Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet1 gün sonrası olan salı günü mü test yaptınız?
Size bilgi vermediler mi 12 gün sonra kan testi yapacaksınız diye?
Evet verdiler dayanamadım.Çünkü transfer yaparken sen artık annesin içine bebek koyuyoruz diyince bende dayanamayıp yaptım.Size bilgi vermediler mi 12 gün sonra kan testi yapacaksınız diye?
İlk günden pozitif görmeyi beklemiyordunuz herhalde?Evet verdiler dayanamadım.Çünkü transfer yaparken sen artık annesin içine bebek koyuyoruz diyince bende dayanamayıp yaptım.
Ne yalan söyleyeyim bekliyordumİlk günden pozitif görmeyi beklemiyordunuz herhalde?
Haklısınız,çok acele etmişimValla bende sabırsızım ama bu kadar sabırsız görmedim. En azından ben 5 gün sonra yapmaya başlamıştım ondada çok çok az silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün nasıl pozitif bekliyorsunuz ki bence bekleyin çok acele etmeyin. Stresten başka bişey yapmazsınız kendinize.
İyi günler tam olarak transfer günü de dahil 5 . Gün mü yapmıştınız bn bugün transfer günümde dahil 5.gün yaptım ama çıkmadıHaklısınız,çok acele etmişim
İyi günler tam olarak transfer günü de dahil 5 . Gün mü yapmıştınız bn bugün transfer günümde dahil 5.gün yaptım ama çıkmadı![]()