- 3 Ekim 2022
- 99
- 27
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Gün çok erken yapmışsın benim 6. Gün çok silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim öyle öğrendim. Tutmuşsa Hergün giderek koyulaşır. Sanki çok hafif bi çizgi gördüm gibiMerhaba kızlar 29 temmuzda dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum kalitesi 5AA 4 günüm bugün normal gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce?
Transfer tarihimiz aynı ama benim 3.gün orta kalite embriyo. Çıkmaz diye birde belirtim yok diye yapmayacağım. Kaç embriyo, tek ise çok iyi.ben çizgi gördüm.Merhaba kızlar 29 temmuzda dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum kalitesi 5AA 4 günüm bugün normal gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce?
Silikte olsa çizgi var canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebriklerMerhaba kızlar 29 temmuzda dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum kalitesi 5AA 4 günüm bugün normal gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce?
Çok erken yapmışsınız daha yeni tutunmuşturMerhaba kızlar 29 temmuzda dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum kalitesi 5AA 4 günüm bugün normal gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce?
Dayanamadım yaptım aslında pazar günü yapıcam 8 gün oluyor o zaman zaten varsa çıkar Salı günü de test günüm kan vericem4. Gün çok erken yapmışsın benim 6. Gün çok silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim öyle öğrendim. Tutmuşsa Hergün giderek koyulaşır. Sanki çok hafif bi çizgi gördüm gibi
İnsallahSilikte olsa çizgi var canım sağlıkla ilerlesin inşallah tebrikler![]()
Transfer tarihimiz aynı ama benim 3.gün orta kalite embriyo. Çıkmaz diye birde belirtim yok diye yapmayacağım. Kaç embriyo, tek ise çok iyi.ben çizgi gördüm.
Sanki var gibi iki guvsonra tekrarla testini hatta erken gebelik testi al burda böyleyse erken gebelik testinde daha iyi cikarMerhaba kızlar 29 temmuzda dondurulmuş 5 gün embriyo transferi oldum kalitesi 5AA 4 günüm bugün normal gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı var mıdır sizce?
Tek embriyo transfer edildi 8 gün test yapıcam Salı günü de kan testi günüm insallah vardır belirti olarak kasıklarım belim sırtım ağrıyorTransfer tarihimiz aynı ama benim 3.gün orta kalite embriyo. Çıkmaz diye birde belirtim yok diye yapmayacağım. Kaç embriyo, tek ise çok iyi.ben çizgi gördüm.
Pazar günü 8 günüm oluyor o zaman erken gebelik testi yapıcam varsa çıkar zaten Salı günü de kan vericemSanki var gibi iki guvsonra tekrarla testini hatta erken gebelik testi al burda böyleyse erken gebelik testinde daha iyi cikar
Evet 8. Gün silik de olsa çıkar hemen koyulaşmıyor. İnşallah olurDayanamadım yaptım aslında pazar günü yapıcam 8 gün oluyor o zaman zaten varsa çıkar Salı günü de test günüm kan vericem
Hakkında hayırlısı olsun ama var gibiPazar günü 8 günüm oluyor o zaman erken gebelik testi yapıcam varsa çıkar zaten Salı günü de kan vericem
Taze transfer olmadım dondurulmuş embriyotaze transferse ve çatlatma iğnesi olduysanız onun etkisiyle çıkmış olabilir bu çizgi.
hayırlı olsun o zaman sağlıcakla gelsin inşaallah :)Taze transfer olmadım dondurulmuş embriyo
Bugün yaptığım testi paylaştım başka bi postta bakar mısınız rica etsemhayırlı olsun o zaman sağlıcakla gelsin inşaallah :)
Taze embriyo mu dondurulmuş muKızlar inşallah transferleriniz tutar dualarım sizinlesize bir sorum var. Bir arkadaşıma 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden kaç gün sonra test yapsak ki ? Doktoru adet günün geçene kadar bekle diyor sabırsızlanıyoruz biz de.
DondurulmuşTaze embriyo mu dondurulmuş mu