Tüp Bebek Merkezleri Embriyo transferi

canım ebriyo transferinden sonra 15 gün bekletmiyorlar başka merkezlerde değişiyormu bilmiyorum ama bahçecide 12. günde kandan baktılar bana gebelik testini

bana da 14. gün test yap dediler. bende bugun 12. günde yaptım negatif. yine de hala test gününü bekle diyorlar ilaçlarına devam et diyorlar. Değişen bişey olur mu ki

bana da 14. gün test yap dediler. bende bugun 12. günde yaptım negatif. yine de hala test gününü bekle diyorlar ilaçlarına devam et diyorlar. Değişen bişey olur mu ki
Bende ki durum bend eonce varki iki gun poztifti kandad vardi suan kan degerlerim dustu ama hala ilac kullan die sinir bozucu prosedurleri bu herhalde gunune kdr bekle demek

Ah cok zor o değeri düşük görmek. Yasadim daha once. İnşallah sen mucizene kavusursun yine de canım.
Bu saatten sobra cok zor artik dun 3 e dusmystu cnm alismaya calisip onumdeki doneme bakmak zorundaym ama iki gun hamilr gezip 3.gun olmadigini bilmek yikiyo bastan hic tytunmasa dersin ki olmado bu daha zormus

Bu saatten sobra cok zor artik dun 3 e dusmystu cnm alismaya calisip onumdeki doneme bakmak zorundaym ama iki gun hamilr gezip 3.gun olmadigini bilmek yikiyo bastan hic tytunmasa dersin ki olmado bu daha zormus
Canım ben benzer değeri 4. denememde görmüştüm. Çok ağladım ama dedim ki bana bir ışık tuttu demekki olabilecek şansım var denemeye devam etmeliyim dedim. Yıllarca beklediğim hiç göremediğim pozitif değeri az da olsa görüp sevinebildim. o duyguyu tattım ya. Bana daha fazla umut oldu ışık oldu. Kendini toparlayınca yeniden denersiniz. Sağlığımız el versin yeterki. Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz.

Back
X