Embriyo transferi sonrası b-hcg değerlerimiz

NilnilnilI

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
13
17
3
41
5. Gün Embriyo transferi sonrası b-hcg değerlerim
12.gün 210
14.gün 760 çıktı
Çift embriyo transferi yaptılar acaba artışın gazla olması ikiz olduğuna mı işaret ?
Tecrübesi olan var mı arkadaşlar

Hayırlı olsun. Kesin olmamakla beraber hızlı artış olması durumunda ikiz gebelik düşünülebiliyor. Ama emin olmak için kese muayenesi şart.

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına İnşallah benim benim 3 gün embriyosu 11 değerim 323 13 gün 900 küsür ler de idi bilmiyorum ama artış çok fazla ise ikiz olabilir

Açıkçası ikiz olmasından korkuyorum
Rahimel ilgili sıkıntılarım var ikiz olursa düşük olabilir tedirğinliği de yaşıyorum
Grupta o kadar farklı değerlerde ikiz duydum ki kararsız kaldım

İkiz olup olmadığı betadan değil kese muayenesinde anlaşılır betasını çok yüksek olup tek gebelik geçiren düşük olup ikiz bekleyen de var

Merhabalar arkadaşlar 14 kasım Blastosist dondurulmuş tek embriyo ile denedik ilk test 12.gün 501 14.gün 679 bu gün yani 17.gün 1545 2 gün sonra tekrar kan testi iştendi. Hala olumlu bi haber almış değiliz gibi galiba

Yok malesef iki kere verdim sadece 2 hafta sonra da kese için randevu verdiler

İkiz olup olmadığı betadan değil kese muayenesinde anlaşılır betasını çok yüksek olup tek gebelik geçiren düşük olup ikiz bekleyen de var
Canım oyle soyluyosunda biraz arastrdım ikizlerde 2 katından yuksek artış oluyomuş tek gebelikte 2 kat oluyomuş. Bunlardanda anlaşılmıyo mu? Degerım benımde dusuk geldi 2 tane cok gzl emb vardı tek mi diye düsünüyrm hep artısına bakıcam onu beklıyodum

Fqzla yuksek olunca ne oluyomuş canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…