Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test gününüz ne zaman ? 11 günde belli olur zaten kan verdiniz miarkadaslar merhaba 3. gun kaliteli emriyo tranferım yapıldı bugün az miktarda lekelenmem oldu transferin 11 günü korktum sizce reglı mı olucam tecrubeli arkadaslar paylasırlarsa mutlu olucam
11. Gün ise erken değil açıkçası verseniz zaten belli olur. Bugünden sonra değişmez. Belki yerleşme kanamasıdır. Eğer öyleyse pozitiftir zatenpazarte günü vericem doktorum erken dedı bır de lekelenme görünce moralım bozuldu açıkcası
Benimde 3. Gün embriyosu transferim yapılmıştı . 28 martta . 11. Gün açık pembe peçeteye lekelenmek oldu. Ben adet oluyorum yine olmadı sanırım diye karalar bağladım ağlamaya başladım. Ertesi gün sabah 6 da acile gittim kan verdim ama umutsuzca tuhaf bir his. 3. Transferim çünkü. Allah’ıma şükğrler olsun pozitifti 151 çıktı değerim . Yani yerleşme kanamasıymış meğerarkadaslar merhaba 3. gun kaliteli emriyo tranferım yapıldı bugün az miktarda lekelenmem oldu transferin 11 günü korktum sizce reglı mı olucam tecrubeli arkadaslar paylasırlarsa mutlu olucam
çok teşekkür ederim bunu paylaştığınız için sabah kan vericem sonucum çıkınca hemen yazarım inş bende aynı hissi aynı duyguyu yaşayabilirim.Benimde 11 günde lekelenmem geldi 12 gunde oldu ara ara kramp girdi bugün sabahdan lekelenmem azcık geldı fakat sonra geçti adetim baslamadı inş bı umutlandım yazınızı okuyuncaBenimde 3. Gün embriyosu transferim yapılmıştı . 28 martta . 11. Gün açık pembe peçeteye lekelenmek oldu. Ben adet oluyorum yine olmadı sanırım diye karalar bağladım ağlamaya başladım. Ertesi gün sabah 6 da acile gittim kan verdim ama umutsuzca tuhaf bir his. 3. Transferim çünkü. Allah’ıma şükğrler olsun pozitifti 151 çıktı değerim . Yani yerleşme kanamasıymış meğerİnş sizinde öyledir, umudunuzu kaybetmeyin.
Hakkınızda en güzel şekilde en hayırlısı olsun inş. , benim 11. Günde 2 kere oldu bir daha olmadı hiç. İnş güzel sonuçlanır. Ben özel hastane gitmiştim 1,5 saatte sonuçlanıyor. İdrar testinde de çıkmıştı varsa onu da yapabilirsinizçok teşekkür ederim bunu paylaştığınız için sabah kan vericem sonucum çıkınca hemen yazarım inş bende aynı hissi aynı duyguyu yaşayabilirim.Benimde 11 günde lekelenmem geldi 12 gunde oldu ara ara kramp girdi bugün sabahdan lekelenmem azcık geldı fakat sonra geçti adetim baslamadı inş bı umutlandım yazınızı okuyunca
Verdiniz mi tahlilçok teşekkür ederim bunu paylaştığınız için sabah kan vericem sonucum çıkınca hemen yazarım inş bende aynı hissi aynı duyguyu yaşayabilirim.Benimde 11 günde lekelenmem geldi 12 gunde oldu ara ara kramp girdi bugün sabahdan lekelenmem azcık geldı fakat sonra geçti adetim baslamadı inş bı umutlandım yazınızı okuyunca
BenimHakkınızda en güzel şekilde en hayırlısı olsun inş. , benim 11. Günde 2 kere oldu bir daha olmadı hiç. İnş güzel sonuçlanır. Ben özel hastane gitmiştim 1,5 saatte sonuçlanıyor. İdrar testinde de çıkmıştı varsa onu da yapabilirsiniz
kusura bakmayın üzüntüden yazmayı unuttum verdim ilk denememdi malesef olmadı 9 hücreli kaliteli embriyo fakat olmadı 3 tane embriyom var biraz aradan sınra bunlarla deniıycemVerdiniz mi tahlil
Maalesef bende aynısı yaşadım, yerleşme kanaması diye sevinmiştim meger regl başlangıcıymış.11. Gün ise erken değil açıkçası verseniz zaten belli olur. Bugünden sonra değişmez. Belki yerleşme kanamasıdır. Eğer öyleyse pozitiftir zatenama bazen regl kanaması da olabilir. Vücut regl olmaya çalışıyormuş benim ilk transferim de öyle olmuştu. Ben yerleşme kanaması sanmıştım meğerse vücut regl olmaya çalışıyormuş doktorum öyle demişti. O yüzden yarın gidip kan verin bence
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah bir sonraki denemenizde pozitifi görürsünüz üzülmeyin lütfen.Benim
kusura bakmayın üzüntüden yazmayı unuttum verdim ilk denememdi malesef olmadı 9 hücreli kaliteli embriyo fakat olmadı 3 tane embriyom var biraz aradan sınra bunlarla deniıycem
Üzülmeniz normal ama yine de kendinizi yıpratarak üzülmeyin . Benim 3. Transferim bu ilk ikisinde de ikişer tane birinci kalite embriyo transferi yapılmıştı olmamıştı vaktini bekliyor emin olun. Ve dondurulmuşunuz olduğu için çok çok şanslısınız benim yoktu her defasında sil baştan yapmıştık . Ve ilk tedavide tutan çok az kişi var diye biliyorum ilaçların vücuda alışması süreci oluyormuş genelde ilkte tutan çok az olurmuş öyle demişlerdi bana . Pes etmeden devam edinBenim
kusura bakmayın üzüntüden yazmayı unuttum verdim ilk denememdi malesef olmadı 9 hücreli kaliteli embriyo fakat olmadı 3 tane embriyom var biraz aradan sınra bunlarla deniıycem
İnşallah bundan sonraki denemenizde kavuşursunuzMaalesef bende aynısı yaşadım, yerleşme kanaması diye sevinmiştim meger regl başlangıcıymış.
Tsk ederim sizde sağ salim kucagınıza alın insallah bebişiniziİnşallah bundan sonraki denemenizde kavuşursunuz![]()
Amin canım teşekkürlerTsk ederim sizde sağ salim kucagınıza alın insallah bebişinizi![]()
çok sağolun bir konuda tecrübeli arkadaslardan fıkırlerini almak istiyorum ilk taze denememde malesef olmadı dondurulmus embriyom var onun transferı ne zaman en uygun oluyor ne kadar dinlenmem gerekiyor nelere dikkat etmeliyim acabaÜzülmeniz normal ama yine de kendinizi yıpratarak üzülmeyin . Benim 3. Transferim bu ilk ikisinde de ikişer tane birinci kalite embriyo transferi yapılmıştı olmamıştı vaktini bekliyor emin olun. Ve dondurulmuşunuz olduğu için çok çok şanslısınız benim yoktu her defasında sil baştan yapmıştık . Ve ilk tedavide tutan çok az kişi var diye biliyorum ilaçların vücuda alışması süreci oluyormuş genelde ilkte tutan çok az olurmuş öyle demişlerdi bana . Pes etmeden devam edin![]()
Benim hiç dondurulmuşum olmadı o yüzden bilmiyorum ama doktorlar yönlendiriyor zaten. Sağlıklı beslenmek yapabileceğin en iyi şey, bir de dua edip vaktini beklemek . Kesinlikle vakti var ben bunu anladım kendim tecrübe ederekçok sağolun bir konuda tecrübeli arkadaslardan fıkırlerini almak istiyorum ilk taze denememde malesef olmadı dondurulmus embriyom var onun transferı ne zaman en uygun oluyor ne kadar dinlenmem gerekiyor nelere dikkat etmeliyim acaba
evet bırde kafadan atıp sakin kalmak önemliBenim hiç dondurulmuşum olmadı o yüzden bilmiyorum ama doktorlar yönlendiriyor zaten. Sağlıklı beslenmek yapabileceğin en iyi şey, bir de dua edip vaktini beklemek . Kesinlikle vakti var ben bunu anladım kendim tecrübe ederek
Kafadan atmak imkansız. Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra Rabbime tam teslimiyet duyduğun zaman sakinlik geliyor zaten . Vakti geldiyse Rabbim ol derse her koşulda olacaktır Allah’ın izniyle. Ama çabalamak şart üzerine düşen her şeyi yapmak şartevet bırde kafadan atıp sakin kalmak önemli
Hangi aşamadasınız Allah hepimize yardım etsinKafadan atmak imkansız. Elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra Rabbime tam teslimiyet duyduğun zaman sakinlik geliyor zaten . Vakti geldiyse Rabbim ol derse her koşulda olacaktır Allah’ın izniyle. Ama çabalamak şart üzerine düşen her şeyi yapmak şart