Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım normal muayene gibi düşün hiç bir ağrı olmuyor kesinlikle kendini kasma yeter.Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum embriyo transferi nasıl oluyor ağrı falan oluyor mu ?
Vallahi ağrı olmuyorda öncesinde idrara sıkışık yaptıkları için ben transferden sonra heralde 1 yillik wc ihtiyacımı yapmıştım en zor kısım oydu çünkü kaldırmadan yatakta yaptırdılarMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum embriyo transferi nasıl oluyor ağrı falan oluyor mu ?
Bak bu sıkıntıyı yaşamamak için arkadaş yazmisken söyleyeyim transfer işlemi gerçekleştikten sonra Dr una söyle mesaneyi bosaltabilirmisiniz diye sonda takıyor( buda hiç acimiyor )hemen kalkmamış olursun hemVallahi ağrı olmuyorda öncesinde idrara sıkışık yaptıkları için ben transferden sonra heralde 1 yillik wc ihtiyacımı yapmıştım en zor kısım oydu çünkü kaldırmadan yatakta yaptırdılar
Anladım benim az kaldı büyük ihtimalle haftaya olacakVallahi ağrı olmuyorda öncesinde idrara sıkışık yaptıkları için ben transferden sonra heralde 1 yillik wc ihtiyacımı yapmıştım en zor kısım oydu çünkü kaldırmadan yatakta yaptırdılar
Spekulum takılıyor mu?Canım normal muayene gibi düşün hiç bir ağrı olmuyor kesinlikle kendini kasma yeter.
Umarım benimde haftaya olacak inşallah az kaldı heyecanliyimGeçtiğimiz ay yaptırdım transferimi yapılırken ve sonrasında herhangi bir ağrı hissetmedim.Umarım senin de sorunsuz geçer.
Evet takılıyorSpekulum takılıyor mu?
Teşekkür ederim doktora mutlaka söylerimBak bu sıkıntıyı yaşamamak için arkadaş yazmisken söyleyeyim transfer işlemi gerçekleştikten sonra Dr una söyle mesaneyi bosaltabilirmisiniz diye sonda takıyor( buda hiç acimiyor )hemen kalkmamış olursun hem
Evet takılıyorSpekulum takılıyor mu?
o zaman sadece spekulum takılırken çok az acır smear testi yaptırdım bir kez çok az aciyoEvet takılıyor
Selam kizlar benimde haftaya olacak transfer cok heyecanliyimUmarım benimde haftaya olacak inşallah az kaldı heyecanliyim
Selam kizlar benimde haftaya olacak transfer cok heyecanliyim![]()
Hayırlı olsun inşallah canım benimde haftaya olacakSelam kizlar benimde haftaya olacak transfer cok heyecanliyim![]()
Hepimiz icin hayirli olsun şişli memorial seninHayırlı olsun inşallah canım benimde haftaya olacakhangi hastane
Umarım çok heyecanlıyımGeçtiğimiz ay yaptırdım transferimi yapılırken ve sonrasında herhangi bir ağrı hissetmedim.Umarım senin de sorunsuz geçer.
Florya Medical parkHepimiz icin hayirli olsun şişli memorial senin
Hadi inş guzel hanerleri vermek nasip olurFlorya Medical park
İnşallahFlorya Medical park