Embriyo transferim 11.gün lekelenmem var normal mi

zenan35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
350
131
33
35
arkadaslar merhaba 3. gun kaliteli emriyo tranferım yapıldı bugün az miktarda lekelenmem oldu transferin 11 günü korktum sizce reglı mı olucam tecrubeli arkadaslar paylasırlarsa mutlu olucam

arkadaslar merhaba 3. gun kaliteli emriyo tranferım yapıldı bugün az miktarda lekelenmem oldu transferin 11 günü korktum sizce reglı mı olucam tecrubeli arkadaslar paylasırlarsa mutlu olucam
Test gününüz ne zaman ? 11 günde belli olur zaten kan verdiniz mi

pazarte günü vericem doktorum erken dedı bır de lekelenme görünce moralım bozuldu açıkcası

pazarte günü vericem doktorum erken dedı bır de lekelenme görünce moralım bozuldu açıkcası
11. Gün ise erken değil açıkçası verseniz zaten belli olur. Bugünden sonra değişmez. Belki yerleşme kanamasıdır. Eğer öyleyse pozitiftir zaten ama bazen regl kanaması da olabilir. Vücut regl olmaya çalışıyormuş benim ilk transferim de öyle olmuştu. Ben yerleşme kanaması sanmıştım meğerse vücut regl olmaya çalışıyormuş doktorum öyle demişti. O yüzden yarın gidip kan verin bence

Benimde 3. Gün embriyosu transferim yapılmıştı . 28 martta . 11. Gün açık pembe peçeteye lekelenmek oldu. Ben adet oluyorum yine olmadı sanırım diye karalar bağladım ağlamaya başladım. Ertesi gün sabah 6 da acile gittim kan verdim ama umutsuzca tuhaf bir his. 3. Transferim çünkü. Allah’ıma şükğrler olsun pozitifti 151 çıktı değerim . Yani yerleşme kanamasıymış meğer İnş sizinde öyledir, umudunuzu kaybetmeyin.

çok teşekkür ederim bunu paylaştığınız için sabah kan vericem sonucum çıkınca hemen yazarım inş bende aynı hissi aynı duyguyu yaşayabilirim.Benimde 11 günde lekelenmem geldi 12 gunde oldu ara ara kramp girdi bugün sabahdan lekelenmem azcık geldı fakat sonra geçti adetim baslamadı inş bı umutlandım yazınızı okuyunca

Hakkınızda en güzel şekilde en hayırlısı olsun inş. , benim 11. Günde 2 kere oldu bir daha olmadı hiç. İnş güzel sonuçlanır. Ben özel hastane gitmiştim 1,5 saatte sonuçlanıyor. İdrar testinde de çıkmıştı varsa onu da yapabilirsiniz

Verdiniz mi tahlil

Benim
Verdiniz mi tahlil
kusura bakmayın üzüntüden yazmayı unuttum verdim ilk denememdi malesef olmadı 9 hücreli kaliteli embriyo fakat olmadı 3 tane embriyom var biraz aradan sınra bunlarla deniıycem

Maalesef bende aynısı yaşadım, yerleşme kanaması diye sevinmiştim meger regl başlangıcıymış.

Benim

kusura bakmayın üzüntüden yazmayı unuttum verdim ilk denememdi malesef olmadı 9 hücreli kaliteli embriyo fakat olmadı 3 tane embriyom var biraz aradan sınra bunlarla deniıycem
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah bir sonraki denemenizde pozitifi görürsünüz üzülmeyin lütfen.

Benim

Üzülmeniz normal ama yine de kendinizi yıpratarak üzülmeyin . Benim 3. Transferim bu ilk ikisinde de ikişer tane birinci kalite embriyo transferi yapılmıştı olmamıştı vaktini bekliyor emin olun. Ve dondurulmuşunuz olduğu için çok çok şanslısınız benim yoktu her defasında sil baştan yapmıştık . Ve ilk tedavide tutan çok az kişi var diye biliyorum ilaçların vücuda alışması süreci oluyormuş genelde ilkte tutan çok az olurmuş öyle demişlerdi bana . Pes etmeden devam edin

çok sağolun bir konuda tecrübeli arkadaslardan fıkırlerini almak istiyorum ilk taze denememde malesef olmadı dondurulmus embriyom var onun transferı ne zaman en uygun oluyor ne kadar dinlenmem gerekiyor nelere dikkat etmeliyim acaba

Benim hiç dondurulmuşum olmadı o yüzden bilmiyorum ama doktorlar yönlendiriyor zaten. Sağlıklı beslenmek yapabileceğin en iyi şey, bir de dua edip vaktini beklemek . Kesinlikle vakti var ben bunu anladım kendim tecrübe ederek

evet bırde kafadan atıp sakin kalmak önemli

evet bırde kafadan atıp sakin kalmak önemli
Kafadan atmak imkansız. Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra Rabbime tam teslimiyet duyduğun zaman sakinlik geliyor zaten . Vakti geldiyse Rabbim ol derse her koşulda olacaktır Allah’ın izniyle. Ama çabalamak şart üzerine düşen her şeyi yapmak şart

Hangi aşamadasınız Allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…