- 10 Mayıs 2019
- 71
- 42
- 3
- 37
- Konu Sahibi Geldimoraya
Embriyo transferi ve sonrasindaki süreçle beraber geçen 15.gün sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim memorialda 15 gun kanda test yapiliyor tabi ben evde oncesinde kesin yaparimcanım ebriyo transferinden sonra 15 gün bekletmiyorlar başka merkezlerde değişiyormu bilmiyorum ama bahçecide 12. günde kandan baktılar bana gebelik testini
Doktorum 12. Gunde yap demişti ben 9. Gunde kanda öğrenmiştim 15 cokmus bekle bekle gecmezzEmbriyo transferi ve sonrasindaki süreçle beraber geçen 15.gün sonucu
Ay valla bende yaparim bekliyemem o kadarDoktorum 12. Gunde yap demişti ben 9. Gunde kanda öğrenmiştim 15 cokmus bekle bekle gecmezz
Olsun sen bekle canim Allahtan umit kesilmezbana da 14. gün test yap dediler. bende bugun 12. günde yaptım negatif. yine de hala test gününü bekle diyorlar ilaçlarına devam et diyorlar. Değişen bişey olur mu ki
Bende ki durum bend eonce varki iki gun poztifti kandad vardi suan kan degerlerim dustu ama hala ilac kullan die sinir bozucu prosedurleri bu herhalde gunune kdr bekle demekbana da 14. gün test yap dediler. bende bugun 12. günde yaptım negatif. yine de hala test gününü bekle diyorlar ilaçlarına devam et diyorlar. Değişen bişey olur mu ki
Ah cok zor o değeri düşük görmek. Yasadim daha once. İnşallah sen mucizene kavusursun yine de canım.Bende ki durum bend eonce varki iki gun poztifti kandad vardi suan kan degerlerim dustu ama hala ilac kullan die sinir bozucu prosedurleri bu herhalde gunune kdr bekle demek
Bu saatten sobra cok zor artik dun 3 e dusmystu cnm alismaya calisip onumdeki doneme bakmak zorundaym ama iki gun hamilr gezip 3.gun olmadigini bilmek yikiyo bastan hic tytunmasa dersin ki olmado bu daha zormusAh cok zor o değeri düşük görmek. Yasadim daha once. İnşallah sen mucizene kavusursun yine de canım.
Canım ben benzer değeri 4. denememde görmüştüm. Çok ağladım ama dedim ki bana bir ışık tuttu demekki olabilecek şansım var denemeye devam etmeliyim dedim. Yıllarca beklediğim hiç göremediğim pozitif değeri az da olsa görüp sevinebildim. o duyguyu tattım ya. Bana daha fazla umut oldu ışık oldu. Kendini toparlayınca yeniden denersiniz. Sağlığımız el versin yeterki. Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz.Bu saatten sobra cok zor artik dun 3 e dusmystu cnm alismaya calisip onumdeki doneme bakmak zorundaym ama iki gun hamilr gezip 3.gun olmadigini bilmek yikiyo bastan hic tytunmasa dersin ki olmado bu daha zormus
Hayırlısıyla inşallah tutunur bebeğin sana güzel haberlerle gelirsin :)Ben de dün oldum.beklemedyim kızlar
Bende dün oldum arkadaşlar dua edin inşallahBen de dün oldum.beklemedyim kızlar