Embriyo Transferi

Merhaba hanımlar. Benim dondurulmuş embriyo transferim oldu .Bugün 7.günüm. yarın adet günüm. Ve progestan kullanıyorum. Şuan hiç belirtim yok. Aranizda böyle olanlar var mı. Ve adet belirtilerim de yok hic ağrı falan. Acaba progestan kullanıyorum o yüzden mi böyle oldu
Belirtilere hiç takılma belirti arama. Hiçbir belirti yaşamadım şuan 34 haftalık gebeyim. Rabbim size de nasip etsin 🤲🏻

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Betam hiç 1.20 den yukarı çıkmadığı için birşey diyemeyeceğim umarım Rabbim gönlünüze göre versin sizin ve hepimizin.Doktorunuz ne diyor bu duruma

Merhaba hanımlar. Benim dondurulmuş embriyo transferim oldu .Bugün 7.günüm. yarın adet günüm. Ve progestan kullanıyorum. Şuan hiç belirtim yok. Aranizda böyle olanlar var mı. Ve adet belirtilerim de yok hic ağrı falan. Acaba progestan kullanıyorum o yüzden mi böyle oldu
Benim de yarın 7. Günüm hiçbir belirtim yok, doktorum henüz çok erken, test gününü bekle belirti arama dedi..

Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de 8.gün test yapmıştım negatif cıktı. 12 .gün test istediklerinde yaptım o zaman da negatif cıktı. Malesef benim olmadı.
Vakti değilmiş demek ki, pes etme bak benim 5. Denemem ilk kez yumurta toplama ve transfer aşamasına gelebildik 😇

Back
X