- 28 Kasım 2020
- 13
- 17
- 3
- 41
- Konu Sahibi NilnilnilI
-
Hayırlı olsun. Kesin olmamakla beraber hızlı artış olması durumunda ikiz gebelik düşünülebiliyor. Ama emin olmak için kese muayenesi şart.5. Gün Embriyo transferi sonrası b-hcg değerlerim
12.gün 210
14.gün 760 çıktı
Çift embriyo transferi yaptılar acaba artışın gazla olması ikiz olduğuna mı işaret ?
Tecrübesi olan var mı arkadaşlar
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına İnşallah benim benim 3 gün embriyosu 11 değerim 323 13 gün 900 küsür ler de idi bilmiyorum ama artış çok fazla ise ikiz olabilir5. Gün Embriyo transferi sonrası b-hcg değerlerim
12.gün 210
14.gün 760 çıktı
Çift embriyo transferi yaptılar acaba artışın gazla olması ikiz olduğuna mı işaret ?
Tecrübesi olan var mı arkadaşlar
Şuan kaçıncı gündesinHayırlı olsun sağlıkla al kucağına İnşallah benim benim 3 gün embriyosu 11 değerim 323 13 gün 900 küsür ler de idi bilmiyorum ama artış çok fazla ise ikiz olabilir
Benim kızım doğdu üç buçuk yaşında İnşallah sen de kavuşursunŞuan kaçıncı gündesin
Çok teşekkür ederimBenim kızım doğdu üç buçuk yaşında İnşallah sen de kavuşursun
Amin sagolunÇok teşekkür ederimAllah bağışlasın
Merhaba bi sonraki beta değeriniz var mı acaba .benim 12.gün 447 14.gün 1791 18.gün 10.017 çıktı doktorum fazla yüksek dedi endişelendim Çarşamba ultrasonda anlaşılacakmış ama günler geçmiyor düşünmektenMerhaba bende ikiz gebeyim 3. Gün embryosu ile 11. Gün 349 14. Gün 1936
Canım oyle soyluyosunda biraz arastrdım ikizlerde 2 katından yuksek artış oluyomuş tek gebelikte 2 kat oluyomuş. Bunlardanda anlaşılmıyo mu? Degerım benımde dusuk geldi 2 tane cok gzl emb vardı tek mi diye düsünüyrm hep artısına bakıcam onu beklıyodumİkiz olup olmadığı betadan değil kese muayenesinde anlaşılır betasını çok yüksek olup tek gebelik geçiren düşük olup ikiz bekleyen de var
Fqzla yuksek olunca ne oluyomuş canım?Merhaba bi sonraki beta değeriniz var mı acaba .benim 12.gün 447 14.gün 1791 18.gün 10.017 çıktı doktorum fazla yüksek dedi endişelendim Çarşamba ultrasonda anlaşılacakmış ama günler geçmiyor düşünmekten
Bilmiyorum ki bugün öğrenicem inşallah sorun yokturFqzla yuksek olunca ne oluyomuş canım?
Bıldıgım kadarıyla 3 kere falan istıyolar zatenMerhaba.
Benim de 9.gun 408
11.gun 721 çıktı. Doktor üçüncü kanı istedi. Saniirm tam iki katı olmadığı için
Öyle mi. Bazılarından ikinci kez bile istenmemis. Korktum. Kimyasal gebelik filan değildir dimi.Bıldıgım kadarıyla 3 kere falan istıyolar zaten
Nasıl istenmz ya 2 kat artmış mı saglıklı gebelik mi olup olmadgnı nasıl anlıcaklar o zamanÖyle mi. Bazılarından ikinci kez bile istenmemis. Korktum. Kimyasal gebelik filan değildir dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?