- 7 Mayıs 2022
- 46
- 18
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zbyde samet
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 7.günü 6.gün idrar testi yaptım ama maalesef çıkmadı bu durumla karşılaşan varmı acelemi ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hissediyorsunDaha çıkmadı canım saat 19:00 da alcam bende çok heyecanlıyım
Amin canım Amin çok korkuyorumAy çok heyecanlı Allah'ım insallahh![]()
Hiç birşey hissetmiyorum kuzum aşırı heyecan korkuNe hissediyorsun
O bebiş seninle onu hissettt güzel haber vereceksin bizeHiç birşey hissetmiyorum kuzum aşırı heyecan korku
Canım tutmuş beta HCG 112.8 çıktı çok şükür haftaya tekrardan kan vericem kusura bakma geç cevap verebildim sendende iyi haberler bekliyorum inşallahO bebiş seninle onu hissettt güzel haber vereceksin bize![]()
Yaaaa çok sevindim gözün aydınCanım tutmuş beta HCG 112.8 çıktı çok şükür haftaya tekrardan kan vericem kusura bakma geç cevap verebildim sendende iyi haberler bekliyorum inşallah![]()
Canım tutmuş beta HCG 112.8 çıktı çok şükür haftaya tekrardan kan vericem kusura bakma geç cevap verebildim sendende iyi haberler bekliyorum inşallahO bebiş seninle onu hissettt güzel haber vereceksin bize![]()
Çok teşekkür ederim canım benim dualarım seninle inşallah senden de iyi haber alıcaz bugün 10.günümdü tatlım bulantılarım başlamıştı baş dönmesi falan ama ben hep psikolojiktir diye düşünüyordum öyle degilmişYaaaa çok sevindim gözün aydınamin cnm inşallah. Çok sevindim senin adına .belirtilerin nelerdi kaçıncı günde yaptın testi
hemen sorayım
Göğüs ağrısı kasık ağrısı kanama filan olmadimiCanım tutmuş beta HCG 112.8 çıktı çok şükür haftaya tekrardan kan vericem kusura bakma geç cevap verebildim sendende iyi haberler bekliyorum inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim dualarım seninle inşallah senden de iyi haber alıcaz bugün 10.günümdü tatlım bulantılarım başlamıştı baş dönmesi falan ama ben hep psikolojiktir diye düşünüyordum öyle degilmiş![]()
Yok kuzum çok şükür kanama vs de olmadı haftaya pazartesi günü inşallah degerim daha çok yükselir sen ne zaman vericeksin kan merak ediyorum senideGöğüs ağrısı kasık ağrısı kanama filan olmadimi
17 Mayıs benim 12.gunumde istedi doktor testi. İnşallah tutmusdur yaYok kuzum çok şükür kanama vs de olmadı haftaya pazartesi günü inşallah degerim daha çok yükselir sen ne zaman vericeksin kan merak ediyorum senide
İnşallah canım benim umudunu kaybetme iyi haberler bekliyorum inşallah17 Mayıs benim 12.gunumde istedi doktor testi. İnşallah tutmusdur ya
Tamam cnm inşallahİnşallah canım benim umudunu kaybetme iyi haberler bekliyorum inşallah
Haberleşelim mutlaka görmesemde çok ısındım sana çok teşekkür ederim destegin içinTamam cnm inşallah![]()
Tmm yazicam insallah kaderdaşız sonuçtaHaberleşelim mutlaka görmesemde çok ısındım sana çok teşekkür ederim destegin için
Amh degerim de güzel dedi sadece isteege baglı bide embriyo kaliteli dedi yani genellikle doktor da 2 embriyo koyuyormus herkese diye duydumAmh degerı düşük olursa 2 embryo konuyo
Nasılsın canım varmı belirti vsTmm yazicam insallah kaderdaşız sonuçta![]()
Bence var gibide yok gibideNasılsın canım varmı belirti vs
Vardır inşallahBence var gibide yok gibide![]()
Belim çok ağrıyor. Sadece bide iğne yerlerim artık çok acıyor morarmış bugün vurduğum yer neden acabaVardır inşallah![]()
Kan sulandırıcılar yapıyor tatlım hastalarımdan biliyorum inşallah sonu güzel olacakBelim çok ağrıyor. Sadece bide iğne yerlerim artık çok acıyor morarmış bugün vurduğum yer neden acaba![]()