Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kadınlar ilaç konusunda sizi merak ediyorum neler kullanıyorsunuz şu an transfer sonrasında?
Ben folik asit, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum hap olarak,
İğne olarak ta axeparin 4000 10 gün boyunca göbeğime ve proluton 4 günde bir kalçaya.

Valla ben transferden sonra 1 saat dinlendim daha sonra 3 saatlik yola çıktım, araba da ticari olduğu için ne kadar da yavaş git desem illaki çukur olan yerlerde falan sarsılıyordu baya, inşallah o gün bşşy olmamıştır, halbuki ilk gün çok önemli keşkee orda kalsaydım diyorum ama son pişmanlık fayda etmez.😔
Aynı şeyi bende yaptım, üç saat yol geldik..Eşim kalalım dedi ben kabul etmedim..Bide üstüne kaza vardı yollar da, bakalım artık kısmet diyorum..Bende pişman olmadım desem yalan..

Aynı şeyi bende yaptım, üç saat yol geldik..Eşim kalalım dedi ben kabul etmedim..Bide üstüne kaza vardı yollar da, bakalım artık kısmet diyorum..Bende pişman olmadım desem yalan..
Bakalım nasip inşallah bşşy olmamıştır senin kaçıncı günün transferin

Merhabalar kızlar bende dün transfer oldum 5.gun dondurulmuş embrıyo 1tane transfer edildi beraber guzel haberler alalım İnşaAllah 🌸

Ben üçüncü günümdeyim. Süreç sanki çok uzadı gibi geliyo bana, bide şehir dışı olunca git gel yıpratıcı..İlaç yoğunluğu da bir taraftan.

Kiz canim kiyamam yaaa ay hayirli olsun insaallah. Kucuk kuzun sana tutunur dilerim Rabbim den.9 gunu nasil gecirdim ben bilemiyorum. Seninki de su gibi aksin 😊 DAYANAMIYORUUUUUMMMM ERKEN GEBELIK TESTI ALIP YAPASIM VAAAAARRRRRRRRRRR 🤪🤪🤪🤪🤪
Amin Amin hepimize tutunsunlar İnşAllah bebeklerimiz 💞Aynen çok heyecanlı ☺️☺️ kaygılar da var bilemiyorum garip duygular 🙈🙈

Kizlar merhaba bende 21 nde transfer oldum bende bı saatlik yol geldim die pişmanlık duyuyorum bu 3.gunum belirti sizde oldum u

Mrb kadınlar ilaç konusunda sizi merak ediyorum neler kullanıyorsunuz şu an transfer sonrasında? Ben folik asit, estrofem, coraspin, progestan kullanıyorum hap olarak, İğne olarak ta axeparin 4000 10 gün boyunca göbeğime ve proluton 4 günde bir kalçaya.

Yok kız yapma 😂rahat dur bekle gününü bende sabırsızlanıyorum... Sonu hüsran olacak diye çok korkuyorum onun için bi yandan hiç test yapasım yok.
Sizde temizlik falan yapıyor musunuz yoksa hep dinleniyor musunuz? süpürge, toz alma, bulaşık yıkama yemek yapma falan gibi şeyler...
Valla
Yaa 🌸 çok sevındım beraber bekleyelim neler kullanıyorsun neler yapıyorsun ☺️
Aynen ☺️ İnşaAllah çok güzel haberler alırız ☘️ dünden beri uzanıyorum öyle ilaçlara iğnelerle devam az az kasiklarda ağrı oluyor bazen ama geçiyor böyle yani sende durumlar nasıl 😊

Back
X