Amin canım seninde test günü 3 temmuz o zaman dimi :) benimde 6 temmuz. Ya bugün ikinci benimde transfer gününü saymazsak. Ama sürekli yatıyorum gerçekten çok sıkıldım ev işlerine döndüm derken hangi işleri yapıyorsun mesela tamamen eski hayatına geri döndün müMrb cnm aslında yakınmış transfer zamanımız benim 21 inde transferim oldu.bugün 5.gündeyim.. ben 2 gün yattım ama sürekli deil dolaştım evde biraz ama genel anlamda belim düz şekilde yattım. 3.gün işe başladım. İnşallah pozitifleri görelim hep birlikte:)
Ben evde çok eğil kalk işleri yapmadım 2 gün. Mesela çamaşırı makinadan eşim çıkardı ben astım kurutmalıga. Ayak üstü bulaşık yıkadım. 3.gün işe gittim lisede öğretmenim ben. Sorumluluk sınavlarını falan yaptım şöyle düşün 3.4.5.günler 10:30 16:00 arası hep hareketliydimAmin canım seninde test günü 3 temmuz o zaman dimi :) benimde 6 temmuz. Ya bugün ikinci benimde transfer gününü saymazsak. Ama sürekli yatıyorum gerçekten çok sıkıldım ev işlerine döndüm derken hangi işleri yapıyorsun mesela tamamen eski hayatına geri döndün mü
Bana doktor 10 gün sonra test veriyoruz dedi yani 1 temmuzAmin canım seninde test günü 3 temmuz o zaman dimi :) benimde 6 temmuz. Ya bugün ikinci benimde transfer gününü saymazsak. Ama sürekli yatıyorum gerçekten çok sıkıldım ev işlerine döndüm derken hangi işleri yapıyorsun mesela tamamen eski hayatına geri döndün mü
Anladım detaylı anlattığın için çok teşekkürler. Sürekli yatmak da beni çok yordu zaten tutunma anladığım kadarıyla 48 saat içinde gerçekleşiyormuş ilk iki gün önemli herhalde. Yarın 3.günüm olucak bende hafifi hafif yürüyüşlere başlarım hem çok sıcak hem sürekli yatmak çok sıkıcı gerçektenBen evde çok eğil kalk işleri yapmadım 2 gün. Mesela çamaşırı makinadan eşim çıkardı ben astım kurutmalıga. Ayak üstü bulaşık yıkadım. 3.gün işe gittim lisede öğretmenim ben. Sorumluluk sınavlarını falan yaptım şöyle düşün 3.4.5.günler 10:30 16:00 arası hep hareketliydim
Tamam çok teşekkürler cevabınız için bende ufak ufak yürümeye başladım artık bugün zaten iğneye gidip geliyorum sağlık ocağına falan ama gün içinde de evde de ufak ufak yürüyeceğim yarın :)Sürekli sürekli yatma rahime kan akışı için ufak ufak yürü...
Sonucunuz hayırlı olur
Anladım yani benimde doktorum hafif hafif yürüyüş yap demişti ama işte çok detaylı soramıyoruz o anda burdan transfer olanlara sormak istedim işte ev işleri için vs diye. Allah yardımcın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsan sürekli yatınca da sürekli dinlenik oluyo ne uyku isteniyor ne istirahatÇok sancılarım oluyordu. Doktorum full yat dedi kanamalarımda vardı. 8+2 yim hala yatmaktayım. Benim durumum istisnadır ama bence transferden sonra ilk hafta yatılmalı. Doktorum böyle söylüyordu. Rahime kan akışı ileriki haftalarda önemli
Meehabalar oncelikle insallah pozitif sonuc alirsiniz ben 3 haziranda transfer oldum 3.gun embriyosuydu transferden sonra 6 gun yattim saat basi kalkip 15 dakka evde balkonda gezdim yurudum kendime yemek hazirlamak disinda hic bisey yapmadim 7.gun kalkip evi supurdum 8.gun lekelenmem basladi 3 gum surdu 3 gun hic yataktan kalkmadim tuvalet ihtiyaci haric suan 5+3 gunluk hamileyim sukurler olsun ki benim fikrim ev isi yapmayin yemek disinda bide kafanizi cok cok rahat tutun hic bisey dusunmeyin transferle ilgili olumlu olun sadecemerhaba ben 24 ünde embriyo transfer oldum. Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Yatıyorum sürekli ama yatmaktan da sıkıldım siz kaç gün yatmıştınız sonucunuz nasıldı en azından bi süpürge açıp toz almayı düşünüyorum ama acaba kendimi zorlamış olur muyum? Yürüyüş vs yaptınız mı? Kısacası bu süreci nasıl geçirdiniz şimdiden teşekkürler ilgilenip cevap verenlere
Çok sağol amin insallah hepimizinAnladım yani benimde doktorum hafif hafif yürüyüş yap demişti ama işte çok detaylı soramıyoruz o anda burdan transfer olanlara sormak istedim işte ev işleri için vs diye. Allah yardımcın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsan sürekli yatınca da sürekli dinlenik oluyo ne uyku isteniyor ne istirahat
Bende 26snda oldum en azindan 48 saat cok onemli dedikleri icin evde az yuruysle gecirdim. İnsallah pozitifleri gorruz kizlaaaar :))) ilaclardanb sistimde sistm sizlerdede gaz sorunu olyor mu yamerhaba ben 24 ünde embriyo transfer oldum. Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Yatıyorum sürekli ama yatmaktan da sıkıldım siz kaç gün yatmıştınız sonucunuz nasıldı en azından bi süpürge açıp toz almayı düşünüyorum ama acaba kendimi zorlamış olur muyum? Yürüyüş vs yaptınız mı? Kısacası bu süreci nasıl geçirdiniz şimdiden teşekkürler ilgilenip cevap verenlere
Anladım yaniMeehabalar oncelikle insallah pozitif sonuc alirsiniz ben 3 haziranda transfer oldum 3.gun embriyosuydu transferden sonra 6 gun yattim saat basi kalkip 15 dakka evde balkonda gezdim yurudum kendime yemek hazirlamak disinda hic bisey yapmadim 7.gun kalkip evi supurdum 8.gun lekelenmem basladi 3 gum surdu 3 gun hic yataktan kalkmadim tuvalet ihtiyaci haric suan 5+3 gunluk hamileyim sukurler olsun ki benim fikrim ev isi yapmayin yemek disinda bide kafanizi cok cok rahat tutun hic bisey dusunmeyin transferle ilgili olumlu olun sadece
bende bu sefer olmadı ama ilk transferimde bende yaşamıştım o sorunu maalesef canımBende 26snda oldum en azindan 48 saat cok onemli dedikleri icin evde az yuruysle gecirdim. İnsallah pozitifleri gorruz kizlaaaar :))) ilaclardanb sistimde sistm sizlerdede gaz sorunu olyor mu ya
ben hic yatmadim cok sukur guzel haber aldimmerhaba ben 24 ünde embriyo transfer oldum. Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Yatıyorum sürekli ama yatmaktan da sıkıldım siz kaç gün yatmıştınız sonucunuz nasıldı en azından bi süpürge açıp toz almayı düşünüyorum ama acaba kendimi zorlamış olur muyum? Yürüyüş vs yaptınız mı? Kısacası bu süreci nasıl geçirdiniz şimdiden teşekkürler ilgilenip cevap verenlere
Ayy gözünüz aydın ya çok sevindim ben süpürge vs yapmaktan çekiniyorum da o yüzden sormuştumben hic yatmadim cok sukur guzel haber aldim
Ben tam olarak 3 gün yattım lavoba yemek hariç .4.günü test almaya gittim dayanamadımmerhaba ben 24 ünde embriyo transfer oldum. Dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Yatıyorum sürekli ama yatmaktan da sıkıldım siz kaç gün yatmıştınız sonucunuz nasıldı en azından bi süpürge açıp toz almayı düşünüyorum ama acaba kendimi zorlamış olur muyum? Yürüyüş vs yaptınız mı? Kısacası bu süreci nasıl geçirdiniz şimdiden teşekkürler ilgilenip cevap verenlere
Hiç belirti falan oldu sizde peki tutunma belirtisiMeehabalar oncelikle insallah pozitif sonuc alirsiniz ben 3 haziranda transfer oldum 3.gun embriyosuydu transferden sonra 6 gun yattim saat basi kalkip 15 dakka evde balkonda gezdim yurudum kendime yemek hazirlamak disinda hic bisey yapmadim 7.gun kalkip evi supurdum 8.gun lekelenmem basladi 3 gum surdu 3 gun hic yataktan kalkmadim tuvalet ihtiyaci haric suan 5+3 gunluk hamileyim sukurler olsun ki benim fikrim ev isi yapmayin yemek disinda bide kafanizi cok cok rahat tutun hic bisey dusunmeyin transferle ilgili olumlu olun sadece
Geceleri ates basmasi oluyordu vucut isim surekli yuksekti ayaklarim ates icindeydi ama benm icin en buyuk belirti belkide benim kuruntum ama ben geceleri asla tuvalete kalmadim kalmazdim kendimi bildim bileli transferden 1 hafta sonra geceleri tuvalete kalkmaya baslayinca tuttugunu hissettimHiç belirti falan oldu sizde peki tutunma belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?