• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal sonrası

Rahmin gebeliği kabul ediyor en azından o yüzden güzel bi haber bencede sadece embriyo gelişmedi rahminde . İnşallah gebe kalırsın sana çokk dua edeceğim
O kadar sevinirimki. Çok sağolun inşallah her şey istediğiniz gibi olur hayatınızda sizinde :)

Benimde 2. Transferim kimyasal sonuçlandı ve psikolojik olarak çöktüm resmen. İlki direkt negatif olmuştu. Doktorum en azından rahime tutunabildiğini gördük bu pozitif bişey bizim için genetikte sorun olabilir dedi. 6 embriyom daha var 3. Yü de deneyelim psikolojin ne zaman hazır olursa şimdilik bir ay ara verelim dedi. Biz aslında çok yıprandığım için uzun süre ara vermeye karar vermiştik ama başarıyı etkiler mi diye çok endişelendim. Kimyasal sonrası gebe kalanları da duydum. Kafam çok karıştı napacağımı hiç bilmiyorum 😔

Benimde 2. Transferim kimyasal sonuçlandı ve psikolojik olarak çöktüm resmen. İlki direkt negatif olmuştu. Doktorum en azından rahime tutunabildiğini gördük bu pozitif bişey bizim için genetikte sorun olabilir dedi. 6 embriyom daha var 3. Yü de deneyelim psikolojin ne zaman hazır olursa şimdilik bir ay ara verelim dedi. Biz aslında çok yıprandığım için uzun süre ara vermeye karar vermiştik ama başarıyı etkiler mi diye çok endişelendim. Kimyasal sonrası gebe kalanları da duydum. Kafam çok karıştı napacağımı hiç bilmiyorum 😔
Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman bence :) zaten benim 2. Döngüde olmuş olacak. Ben zaman kaybetmek istemediğim için psikolojimi her türlü hazırlıyorum. Maddi olarakta yıpratıcı tabi. Kimyasal sonrası doğal yoldan gebe kalanlarda var evet. Aceleniz yoksa, yaş faktörüde yoksa iyi hissetmiyorsanız bekleyedebilirsiniz :)

Merhaba herkese.

Geçtiğimiz ay ilk transferimi oldum ve kimyasal ile sonuçlandı. Doktorum kimyasal gebelik genelde embriyo kaynaklı olur demişti. Tutunma gerçekleşmiş, iyi yönden bakalım 2. Transfere hazırlanalım dedi.
Regl olmayı bekliyorum 2. Transfer için, yine aynı kalitede embriyo transferi olucam. Kimyasal sonrası hamile kalanlar var mı? nelerde değişiklik oldu. Benim sanırım bu sefer estofem eklenecek ve progestan arttırılacak.
Öncelikle geçmiş olsun kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız beta değeriniz mi artmadı

Öncelikle geçmiş olsun kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız beta değeriniz mi artmadı
Sağolun.
Transfer sonrasında 6 ve 7. Gün lekelenmem oldu. Yerleşme lekelenmesiydi eminim. 2 gün daha bekledim bel ağrım vs olmaya başlayınca anladım tutunduğunu ve idrar testi yaptım direk pozitif çıktı. Sonraki gün kan verdim 12,88 çıktı. Sonraki günde yarısına düştü maalesef.

Sağolun.
Transfer sonrasında 6 ve 7. Gün lekelenmem oldu. Yerleşme lekelenmesiydi eminim. 2 gün daha bekledim bel ağrım vs olmaya başlayınca anladım tutunduğunu ve idrar testi yaptım direk pozitif çıktı. Sonraki gün kan verdim 12,88 çıktı. Sonraki günde yarısına düştü maalesef
Çok çok geçmiş olsun tekrar Rabbim en kısa zamanda evinizi şenlendirsin🤲

Back
X