Embriyolar için genetik araştırma yapan varmı arkadaşlar iki defa tüp bebek denedim ikise tutma di embriyolarda mi sorun artık doktorda mi bendemi o kadar operasyon geçirdim hiçbir sebep yok biri yardımcı olabilir mi bu konuda Bülent tıraş in iyi olduğunu duymuştum ona gitmeyi düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Embriyolar için genetik araştırma yapan varmı arkadaşlar iki defa tüp bebek denedim ikise tutma di embriyolarda mi sorun artık doktorda mi bendemi o kadar operasyon geçirdim hiçbir sebep yok biri yardımcı olabilir mi bu konuda Bülent tıraş in iyi olduğunu duymuştum ona gitmeyi düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var
evet canım biz yaptırdık pgt’li tüp bebek diyorlar bizim genetık test yaptırmak fıkrımız yoktu aslında .Çünkü hıc gebe kalmamıstım 2yılda ama ben 34 yaşındayım diye doktorum önermişti bizde girdik bir işe tam olsun bari dedik.Ngs yöntemiyle tek tek bakıyolar tüm kromozomlara.Sağlıksız olanı eliyolar 5.güne ulaşmış embrıyolara bakıyolar sadece.Bızım yaptırdıgımız merkezde embrıyo başına 295usd ödemıstık.3embrıyoya yaptırdık.2’si sağlıklı geldı 1’i mozaıkmıs onun rahımde toparlanma ıhtımalı de oluyormus onu da oyuzden dondurduk.Şişli Memorıal’de yaptırdık tüp bebegu.Genetık merkezı çok iyi oranım.İstersenız arastırın derim