- 7 Mayıs 2022
- 46
- 18
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zbyde samet
-
Benim de bu 3.tüp bebek. İlkinde 1 tane kondu tutmadı. 2.denemem de 2 tane kondu kimyasal oldu. Şimdi 3.denemem yıne 2 tane kondu. 5 haftalık hamileyim cok şükürAmh degerim de güzel dedi sadece isteege baglı bide embriyo kaliteli dedi yani genellikle doktor da 2 embriyo koyuyormus herkese diye duydum
Canım pazartesi günü tekrar kan vericem ultrasona girince haber veririmİkiz mi seninde canım
İnşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olsunKızlar gebe olanların adına sevındım darısı bizlere inşallahhbende bahçeciye gidiyorum dr korona olunca başlayamadık eşimde rahatsızdı adetı bekliyorumm gitmek ıcın
Canım nasılsın varmı belirti vs kaç gün kaldı kan tahlili vermeneBelim çok ağrıyor. Sadece bide iğne yerlerim artık çok acıyor morarmış bugün vurduğum yer neden acaba
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallahCanım pazartesi günü tekrar kan vericem ultrasona girince haber veririm
İyiyim canım sağ ol sen nasılsın evet dün 7 günümde leke geldi hep böyle peçeteyi sildikçe gelen açık pembe renkte akşam kesildi ama belim ağrıyor genelde hafif göğüs ağrım da var ama bilmiyorum İnşallah olumludur test günüm 17 MayısCanım nasılsın varmı belirti vs kaç gün kaldı kan tahlili vermene
Amin canımAyy hadi hayırlısı olsun inşallah
Çok şükür canım bende iyiyim inşallah olumlu çıkar heyecanla bekliyorumİyiyim canım sağ ol sen nasılsın evet dün 7 günümde leke geldi hep böyle peçeteyi sildikçe gelen açık pembe renkte akşam kesildi ama belim ağrıyor genelde hafif göğüs ağrım da var ama bilmiyorum İnşallah olumludur test günüm 17 Mayıs
Amin canım hepimiz içinAyy hadi hayırlısı olsun inşallah
Nasılsın canımİyiyim canım sağ ol sen nasılsın evet dün 7 günümde leke geldi hep böyle peçeteyi sildikçe gelen açık pembe renkte akşam kesildi ama belim ağrıyor genelde hafif göğüs ağrım da var ama bilmiyorum İnşallah olumludur test günüm 17 Mayıs
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsınNasılsın canım
Bende iyiyim canım varmı belirtin az kaldıİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Lekeden haric Göğüs ağrım başladı bide sırtım çok ağrıyor yaBende iyiyim canım varmı belirtin az kaldı
Gebelik testi falan yaptın mı canımLekeden haric Göğüs ağrım başladı bide sırtım çok ağrıyor ya
Yok hayır salı günü test günüm bekliyorumGebelik testi falan yaptın mı canım
Heyecan doruktaYok hayır salı günü test günüm bekliyorum
Yok hayır salı günü test günüm bekliyorum
Sorma hemde CookHeyecan dorukta
Bende ikinci kanımı sabah vericem inşallah iyi çıkarSorma hemde Cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?