- 22 Ocak 2022
- 37
- 4
- 1
- 33
Daha bekliyorum ben test günüme varSonucu ne oldu sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bekliyorum ben test günüme varSonucu ne oldu sizin
Benim de pazartesi günü test günüm ama bugün bi hevesle hamilelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı. Pazartesi günü kan da belli olur artıkDaha bekliyorum ben test günüme var
Erken mi davrandım test için bilmiyorumDaha bekliyorum ben test günüme var
Son transferim tuttu şuan 13+4 haftalık. Hiç belirtim yoktuSonucu ne oldu sizin
Maşallah.saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah .Darısı bizeSon transferim tuttu şuan 13+4 haftalık. Hiç belirtim yoktu
Bence erken ben hiç test yapmayı düşünmüyorum kanda belli olacak zaten evde yapılan testte kesinliği net olmuyor maalesefErken mi davrandım test için bilmiyorum
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu bşde kalitesi neydi?Son transferim tuttu şuan 13+4 haftalık. Hiç belirtim yoktu
Belirtilere hiç takılma belirti arama. Hiçbir belirti yaşamadım şuan 34 haftalık gebeyim. Rabbim size de nasip etsinMerhaba hanımlar. Benim dondurulmuş embriyo transferim oldu .Bugün 7.günüm. yarın adet günüm. Ve progestan kullanıyorum. Şuan hiç belirtim yok. Aranizda böyle olanlar var mı. Ve adet belirtilerim de yok hic ağrı falan. Acaba progestan kullanıyorum o yüzden mi böyle oldu
Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Inşallah güzel sonuçlar alırızBence erken ben hiç test yapmayı düşünmüyorum kanda belli olacak zaten evde yapılan testte kesinliği net olmuyor maalesef
Maşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim .Inşallah bizede nasip etsin RabbimBelirtilere hiç takılma belirti arama. Hiçbir belirti yaşamadım şuan 34 haftalık gebeyim. Rabbim size de nasip etsin![]()
Teşekkür ederim. Amin inşallahMaşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim .Inşallah bizede nasip etsin Rabbim
İnşaAllah inşaAllah inşaAllahInşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba 3.gün embriyosu iyi kaliteydiMerhaba kaçıncı gün embriyosuydu bşde kalitesi neydi?
Amin teşekkür ederim darısı başınızaMaşallah.saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah .Darısı bize![]()
Merhaba, benim de 6. Günüm 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer edildi bende de hafif göğüs dolgunluğu dışında belirti yok , doktorum henüz çok erken dedi
Benim de yarın 7. Günüm hiçbir belirtim yok, doktorum henüz çok erken, test gününü bekle belirti arama dedi..Merhaba hanımlar. Benim dondurulmuş embriyo transferim oldu .Bugün 7.günüm. yarın adet günüm. Ve progestan kullanıyorum. Şuan hiç belirtim yok. Aranizda böyle olanlar var mı. Ve adet belirtilerim de yok hic ağrı falan. Acaba progestan kullanıyorum o yüzden mi böyle oldu
Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de 8.gün test yapmıştım negatif cıktı. 12 .gün test istediklerinde yaptım o zaman da negatif cıktı. Malesef benim olmadı.Benim de yarın 7. Günüm hiçbir belirtim yok, doktorum henüz çok erken, test gününü bekle belirti arama dedi..
Vakti değilmiş demek ki, pes etme bak benim 5. Denemem ilk kez yumurta toplama ve transfer aşamasına gelebildikInşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben de 8.gün test yapmıştım negatif cıktı. 12 .gün test istediklerinde yaptım o zaman da negatif cıktı. Malesef benim olmadı.