Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
foto atarsanız yorum yapalım, ama belli olduysa vardır bebişMerhaba arkadaşlar embriyo transferinden sonra 8 gün geçti dün eşim ters aldı yaptık 5 dk bekledik benli belirsiz 2 çizgi vardı bekledikçe çizgi net olmaya başladı 2,ci tersti de yaptım 2 çizgi sizce hamilelik var mı
foto atarsanız yorum yapalım, ama belli olduysa vardır bebiş
Vardır bence 2. çizgi çıktıysa fotosunu varmı testin
Gözünüz aydın bencede var evet.
Amin canım inş pazartesi günü kan vereceğim inş ondanda olumlu olurhayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah
![]()
kaçıncı gün embriyosu taze transfermi donmuş transfermi bunlar da önemli teste göre var evetMerhaba arkadaşlar embriyo transferinden sonra 8 gün geçti dün eşim ters aldı yaptık 5 dk bekledik benli belirsiz 2 çizgi vardı bekledikçe çizgi net olmaya başladı 2,ci tersti de yaptım 2 çizgi sizce hamilelik var mıEki Görüntüle 2887671
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla devamını sağlasın inşallah. Baya baya pozitif çıkmışMerhaba arkadaşlar embriyo transferinden sonra 8 gün geçti dün eşim ters aldı yaptık 5 dk bekledik benli belirsiz 2 çizgi vardı bekledikçe çizgi net olmaya başladı 2,ci tersti de yaptım 2 çizgi sizce hamilelik var mıEki Görüntüle 2887671
3’cü gün embriyosu taze transfer yapıldı 3 tane ters yaptım 2 çizgi çıktı pazartesi günü de kan vericem inş olmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsinkaçıncı gün embriyosu taze transfermi donmuş transfermi bunlar da önemli teste göre var evet
Amin inş pazartesi günü kan verecem inş kanda olumlu olur allahım herkese nasip etsinGözünüz aydın, Allah sağlıkla devamını sağlasın inşallah. Baya baya pozitif çıkmış
Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinBence var benim daha silik çıkmıştı tabi 6.günde yaptığım için![]()
İnşallah kan sonucunuzda olumlu olur :)3’cü gün embriyosu taze transfer yapıldı 3 tane ters yaptım 2 çizgi çıktı pazartesi günü de kan vericem inş olmuştur rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kan sonucunuzu alınca bizimle de paylaşınAmin inş pazartesi günü kan verecem inş kanda olumlu olur allahım herkese nasip etsin