Embriyo transferi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Edff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Produktorun erken gebelik testini almisti esim. Onlar cok hassas. Sende ondan alip 9. Gun yapabilirsin bence. Benim 9. Gundu cikmisti. Varsa zaten kesin cikar hafif ciksa da hamilesin insaallah. Produktorun yanilma payi 100 de 1 bile degil. Allah in izniyle.
Öyle bşşy yok galiba eczanede tek gebelik testi var onun da adını bilmiyorum

Erken gebelik testi almazsan cikmaz ki. O testler hassas degik anca 1 ayi gecicek oyle cikiyor. Ama bizim durumlarimiz hassas.
Bugun alayim olmazsa, yarın yaparim artik. Cok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun size de, Allah tamamina erdirsin inşallah 😊

Haa sevinçten o ağlama 😂😂hayırlı olsun cnm benim inşallah sağlıkla büyür
Ya evet canim sevinc aglamasi cok garip bir durum cok saol yaa Rabbim seninde guzel haberlerini almayi nasip etsin hepinizin insaallah. Bu arada erken gebelik testi dersen verirler vardir her eczanede saniyorum.

Bugun alayim olmazsa, yarın yaparim artik. Cok teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun size de, Allah tamamina erdirsin inşallah 😊
Saol 😊 sende yapta bize haber et. Bu arada istedigin zaman yapabiliyorsun erken gebelik testleri oyle sabah ilk idrar falan degil. Negatif cikarsa uzulme erkendir pozitif cikarsa zaten 💃💃💃💃💃💃

Ya evet canim sevinc aglamasi cok garip bir durum cok saol yaa Rabbim seninde guzel haberlerini almayi nasip etsin hepinizin insaallah. Bu arada erken gebelik testi dersen verirler vardir her eczanede saniyorum.
Tm cnm bakalım inşallah vardır

Canım ben testi aldım ama nasıl yapılır kaç dkkda çıkar bilmiyorum daha önce hiç gebelik testi yapmadım
Hemen çıkıyor mu gösteriyor mu ne kadar beklemek lazım

Canım ben testi aldım ama nasıl yapılır kaç dkkda çıkar bilmiyorum daha önce hiç gebelik testi yapmadım
Hemen çıkıyor mu gösteriyor mu ne kadar beklemek lazım
Aaa yaaa icinde yaziyor nasil yapildigi. Idrari emer emmez cikiyor. Ne marka aldin foto paylasma sansin var mi?

Aaa yaaa icinde yaziyor nasil yapildigi. Idrari emer emmez cikiyor. Ne marka aldin foto paylasma sansin var mi?
Şu an daha elime ulaşmadı eşim aldı onda çalışıyor akşam eve gelince getirir bende bugün yapmam yarın sabah yaparım artık korkuyorum ama ya negatif olursa
Bide benim 8.gün bugün daha hiç leke falan görmedim yerleşme kanı yani herkeste olmak zorunda mı bu

Şu an daha elime ulaşmadı eşim aldı onda çalışıyor akşam eve gelince getirir bende bugün yapmam yarın sabah yaparım artık korkuyorum ama ya negatif olursa
Bide benim 8.gün bugün daha hiç leke falan görmedim yerleşme kanı yani herkeste olmak zorunda mı bu
Hayir tabiki olmak zorunda degil. Her bunye farkli. Benim annemde olmamis ama kardesimdede oldu bak bendede oldu. Bunye meselesi. Negatif cikarsa uzulurum dersen 9. Gunu bekle 🙂 ben 9. Gunde yaptim ya cok kirmizi cikmadi. Belki senin daha silik cikar. Dayanabilirsen 9 bekle canim. Tabii su da var benim 3. Gun emriyolariydi o yuzden gec cikti senin 5. Gunse daha kirmizi cikar insaallah.

Hayir tabiki olmak zorunda degil. Her bunye farkli. Benim annemde olmamis ama kardesimdede oldu bak bendede oldu. Bunye meselesi. Negatif cikarsa uzulurum dersen 9. Gunu bekle 🙂 ben 9. Gunde yaptim ya cok kirmizi cikmadi. Belki senin daha silik cikar. Dayanabilirsen 9 bekle canim. Tabii su da var benim 3. Gun emriyolariydi o yuzden gec cikti senin 5. Gunse daha kirmizi cikar insaallah.
Evet benim 5. Gün embriyosu bugün 8 zaten artık bugün yapmam yarın yapcm onun için 9 olacak yarın bakalım hayırlısı 🤲

Evet benim 5. Gün embriyosu bugün 8 zaten artık bugün yapmam yarın yapcm onun için 9 olacak yarın bakalım hayırlısı 🤲
Muhakkak haber et bize de 😊 insaallah 2. Cizgiyide goruruz. Aminnn 🤲🤲

Testim bu geldi cnm markasını sormuştun ya hani nasıl güzel mi?
İnsallah cnm😘❤️🤲 sabah yapcm haber ederim inşallah 🤲

Eklentiler

• IMG_20211025_200849.webp
    IMG_20211025_200849.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 87
İnsallah cnm😘❤️🤲 sabah yapcm haber ederim inşallah 🤲
Aa evet cok guzel test. Ohh valla iyi denk gelmis. 6 gun sonra cikar diyor eczacilar. Hemen sabah yap haber et Rabbim hayirli guzel haberler vermeni nasip etsin. Insaallah ikinci cizgiyi gorursun. Aman yapilisini dikkatli oku da yanlis bisey yapma insaallah. Bekliyorummmmm 🤲😊

İnsallah cnm😘❤️🤲 sabah yapcm haber ederim inşallah
Aa evet cok guzel test. Ohh valla iyi denk gelmis. 6 gun sonra cikar diyor eczacilar. Hemen sabah yap haber et Rabbim hayirli guzel haberler vermeni nasip etsin. Insaallah ikinci cizgiyi gorursun. Aman yapilisini dikkatli oku da yanlis bisey yapma insaallah. Bekliyorummmmm 🤲😊
Tm cnm inşallah güzel sonuçlar alırım 🤲haber veririm zaten atarım testi buraya 😔
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum kesin bu gece uyumam 😂❤️

Negatif 😔silik bir çizgi bile çıkmadı... Off

Eklentiler

• IMG_20211026_081414.webp
    IMG_20211026_081414.webp
    20 KB · Görüntüleme: 99
Back
X