• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMBRİYO TRANSFERİNİZ REGLIN KACINCI GÜNÜ YAPILDI

Oğlumda dondurulmuş 3.gün embriyo adetimin 16.günü konuldu
Şimdi 5.gün embriyo için bugün kontrolde rahim duvarı 11 ölçüldü. Cumartesi adetimin 18. Günü transfer olacak 🤗

Benim adetin 23. Günü dondurulmuş transfer oldu aslında 19. Gün hazırdım ama doktor uygun değildi. Ve negatif oldu bu kadar geç olmasının etkisi olmuş mudur?

Benim adetin 23. Günü dondurulmuş transfer oldu aslında 19. Gün hazırdım ama doktor uygun değildi. Ve negatif oldu bu kadar geç olmasının etkisi olmuş mudur?
sanirim bu rahmin ideal kalinliga ne zaman geldigi ile ilgili
ornegin benim 12.gun kondu oldukca erken dedik cunku en erken 18 19 gunleri okumustum 20 ve sonraki gunleri daha cok.
nihayetinde benimki o zaman uygun kalinlikta imis beklemeye gerek gormedi ben endiselenmistim ama
pozitif olmustu tutmustu
tabii sonra 8.hafta kalp gelisimi devam etmedi kaybettim o ayri bir konu
hakkimizda hayirlisi olsun saglikli sonuclar dilerim

Merhaba sevgili arkadaşlar
3.yada 5.6 günü embriyo transferleriniz kaçıncı günde transfer edildi 19, 20 ya da oncesi sonrasi reglin sonrasi hangi gün kondular paylasalim mi..
-kacinci gun embriyosu
-dondurulmus mu taze transfer mi
-reglin kacinci gúnú ve biliyorsaniz hangi -rahimkalinliginda
-sonuc

simdiden tesekkúrler&sevgiler🤗
19.gün dondurulmuş 4. Gün embriyosu

Merhabalar bende rahim dinlendirme sürecindeyim,doktor transfer Şubat'ta olacak dedi. Neden bu kadar bekletiliyor acaba? Doktor bazı nedenler söyledi ama,ben pek ikna olmadım fazla beklemek de istemiyorum açıkçası. Bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı?

Merhabalar bende rahim dinlendirme sürecindeyim,doktor transfer Şubat'ta olacak dedi. Neden bu kadar bekletiliyor acaba? Doktor bazı nedenler söyledi ama,ben pek ikna olmadım fazla beklemek de istemiyorum açıkçası. Bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı?
Rahim dinlendırme genelde 2 adet sonrası oluyor o yüzdendir bnmde oyle oldu bu ay transfer olcm

Ben ağustos ayında ilaç tedavimi gördüm ekim adetiyle tedaviye başladım. Doktorumun söylediği bir şey vardı. Hastalık yoktur hasta vardır diye. Senin rahmin hazır olduğu zamanı onlar daha iyi biliyor. Bende mesela taze transfer olmak istedim korkuyordum dondurulmuş embriyo transferinden doktorum sinirlendi ve onu dedi hormonların uçmuş 31 yumurta toplandı rahim sarsılmış karışma işime dedi ağzımın payını verdi. Üstüne de bir şey diyemedim iyiki diyorum iyiki diretmedim. 9+5 günlük ikizlere gebeyim. 🙏 🙏 Geç olsun güç olmasın canım benim normalde temmuz da olacak tedavimde yalancı toksoplazma yüzünden ağustos a kaldı sonra rahim dinlendirme derken ekime kaldı. Sabır canım inşallah sonucu güzel olur. Kafanı bulandırma hamilelik süreci de ayrı bir stes son iki ayın gez dolaş iki ay sonra seni bambaşka bir dünya bekliyor 😘🙏

Merhaba sevgili arkadaşlar
3.yada 5.6 günü embriyo transferleriniz kaçıncı günde transfer edildi 19, 20 ya da oncesi sonrasi reglin sonrasi hangi gün kondular paylasalim mi..
-kacinci gun embriyosu
-dondurulmus mu taze transfer mi
-reglin kacinci gúnú ve biliyorsaniz hangi -rahimkalinliginda
-sonuc

simdiden tesekkúrler&sevgiler🤗
5. Gün embriyosu
Dondurulmuş transfer
22.gün transfer
9.7 cm kalınlıgına
Sonuc bellı degil

Back
X