- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
InsaallahAy çok iui 12. Gün tekrar ver iki katı ise inşallah güzelce ilerler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaallahAy çok iui 12. Gün tekrar ver iki katı ise inşallah güzelce ilerler
Öyle bşşy yok galiba eczanede tek gebelik testi var onun da adını bilmiyorumProduktorun erken gebelik testini almisti esim. Onlar cok hassas. Sende ondan alip 9. Gun yapabilirsin bence. Benim 9. Gundu cikmisti. Varsa zaten kesin cikar hafif ciksa da hamilesin insaallah. Produktorun yanilma payi 100 de 1 bile degil. Allah in izniyle.
Bugun alayim olmazsa, yarın yaparim artik. Cok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun size de, Allah tamamina erdirsin inşallahErken gebelik testi almazsan cikmaz ki. O testler hassas degik anca 1 ayi gecicek oyle cikiyor. Ama bizim durumlarimiz hassas.
Ya evet canim sevinc aglamasi cok garip bir durum cok saol yaa Rabbim seninde guzel haberlerini almayi nasip etsin hepinizin insaallah. Bu arada erken gebelik testi dersen verirler vardir her eczanede saniyorum.Haa sevinçten o ağlamahayırlı olsun cnm benim inşallah sağlıkla büyür
SaolBugun alayim olmazsa, yarın yaparim artik. Cok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun size de, Allah tamamina erdirsin inşallah![]()
Tm cnm bakalım inşallah vardırYa evet canim sevinc aglamasi cok garip bir durum cok saol yaa Rabbim seninde guzel haberlerini almayi nasip etsin hepinizin insaallah. Bu arada erken gebelik testi dersen verirler vardir her eczanede saniyorum.
Teşekkür ederim bunu bilmiyordum bol bol yerim artıkBol bol kuru sogan tuketin canim bak hic sorununuz olmuyor. Kesinlimle baska seye gerek kalmiyor.
Canım ben testi aldım ama nasıl yapılır kaç dkkda çıkar bilmiyorum daha önce hiç gebelik testi yapmadımYa evet canim sevinc aglamasi cok garip bir durum cok saol yaa Rabbim seninde guzel haberlerini almayi nasip etsin hepinizin insaallah. Bu arada erken gebelik testi dersen verirler vardir her eczanede saniyorum.
Aaa yaaa icinde yaziyor nasil yapildigi. Idrari emer emmez cikiyor. Ne marka aldin foto paylasma sansin var mi?Canım ben testi aldım ama nasıl yapılır kaç dkkda çıkar bilmiyorum daha önce hiç gebelik testi yapmadım
Hemen çıkıyor mu gösteriyor mu ne kadar beklemek lazım
Şu an daha elime ulaşmadı eşim aldı onda çalışıyor akşam eve gelince getirir bende bugün yapmam yarın sabah yaparım artık korkuyorum ama ya negatif olursaAaa yaaa icinde yaziyor nasil yapildigi. Idrari emer emmez cikiyor. Ne marka aldin foto paylasma sansin var mi?
Hayir tabiki olmak zorunda degil. Her bunye farkli. Benim annemde olmamis ama kardesimdede oldu bak bendede oldu. Bunye meselesi. Negatif cikarsa uzulurum dersen 9. Gunu bekleŞu an daha elime ulaşmadı eşim aldı onda çalışıyor akşam eve gelince getirir bende bugün yapmam yarın sabah yaparım artık korkuyorum ama ya negatif olursa
Bide benim 8.gün bugün daha hiç leke falan görmedim yerleşme kanı yani herkeste olmak zorunda mı bu
Evet benim 5. Gün embriyosu bugün 8 zaten artık bugün yapmam yarın yapcm onun için 9 olacak yarın bakalım hayırlısıHayir tabiki olmak zorunda degil. Her bunye farkli. Benim annemde olmamis ama kardesimdede oldu bak bendede oldu. Bunye meselesi. Negatif cikarsa uzulurum dersen 9. Gunu bekleben 9. Gunde yaptim ya cok kirmizi cikmadi. Belki senin daha silik cikar. Dayanabilirsen 9 bekle canim. Tabii su da var benim 3. Gun emriyolariydi o yuzden gec cikti senin 5. Gunse daha kirmizi cikar insaallah.
İnşallh iyi düşün iyi olsunInsaallahRabbim herkese nasip etsin.... bir heyecan sardi ki sorma ☺
Muhakkak haber et bize deEvet benim 5. Gün embriyosu bugün 8 zaten artık bugün yapmam yarın yapcm onun için 9 olacak yarın bakalım hayırlısı![]()
Evet benim 5. Gün embriyosu bugün 8 zaten artık bugün yapmam yarın yapcm onun için 9 olacak yarın bakalım hayırlısı![]()
Testim bu geldi cnm markasını sormuştun ya hani nasıl güzel mi?Muhakkak haber et bize deinsaallah 2. Cizgiyide goruruz. Aminnn
![]()
Aa evet cok guzel test. Ohh valla iyi denk gelmis. 6 gun sonra cikar diyor eczacilar. Hemen sabah yap haber et Rabbim hayirli guzel haberler vermeni nasip etsin. Insaallah ikinci cizgiyi gorursun. Aman yapilisini dikkatli oku da yanlis bisey yapma insaallah. BekliyorummmmmTestim bu geldi cnm markasını sormuştun ya hani nasıl güzel mi?
İnsallah cnmsabah yapcm haber ederim inşallah
![]()
Evet benim 5. Gün embriyosu bugün 8 zaten artık bugün yapmam yarın yapcm onun için 9 olacak yarın bakalım hayırlısı![]()
Testim bu geldi cnm markasını sormuştun ya hani nasıl güzel mi?Muhakkak haber et bize deinsaallah 2. Cizgiyide goruruz. Aminnn
![]()
Tm cnm inşallah güzel sonuçlar alırımAa evet cok guzel test. Ohh valla iyi denk gelmis. 6 gun sonra cikar diyor eczacilar. Hemen sabah yap haber et Rabbim hayirli guzel haberler vermeni nasip etsin. Insaallah ikinci cizgiyi gorursun. Aman yapilisini dikkatli oku da yanlis bisey yapma insaallah. Bekliyorummmmm❤
NegatifAa evet cok guzel test. Ohh valla iyi denk gelmis. 6 gun sonra cikar diyor eczacilar. Hemen sabah yap haber et Rabbim hayirli guzel haberler vermeni nasip etsin. Insaallah ikinci cizgiyi gorursun. Aman yapilisini dikkatli oku da yanlis bisey yapma insaallah. Bekliyorummmmm❤