra anladımki kendimi çok sıkmadın kimseye faydası yok eziyet oluyo.çok sıkıştırmayacağım kendimi.sonra ben glob oluyorum çişimi yapamıyorum ve daha kötü oluyo.çok sağolun canlarım.