• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

embriyo tutunması lütfen çok önemli

nekoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
177
298
33
41
transferin 3.günündeyim. Hemşire ilk 3 gün ağır kaldırma, bir şeye uzanma ve asla kabız olmamaya çalış demişti ama bugün kötü bir gün geçirdim noluuuur yorum yapın

1.si sabah tuvalete çıkmak zorunda kaldım. Aslında kabız değilim ama progesteron kullandığım için az da olsa kendimi sıktım. Sonrasında moralim bozuldu tabi

2.si sanırım çok kaygılı olduğum için uyurken sıçrayarak uyandım 2 gündür. Uykudan kalkınca tüm vücudum titriyordu. Kasılma gibi. Belli ki stress uykumda dışa vuruyor artık. Bi de ona kafayı taktım acaba rahmim kasılmışmıdır diye. .
3.sü eşimle paylaşayım dedim o da haliyle kaygılarımı anlayamadığı için çok destek olamadı ve ben sonrasında hıçkıra hıçkıra ağladım:(( bu sefer de acaba yine tutunmasına mani mi oldum diye üzüldüm. Şu an çook pişmanım ama bugün böyle oldu ve 3 GÜNDÜR KASIKLARIMDA REGLİ OLACAKMIŞ GİBİ AĞRI OLUYORDU AMA SANKİ BUNLARDAN SONRA DURDU GİBİ.. Sizce zarar vermiş olabilir miyim? Çokkk korkuyorum.

inşallah. Her hareketimde acaba hata mı yaptım zarar mı verdim düşüncesi gerçekten çok kötü. Bekliycez 🤷‍♀️
Sakin olun stres yapmayın olacagi varsa sırtınız da tasta tasisaniz olacaktır stres daha cok olumsuz etkiliyor vücudunuzu Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin

Bende çarş transfer oldum. Dr kabızlık hapsırma pıksırme merd inme çıkma hıcbısy olmaz dedı. Dedım sehırdıso geldım 2saat bugun kalıp yarın mı gitsem istwrsen Van a gıt dedı bıay olmaz dedı. Özellıkle ılk 2 gun hareketsiz yasam ıstemıoruz zaten dedı

inşallah. Her hareketimde acaba hata mı yaptım zarar mı verdim düşüncesi gerçekten çok kötü. Bekliycez 🤷‍♀️
Ama bu bendede oluyo ılk dakikada transfer koltugubdan ınerken bı tık hızlı ındım gıbı oldu acaba bısy olurmu. Olmaz inşallah Rabbım nasıp edecekse hıcbısy engel deıl bunun bilincindeyiz Elhamdülillah

Back
X