Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal ortalama 8.gün sonrası belli oluyor henüz çok erken5.gün embriyosu idrar testi yaptım negatif normal mi kaçıncı gün karışır idrar bilen varmı moralim0
Yaa moral bozmiim ozaman çünkü belirtiler var ufak tefek heyecanlanıyorumNormal ortalama 8.gün sonrası belli oluyor henüz çok erken
Bide millet 5.gün test yapmış çıkmış ya nasıl çıkıyor onların benim çıkmıyor dedimNormal ortalama 8.gün sonrası belli oluyor henüz çok erken
Kişiden kişiye değişiyor ama çoğu çıkmaz 5.gün üzmeyin kendinizi inş bebeğiniz sizinledirBide millet 5.gün test yapmış çıkmış ya nasıl çıkıyor onların benim çıkmıyor dedim
İnşallah teşekkürlerKişiden kişiye değişiyor ama çoğu çıkmaz 5.gün üzmeyin kendinizi inş bebeğiniz sizinledir![]()
Koku hassasiyeti belirtimi çok kokuyo herşeyKişiden kişiye değişiyor ama çoğu çıkmaz 5.gün üzmeyin kendinizi inş bebeğiniz sizinledir![]()
Olabilir tabii belirtiler herkeste farklı oluyor gerçekten benim 6.haftada başladı mesela koku hassasiyetim tek belirtim regl olacak gibiydim ama olmadımKoku hassasiyeti belirtimi çok kokuyo herşey
Regl olacak gibi derken kasık ağrısı fln mıOlabilir tabii belirtiler herkeste farklı oluyor gerçekten benim 6.haftada başladı mesela koku hassasiyetim tek belirtim regl olacak gibiydim ama olmadım
Evet regl olacağım zaman olan ağrı ve belirtilerin birebir aynısı.Regl olacak gibi derken kasık ağrısı fln mı
Bgn erken gebelik testi yaptım negatifNormal ortalama 8.gün sonrası belli oluyor henüz çok erken
Slm.bgn erken gebelik testi taptım negatif kaçıncı günde karışıyor kana idraraEvet regl olacağım zaman olan ağrı ve belirtilerin birebir aynısı.
Bende bilemiyorum ki canım tamamen öngürü olarak söyledim 8.günden sonra karışıyor ortalama diye. Benim 3.gün embriyosuydu 8.gün öğrenmiştim çünkü. 7.gün negatifti testim. Hayırlısı olsun senin içindeSlm.bgn erken gebelik testi taptım negatif kaçıncı günde karışıyor kana idrara
Kan önemli ztn belki erkendir belirtiler var çünkü sürekli ateş basması gögüs ağrısı flnBende bilemiyorum ki canım tamamen öngürü olarak söyledim 8.günden sonra karışıyor ortalama diye. Benim 3.gün embriyosuydu 8.gün öğrenmiştim çünkü. 7.gün negatifti testim. Hayırlısı olsun senin içinde![]()
Evet siz kan gününüzü bekleyin kesin sonuç içinKan önemli ztn belki erkendir belirtiler var çünkü sürekli ateş basması gögüs ağrısı fln
Bende bilemiyorum ki canım tamamen öngürü olarak söyledim 8.günden sonra karışıyor ortalama diye. Benim 3.gün embriyosuydu 8.gün öğrenmiştim çünkü. 7.gün negatifti testim. Hayırlısı olsun senin içinde
Delirmemek elde değil hiç belirti kalmadıEvet siz kan gününüzü bekleyin kesin sonuç için
Delirmemek elde değil hiç belirti yokEvet regl olacağım zaman olan ağrı ve belirtilerin birebir aynısı.
Erken bende yapmıştım çift embriyo transferi olmuştum. Negatifti tabiki 11. Gün kanda pozitif gördük. 5. Gün embriyosu 7. Günde kana vermeye başlıyor5.gün embriyosu idrar testi yaptım negatif normal mi kaçıncı gün karışır idrar bilen varmı moralim0
Ya ne göğüslerim acıyo yada şiş nede karnım bulantı ağrı hiçbişey yok çok üzülüyorum belirti olmayıncaErken bende yapmıştım çift embriyo transferi olmuştum. Negatifti tabiki 11. Gün kanda pozitif gördük. 5. Gün embriyosu 7. Günde kana vermeye başlıyor
Tek belirtim 5. 6. 7. Gün peçete ile silince gelen turuncu lekeydi. Vallahi benim gebelik boyunca o dediklerin olmadı. 12. Haftaya kadar hep şüphe oldu acaba gerçekten hamileyim o kadar ki belirtisi yoktu.Ya ne göğüslerim acıyo yada şiş nede karnım bulantı ağrı hiçbişey yok çok üzülüyorum belirti olmayınca